Jana Malecká

Reportáž

FOTO: Řevničov si došel pro důležité vítězství i v deseti


Po vydařeném domácím zápase zavítalo zavidovské béčko do Řevničova. I domácí ale vstoupili do jara vítězně a jsou to právě oni, kdo potřebuje body jako sůl. V dramatické přestřelce byla Sparta nakonec o gól úspěšnější, a to především díky hattricku skvělého Jana Fujery!


Reportáž

FOTO: Městečko schytalo v Lužné pět kusů, gólové odpovědi přišly pozdě


Lužná prohání nováčka soutěže a další krok k přiblížení se na Mšecké Žehrovice mohla udělat v domácím zápase s Městečkem. První poločas napověděl, že to Sparta myslí vážně a chce urvat vítězství. V závěru zápasu Ohnivec sice začal dávat góly, ty ale pouze upravily konečný výsledek.


Reportáž

FOTO: Řevničov přišel v závěru o cenné vítězství s Lužnou


Dva vítězné zápasy po sobě mohly nakopnout Řevničov k další výhře. Proti stála však Lužná, která chuť porážky poznala pouze jednou. Nebylo daleko a po tomto duelu to mohlo být podruhé. Domácí si vytvořili luxusní třígólový náskok a nebylo daleko k jejich překvapivému vítězství. Hosté ale odmítli druhou prohru v této sezóně a náskok soupeře senzačně vymazali!


Reportáž

FOTO: Čistá dostala doma od Řevničova šest kusů


Řevničov urval v minulém kole doma s Pavlíkovem vůbec první výhru, na kterou chtěl navázat v Čisté. Domácí celek na první vítězství stále čeká a o motivaci tak měl postaráno. Úspěšnější byli nakonec hosté, kteří rozhodli o svém dalším tříbodovém zisku už v prvním poločase.


Reportáž

FOTO: Béčko Zavidova v silné sestavě padlo v Lužné


Zápas plný neproměněných šancí, i tak by se dalo označit utkání, ve kterém na svém hřišti Lužná přivítala zavidovský B-tým. Hosté přijeli ve velmi silné sestavě, vytvořili si mraky gólových šancí, ale vyhořeli v koncovce. Sparta tak urvala cenné vítězství, kterým dala najevo, že ji konec její neporazitelnosti vůbec nerozhodil.


Reportáž

FOTO: Řevničov schytal doma s Jesenicí bůra


Do důležitého zápasu vstoupil Řevničov dobře a brzkým gólem z penalty se ujal vedení. První desetiminutovka byla tím jediným, co domácí předvedli a to bylo proti Jesenici málo. Hosté tápající Spartu začali přehrávat, vyrovnali a nakonec se radovali z vysokého vítězství.


Reportáž

FOTO: Kroučová dvěma slepenými góly porazila Oráčov


V rámci předposledního kola se v Kroučové odehrál duel týmů ze spodní části tabulky. Jelikož ale poslední Šanov svůj zápas nezvládl, tak mohly oba celky hrát s klidem bez zbytečných nervů. V první půli toho příchozím fanouškům moc neukázali, všechny góly si nechali až do druhého dějství, ve kterém rozhodl domácí Sokol.


Reportáž

FOTO: Slabecký rychlý nástup znamenal vítězství


Kroučová se nachází ve spodku tabulky a potřebuje bodovat. Slabce jsou v klidném středu a mohou hrát v klidu, bez sestupových obav. Domácí na svého soupeře vlétli a během čtvrt hodiny udeřili hned třikrát! Kroučová zvládla odpovědět pouze jednou a to bylo bohužel pro Sokol málo.


Reportáž

FOTO: Janovská kvalita byla v Kroučové znát


Ve druhém domácím zápase po sobě přivítala Kroučová na svém hřišti Janov. Hostující celek vstupoval do utkání v roli favorita a od začátku bylo znát, kdo má ke třem bodům blíže. Domácí nechali na hřišti všechno, ale nebrali nic.


Reportáž

FOTO: Zavidov rozhodl v Lícha aréně v poslední desetiminutovce


Další duel ze spodku tabulky se odehrál v Řevničově, kam zavítal B-tým Zavidova. Oba týmy chtěly ze zápasu vytěžit maximum v podobě tří bodů. Zápas na nekvalitním povrchu rozhodla až poslední desetiminutovka, po které byla šťastnější hostující rezerva.


Reportáž

FOTO: Přímáky Masopusta rozhodly o vítězství Petrohradu


Po vítězství v Šanově zažili fotbalisté Kroučové po velmi dlouhé době vítězství, které hráče nabudilo do nynějšího utkání s Petrohradem. Hostující Sokol byl ale o třídu jinde než tým, který kroučovští hráči porazili minulé kolo. První poločas nabídl remizový stav, v tom druhém ale hosté rozhodli o svém vítězství.


Reportáž

FOTO: Souboj o šest bodů zvládl Řevničov


Velmi důležitý zápas mezi celky, které se pohybují ve spodní části tabulky. Klasický zápas o šest bodů se odehrál v Lužné, kam zavítal Řevničov. Utkání nabídlo branky na obou stranách a v závěru zápasu dodatečně udělené červené karty. Bylo se na co dívat, radost po závěrečném hvizdu ale byla na straně hostující Sparty.


Reportáž

FOTO: Círovo zbytečné vyloučení Kroučová sedmkrát potrestala


Sedmnácté kolo rakovnické III. třídy nabídlo záchranářský duel mezi Šanovem a Kroučovou. Hosté šli do rychlého vedení, kterým nastartovali své tažení, ve kterém se hrálo o šest bodů. Brzké vyloučení domácího hráče jim cestu za vítězstvím usnadnilo. A to debakl domácích mohl být daleko vyšší!


Reportáž

FOTO: Zápas o šest bodů zvládl Řevničov


Veledůležitý zápas pro oba týmy. Řevničov i Rynholec potřebují bodovat, aby se vzdálily spodku tabulky. Domácí chtěli na domácím stadionu prodloužit šňůru neúspěchu Baníku, který chtěl naopak poprvé na jaře zvítězit. Body zůstaly v Lícha aréně a fotbalisté Rynholce museli přijmout další ránu v podobě prohry.