0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janovská kvalita byla v Kroučové znát


Branky


9. J. Melč , 21. M. Bradáč , 61. J. Melč (p.) , 75. M. Bradáč
16

Ve druhém domácím zápase po sobě přivítala Kroučová na svém hřišti Janov. Hostující celek vstupoval do utkání v roli favorita a od začátku bylo znát, kdo má ke třem bodům blíže. Domácí nechali na hřišti všechno, ale nebrali nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Velmi těžká úloha čekala na domácí hráče, kteří museli čelit rychlým a přímočarým akcím svého soupeře, který je v ofenzivě hodně silný. První branka zápasu padla už v 9. minutě, kdy se z přímého kopu trefil kapitán Melč - 0:1. Ve 21. minutě svou motorku nastartoval M. Bradáč a nájezd na Tomeše s přehledem proměnil - 0:2.

 

Domácí celek mohl snížit, ale chybu soupeře nepotrestal M. Řehoř, kterého vychytal brankář Melč. Na druhé straně mohl vedení navýšit Štefl, ale nemířil přesně. Ani Bečirovič po gólové přihrávce Kaila netrefil odkrytou branku. Vedení Janova mohlo být daleko vyšší, další branku ale první poločas nenabídl.

Kroučová bez odpovědi

Druhý poločas nabídl podobný scénář hry. Znovu to byl Janov, který si vytvářel šance a Kroučová čelila ofenzivnímu náporu. V jejím dresu zaslouží pochvalu stoper Vančura, který eliminoval spoustu akcí soupeře a chránil svůj tým před dalšími inkasovanými góly. Po hodině hry ale dostali hosté šanci k pokutovému kopu po faulu na M. Bradáče, který proměnil svou druhou brankou v utkání stoper Melč - 0:3.

 

Vedení mohl navýšit znovu Štefl, ale ani jeho další šance k brance nevedly. Samostatný únik Bečiroviče také gólem neskončil. Kail to zkoušel zpoza vápna, ale ani on se nezapsaal mezi střelce. Na druhé straně mohl odpovědět Janek, ale gólman Melč si držel i nadále čisté konto. Poslední slovo měl v 75. minutě M. Bradáč, který zpoza vápna povedenou střelou stanovil konečné skóre zápasu - 0:4.

 

Galerie od Lukáše Ilberga a Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, kapitán: K zápasu není moc co říct. Janov nás jednoznačně přejel v rychlosti, důrazu i fotbalovosti.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Nečekalo nás nic lehkého. Věděli jsme, že sestava nebude úplně optimální a bude tam pár změn, ale nakonec to dopadlo více než dobře. Kroučová kromě dvou šancí neměla nic velkého a my si toho spoustu vytvořili, bohužel nám to tam moc nepadalo. Jsem rád, že zápas proběhl v klidu, bez zbytečných řečí okolo, rozhodčí to také odřídili solidně. Příští zápas nás čeká Čistá, kde musíme urvat tři body.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Eminger [-] (46. P. Štěpán [-] ) , J. Kováčik [-] , R. Janek [-] , P. Linc [-] , J. Vančura [-] , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] (74. J. Svatek [-] ) , V. Malecký [-] , M. Řehoř [-] , M. Vait [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Koukal [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] , F. Houda [-] , V. Štefl [-] (62. M. Marhevský [-] ) , J. Kloub [-] , P. Bradáč [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

ŽK: 70. F. Houda .
Hráči zápasu: J. Vančura - M. Bradáč , J. Kail , J. Melč , J. Melč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Tenhle zápas zvládneme. Hraje se až v 17:00 hod., takže budeme i vyspalí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza