Lukáš Novotný

Reportáž

FOTO: SK Sokol Kytín - FK Obořiště 1920


Galerii k remizovému zápasu mezi Kytínem a Obořištěm nám zaslal Lukáš Novotný - děkujeme!


Reportáž

FOTO: Penalta v závěru rozhodla o výhře Obořiště nad Obory


Obořiště na svém hřišti přivítalo Obory a jednalo se o souboj celků ze středu tabulky. První poločas branku nenabídl a vše podstatné se odehrálo až ve druhé půli. Domácí celek šel do vedení, ale hosté srovnali z pokutového kopu. Toho se v závěru utkání dočkali i domácí a jelikož Jan Pavlík zachoval klid a penaltu proměnil, tak všechny body zůstaly doma.


Reportáž

REPORT: Bezbrankový poločas vystřídalo gólové představení


Rezerva Litavanu se drží prvních dvou celků zuby nehty a v tomto utkání své postavení v tabulce a dosavadní bodový zisk chtěla potvrdit. Jenže v prvním dějství se hráči střelecky ještě hledali.


Reportáž

FOTO: V Obořišti padaly góly pouze v první půli, radoval se Věšín


Kdo přišel v Obořišti na góly, tak mohl po prvním poločase odejít. Branky padaly totiž v první polovině utkání, poté se radovali už jen fanoušci defenzivního fotbalu. Tedy jen částečně, protože čtyři branky jsou nad jejich chápání. Věšín si v zápase vytvořil dvougólový náskok, který Obořiště na chvíli stáhlo, ale vyrovnávací branka byla nad jeho síly.


Reportáž

FOTO: Obořiště urvalo v Obecnici vítězství až ve druhém poločase


V Obecnici byly k vidění gólové hody! První poločas nabídl šest branek, na každé straně po třech. Ve druhé půli si hosté svůj gólový počin zopakovali, kdežto domácí se neprosadili už ani jednou a o vítězi bylo rozhodnuto.


Reportáž

FOTO: Obořiště doma padlo s rezervou Třebska


Tichou vzpomínkou, pietním místem a minutou ticha za náhle zesnulou obořišťskou fanynku Marii Černou začal zápas mezi domácím Obořištěm a rezervou Třebska.

 


Reportáž

FOTO: Obořiště doma přehrálo Kytín hokejovým výsledkem


Celkem jasný první poločas, po kterém vedlo domácí Obořiště o tři branky. Druhé dějství pokračovalo v duchu toho prvního, domácí hráči postupem času ubírali na obrátkách a do hry pustili svého soupeře, který sice dostal šest branek, ale sám vstřelil čtyři. Po hokejovém výsledku zůstaly body doma. Galerie a report od Lukáše Novotného.


Reportáž

Brankář Vlk hráčem zápasu! Kdo ví jak by se zápas vyvíjel bez jeho zákroků


Obory do tohoto utkání ještě nebodovaly a tak konečný výsledek proti Obořišti může vzbudit rozpaky - co se na tom hřišti vůbec dělo? Vysvětlením je možná právě brankář domácího celku, který se dobře vyspal, lapil zejména v první půli několik velmi dobrých šancí hostů, včetně penalty a Obořiště tak po třech obdržených brankách za poločas v kabině asi už odložily zbraně.


Reportáž

FOTO: Věšín doma nadělil Obořišti šestku


Korynta, Trnka st., Miroslav Vítek, Kučina. Tyto defenzivní zbraně ze základní sestavy zůstali Obořišti z různých důvodů doma, a tak se narychlo do obranných řad dosadil navrátilec do sestavy Michal Kadlec.


Reportáž

FOTO: Obořiště si s chutí zastřílelo


V prvním poločase čtyři, ve druhém taky čtyři. Domácí zápas proti Vysokému Chlumci vyšel Obořišti na výbornou! Mrkněte na fotky a report, který nám zaslal Lukáš Novotný.


Reportáž

FOTO: Obořiště dostalo devítku od Vrtule Láz


Utkání na jednu branku a celkem deset branek! To vše nabídl zápas příbramské IV. třídy, které suverénně ovládl domácí Sokol a Obořiště odjíždělo s nevšedním debaklem.


Reportáž

Novotného branka rozhodla ve prospěch Obořiště


Obořiště přijelo do Hřiměždic potvrdit roli favorita ale začátek zápasu tomu vůbec neodpovídal.


Reportáž

FOTO: Obořišti vyšel vstup do druhé půle, který přinesl výhru


Velmi slušná návštěva přihlížela utkání domácího Obořiště, které přivítalo Dolní Hbity. První poločas skončil nerozhodně, a tak bylo otázkou, co nabídne zbývající část utkání. Vstup do druhého poločasu vyšel domácím na výbornou a třemi slepenými góly šokovali soupeře, který v posledních minutách udeřil už jen jednou.


Reportáž

FOTO: Obořiště doma proti Lečici gól nevstřelilo


Vzájemný zápas mezi druhým a třetím celkem tabulky ukázal, že mezi top dvěma týmy, které jsou bodově i herně odskočené od zbylých účastníků, je prostě znát rozdíl. Obořiště, třetí tým příbramské IV. třídy, nedokázalo doma vstřelit ani jeden gól a všechny body tak putovaly do Velké Lečice.


Reportáž

FOTO: Obořiště si poradilo s absencemi v sestavě a vyhrálo nad Sedlicí o dvě branky


 Obořiště stěží posklálo základní jedenácku a vyrazilo do Sedlice. S úvodním hvizdem byl tak na lavičce náhradníků jen trenér Kožísek.


Reportáž

FOTO: Pičínské béčko nekladlo proti Obořišti odpor


V pět hodin sobotního odpoledne zazněl poprvé hvizd rozhodčího Němce k zahájení utkání mezi Obořištěm a Pičínem. 


Reportáž

FOTO: Obořiště bez svého kanonýra dostalo bůra v Obecnici


Bez svého kanonýra Venci Vobra přijelo Obořiště změřit své síly do Obecnice s místním Slavojem.


Reportáž

FOTO: Obořiště a jeho šestigólová smršť v prvním poločase!


Jediný zápas ze sobotního programu soutěže se hrál v Obořišti, kam přijela odehrát derby sousední Višňová.


Reportáž

FOTO: Obořiště uspělo v Klučenicích


Výborně připravené hřiště v Klučenicích bylo svědkem zápasu mezi místním výběrem a družinou z Obořiště.