Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Obořiště doma padlo s rezervou Třebska


Branky


3

Tichou vzpomínkou, pietním místem a minutou ticha za náhle zesnulou obořišťskou fanynku Marii Černou začal zápas mezi domácím Obořištěm a rezervou Třebska.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí, jenž nastoupili s černými páskami kolem ruky, začali lépe, hráli na útočné polovině a měli více ze hry. První šanci měl Lukáš Novotný, jehož rána měla gólové parametry, ale radost mu překazil bravurním zákrokem brankář Třebska Rišian. V další akci si odražený balón našel Venca Vobr, místo střely z úhlu vyšperkoval pozici pro Novotného a ten trestuhodně přestřelil.

 

A když překopl bránu po samostatném úniku i Honza Pavlík, Třebsko začalo trestat. Nejprve se obranou domácích prodral rychlonohý Nelus Ciuca a Třebsko vedlo - 0:1. Po přímém volném kopu hostů to byl takový biliár v obořišťské šestnáctce, kdy poslední odraz z kopačky Radka Brédy znamenal gól - 0:2.

Druhý poločas

Obořiště ve snaze co nejrychleji dohnat dvougólové manko se hnalo dopředu a otevíralo okénka v obraně. První varování dal domácím z levé strany Ciuca, ale svůj brejk zakončil nepřesně. Další protiútok zprava už ale byl potrestaný Jakubem Nevěčným - 0:3. Slabou střelu z nouze pak vyplodil Trnka ml. a světe div se, Rišianovi prošla mezi nohama až do brány - 1:3. Gólový impuls přidal na tempu hry, na dostřel obořišťské po přihrávce Nikolase Kohouta dostal Jan Pavlík - 2:3.

 

Hrálo se nahoru dolů a diváci, kterých tentokráte přišlo opravdu hodně, se museli bavit. Výstavní ránu z dálky Matěje Kobíka zastavilo břevno! Další šance Honzy Pavlíka skončila pro změnu ranou do tyče a Kohoutovi chyběl půl krok, aby obešel brankáře a zakončoval do prázdné brány. Protiútoky Třebska hasil někdy i nadvakrát Švehla nebo poctivě vracející se obrana.

 

Gólmanovi hostů se moc hrát nechtělo, pomalu se zvedal, mazlil se dlouho s míčem, čekal s rozehrávkou a jen málokdo z domácích mu věřil jeho křeče v závěru zápasu. Nakonec to byl možná právě on, jenž nechvalně zařídil výhru svého týmu. Po zbytečném ataku na ležícího Trnku ml. se na něj zelenobílí sesypali jak hejno vos a přijatelná žlutá karta na úkor momentální nekoncentrovatelnosti domácích byla vlastně spíš výhodou, kterou využil čtvrtým gólem Třebska Ondřej Kubíček a bylo po zápase - 2:4.

 

Autor článku: Lukáš Novotný



Sestavy


FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - M. Vítek [-] , J. Trnka [-] , M. Šinágl [-] , L. Korynta [-] - L. Novotný [-] , M. Kobík [-] - J. Pavlík [-] , J. Trnka [-] , V. Vobr [-] , M. Votruba [-]

SK Třebsko B
V. Rišian [-] - J. Strama [-] , R. Poledník [-] , M. Svěchota [-] , M. Dubský [-] , N. Ciuca [-] , R. Šebesta [-] , M. Novotný [-] , M. Korol [-] , P. Kelner [-] , R. Brída [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sparta Věšín 14 79:20 37
2 SK Třebsko B 13 49:29 32
3 Litavan Bohutín B 13 43:24 30
4 SK Obory 14 32:25 21
5 Slavoj Obecnice 12 38:24 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 25
2 Martin Trčka 14
3 Václav Vobr 12
4 Jonáš Matějka 11
5 Matěj Korol 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 2
2 Radek Hruška 34 52,3% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 10 50,0% 0
5 Miroslav Liška 3 30,0% 0
Zobrazit celou tabulku