Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Círovo zbytečné vyloučení Kroučová sedmkrát potrestala


Branky


17

Sedmnácté kolo rakovnické III. třídy nabídlo záchranářský duel mezi Šanovem a Kroučovou. Hosté šli do rychlého vedení, kterým nastartovali své tažení, ve kterém se hrálo o šest bodů. Brzké vyloučení domácího hráče jim cestu za vítězstvím usnadnilo. A to debakl domácích mohl být daleko vyšší!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Círovo zkrat

Veledůležitý zápas v záchranářském slova smyslu odstartovala lépe Kroučová, která šla zásluhou M. Řehoře hned ve 3. minutě do vedení. O deset minut později přidal Janek další branku Sokola a zdálo se, že cesta za důležitým vítězstvím nenabídně žádnou překážku. To dokreslila 22. minuta, kdy to bylo se Šanovem takřka definitivní. Cír až příliš a zcela zbytečně kritizoval rozhodnutí sudího Strouhala a ať byl verdikt hlavního arbitra jakýkoliv, dvě žluté a následná červená, to je zkrátka přes čáru.

 

Hosté byli pánem na míči a o dvě minuty později přišel s dalším zásahem Vajnar. Bylo jen otázkou, jaké bude konečné skóre. Domácí ale po třetí inkasované brance další odmítli a do kabiny už neinkasovali. Buď další radost překazil Bělohradský nebo byla koncovka hostí nepřesná. Kdyby ale hráči Kroučové před zápasem věděli, že po první polovině povedou o tři branky a budou hrát proti deseti, jistě by tento stav brali - 0:3.

Sedm je ještě málo

Druhý poločas položil otázku, zda Šanov zamíchá karty, přeskupí své řady a pokusí se o téměř nemožné překvapení v podobě vyrovnání, a nebo jestli bude pálit Kroučová ostrými a vylepší si skóre. Druhá možnost byla správná. V 57. minutě přidal svůj druhý zásah M. Řehoř. Po mladém útočníkovi se prosadil také kapitán Bechynský a hostující fotbalisté mohli jen přemýšlet, kdy naposledy drželi takhle luxusní a vysoké vedení.

 

Během 77. minuty se prosadili hosté hned dvakrát! Nejprve pálil Vajnar a poté zkompletoval v téže minutě svůj hattrick M. Řehoř. Kroučová vsítila sice sedm branek, ke kterým ale musí připočíst minimálně stejný počet neproměněných takřka stoprocentních šancí! Na další gól už se hostující Sokol nezmohl, a tak pouze přihlížel v poslední minutě čestné brance Takácse, který ukradl Tomešovi čisté konto a stanovil konečné zápasové skóre - 1:7.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, kapitán: Do utkání jsme vstoupili skvěle, dostali se do rychlého dvoubrankového vedeni a když se ve 22. minutě nechal zbytečně vyloučit hostující hráč, bylo jasné, že zápas už bude v naší režii. Konečné skóre mohlo být mnohem větší, ale to, co my zahodime, to je neuvěřitelné.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - D. Sklenička [-] , I. Takács [-] - J. Jelínek [-] - J. Cír [-] , T. Cafourek [-] , D. Krýl [-] , J. Šiler [-] , O. Wachtel [-] (46. J. Suchý [-] ) , P. Komárek [-] , R. Pavlíček [-] (88. M. Hamouz [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Pohlot [-] (66. J. Svatek [-] ) , R. Janek [-] , L. Vajnar [-] , O. Bechynský [-] , P. Linc [-] , J. Vančura [-] (74. A. Eisenstein [-] ) , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] (60. P. Štěpán [-] ) , V. Malecký [-] , M. Řehoř [-]

ŽK: 22. J. Cír , 89. M. Hamouz - 33. J. Škuthan , 63. L. Vajnar . ČK: 22. J. Cír .
Hráči zápasu: L. Vajnar , M. Řehoř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KRÁTKÝ Martin (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: remíza

Klasické utkání o “šest bodu”. Pokud Šanov utkání zvládne, půjde před Kroučovou. Bohužel si myslím, že toto utkání moc gólů nenabídne a zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Šanov je na domácích pažitu nebezpečná, Kroučová ale bude chtít konečně také bodovat zde vidím remízu.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích