Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Věšín doma nadělil Obořišti šestku


Branky


2

Korynta, Trnka st., Miroslav Vítek, Kučina. Tyto defenzivní zbraně ze základní sestavy zůstali Obořišti z různých důvodů doma, a tak se narychlo do obranných řad dosadil navrátilec do sestavy Michal Kadlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loňský účastník 3.třídy Věšín hned z kraje zápasu pociťoval, že nepřijeli žádné paštiky, které si namažou na chleba, hosté drželi balón a hledali skulinky do domácí obrany. Jednu takovou našel Nicolas Kohout, který se po souboji s obráncem dožadoval penalty, místo toho přišel rychlý brejk a rychlonohý Kostiuk poslal domácí do vedení. 14.minuta 1:0.

 

Další penaltový zákrok na Kohouta už rozhodčí písknul ale místo přestupku určil o tři metry dál od branky a byl z toho jen nepovedený přímý volný kop. Poslepovaná obrana hostů hrála skvěle až na jednu obrovskou chybu po které připravili Šturcovi druhý gól Věšína a marně reklamovali ofsajd. 17.minuta 2:0.

Druhá část utkání pokračovala v duchu té první, Obořiště bylo častěji na balónu a hledalo cestu k soupeřově bráně, to se povedlo Trnkovi ml. který potvrdil svoji alergii na jméno Sparta a uklidil balón k levé tyči. 49.minuta 2:1. Uběhlo ale pár minut a Šturc opět vrátil Věšínu dvougólové vedení. 51.minuta 3:1.

 

Následně obořišťský výkon gradoval, sparťanská obrana nestíhala a jen nakopávala balóny co nejdál od vlastní svatyně, zelenobílé útoky odrážela s pomocí velkého množství faulů, což využil z přímáku Vobr jehož ránu ještě lehounce tečnul Kuchta a hosté se dostali na dostřel. 62.minuta 3:2. Další faul, další přímák, další teč a Kuba Kožísek vyrovnává! 75.minuta 3:3.

 

Nejkontroverznější moment nastal hned po rozehrávce, kdy snad všichni hosté viděli ofsajd, pomezní sudí však nikoli a domácí šli znovu do vedení. 75.minuta 4:3. Tím hezký fotbal skončil, Obořiště se místo soustředění na hru začalo věnovat hádání a oplácení nedovolených zákroků soupeře. Rozladěným obořišťákům přidal další zásah věšínský Sklenár. 81.minuta 5:3.

 

Hru nervů nevydržel domácí Fořt a nechal se vyloučit. Obořišťský Kuchta v návalu emocí kosil soupeře hlava nehlava a po dvou žlutých kartách utkání také nedohrál. To už se to hádalo jak na hřišti, tak v hledišti, vše umocnil ještě fakt, že domácí pokračovali v 11lidech i po červené kartě, čehož si všimli hostující fanoušci, nikoli rozhodčí jehož výkon byl tak pomotaný jako zápis o utkání (střelci i minuty se neshodují s faktem). Poslední gól věšínského Trčky už byl pouze dekorativní. 83.minuta 6:3.

 

Autor článku: Lukáš Novotný

 



Sestavy


Sparta Věšín
A. Trčka [-] - O. Fous [-] - B. Kostiuk [-] , D. Suk [-] , M. Janoušek [-] , M. Viktora [-] , K. Mareček [-] , J. Sklenár [-] , M. Šturc [-] , M. Trčka [-] , M. Fořt [-]

FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - M. Šinágl [-] , J. Trnka [-] - L. Novotný [-] , M. Kobík [-] , J. Kuchta [-] , N. Kohout [-] , M. Vítek [-] - J. Pavlík [-] , V. Vobr [-] , M. Votruba [-]

ČK: 84. M. Fořt - 81. J. Kuchta .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Ledínský Václav - SCHNEIDER Vít (N), VIKTORA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sparta Věšín 14 79:20 37
2 SK Třebsko B 13 49:29 32
3 Litavan Bohutín B 13 43:24 30
4 SK Obory 14 32:25 21
5 Slavoj Obecnice 12 38:24 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 25
2 Martin Trčka 14
3 Václav Vobr 12
4 Jonáš Matějka 11
5 Matěj Korol 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 2
2 Radek Hruška 34 52,3% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 10 50,0% 0
5 Miroslav Liška 3 30,0% 0
Zobrazit celou tabulku