J. Kováčik 56. (p.)
R. Janek 57.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová dvěma slepenými góly porazila Oráčov


Branky


56. J. Kováčik (p.) , 57. R. Janek - 72. M. Zelenka
17

V rámci předposledního kola se v Kroučové odehrál duel týmů ze spodní části tabulky. Jelikož ale poslední Šanov svůj zápas nezvládl, tak mohly oba celky hrát s klidem bez zbytečných nervů. V první půli toho příchozím fanouškům moc neukázali, všechny góly si nechali až do druhého dějství, ve kterém rozhodl domácí Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Začátek zápasu nabídl opatrný start a oba týmy se spíše seznamovaly než aby předváděly své dovednosti. Aktivnější byl ale v první půli Oráčov, který si dokázal vytvořit dobré střelecké pozice. Střely ale mířily buď mimo branku nebo do připraveného Tomeše. Kroučová si toho v první polovině zápasu moc nevytvořila. První poločas tak žádnou branku nenabídl.

Slepené góly

Vstup do druhé poloviny už byl o něčem jiném. Kroučová se přihlásila o slovo a v 57. minutě se radovala. L. Řehoř vnikl do pokutového území, kde byl nedovoleně zastavena a sudí Strouhal ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil kapitán Kováčik a k pravé tyči nezaváhal, i když Kadeřábek trefil stranu - 1:0. O minutu později domácí své vedení navýšili. Odražený míč se dostal na kopačku Janka a ten dostal míč přes Kadeřábka - 2:0.

 

Janek byl i u další akce svého týmu, ale jeho pokus skončil na tyči. V 72. minutě Oráčov po předchozím nastřeleném břevně korigoval. Zelenka dostal míč před hranici šestnáctky, prosadil se přes obránce a jeho střela skončila v šibenici - 2:1. Hosté si v závěru utkání vytvořili tlak, ale z něj kromě nepřesných střel nic nevyprodukovali. Po závěrečném hvizdu se tak mohl radovat domácí Sokol.

 

Galerie od Jany Malecké.

 



Ohlasy k zápasu



SK Oráčov
Josef Kougl: Prvních deset minut to bylo z obou stran oťukávačka. Poté jsme soupeře přehrávali a soupeř hrozil jenom z brejků. A vše důležité se odehrálo v druhé půli, kde oba dva góly jsme soupeři darovali. Celý zápas se ale odehrával především v naší režii. Domácí to dokázali naštěstí pro ně ubránit. Ke všemu sudí tomu vůbec nepomohl a konec zápasu úplně nezvládl.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , M. Řehoř [-] , A. Eisenstein [-] (57. P. Štěpán [-] ) , J. Kováčik [-] , R. Janek [-] , P. Linc [-] (68. M. Vait [-] ) , J. Vančura [-] , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] (82. D. Řehoř [-] ) , V. Malecký [-]

SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - J. Mayer [-] (46. M. Pala [-] ) , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , M. Horvát [-] , J. Svatoň [-] , J. Kougl [-] , R. Vachtl [-] (46. M. Richtr [-] ) , R. Vachtl [-] , M. Zelenka [-]

ŽK: 76. J. Kováčik - 42. M. Horvát , 55. M. Pala , 90. S. Vachtl , 90. P. Katona .
Hráči zápasu: R. Janek - A. Katona .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠKUTHAN Tomáš (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra Kroučové, alespoň v ni doufám.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza