3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas o šest bodů zvládl Řevničov


Branky


17. V. Kapr , 43. M. Beneš , 76. J. Husák - 70. J. Pelc , 90. M. Wittmayer
9

Veledůležitý zápas pro oba týmy. Řevničov i Rynholec potřebují bodovat, aby se vzdálily spodku tabulky. Domácí chtěli na domácím stadionu prodloužit šňůru neúspěchu Baníku, který chtěl naopak poprvé na jaře zvítězit. Body zůstaly v Lícha aréně a fotbalisté Rynholce museli přijmout další ránu v podobě prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Opatrný vstup do zápasu z obou stran, ve kterém bylo rozhodně o co hrát. Úvodní akce hostí přinesla nepřesné zakončení Berana. Baník po své šanci přežil příležitost Jana Husáka, kterému se v dobré pozici zamotal míč mezi kopačkami. Po čtvrt hodině se domácí radovali. Povedená akce od středu hřiště pokračovala do lajny na Jana Husáka, ten poslal přízemní centr k zadní tyči, kde stál Kapr a krásnou střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Sparta mohla vedení navýšit, ale akci dva na jednoho nevyřešil Jan Husák s Kočím vůbec dobře.

 

Vyrovnání měl na rynholecké straně na hlavě Beran, ale ke smůle Baníku jeho pokus po pěkném centru od lajny mířil pouze do tyče. Na pozoru se musel mít Pozníček při přímém kopu Jak. Husáka, který protáhl rynholecké brankáře přízemní střelou. Už se zdálo, že se výsledek do konce poločasu nezmění, ale opak byl pravdou. 43. minuta patřila domácímu kapitánovi. Beneš si na hranici šestnáctky zasekl míč na levačku a lehce tečovanou střelou poslal kulatý nesmysl za Poznička - 2:0.

 

 

 

Csaplárovka nesklapla

Rynholec musel zabrat, aby dotáhl dvougólové manko. Baníku se ale nepodařilo v úvodu druhé půle do dobře fungující defenzivy soupeře dostat a čas hrál proti němu. Řevničov držel míč a kontroloval vedení. Hosté ale rozhodně nic nevzdali a nadále šli za kontaktní brankou, které se v 70. minutě dočkali. Pelc vzal tíhu okamžiku na sebe a krásnou střelou o tyč vrátil svůj tým do hry - 2:1. Baníkovci dostali impuls, který potřebovali a bodový zisk byl rázem na dosah ruky.

 

O pár minut později bylo ale vše jinak. Fujera byl nedovoleně atakován za hranicí vápna a Jak. Husák si postavil míč. Krásnou střelou do šibenice rozjásal místní fans a vystřelil svému týmu důležité dvougólové vedení - 3:1. Baníku nezbylo nic jiného než vsadit vše na jednu kartu. Zadáci domácích tak měli plné ruce práce a v poslední desetiminutovce museli přihlížet skvělému zákroku Peterky, který vytáhl gólovou hlavičku.

 

Rynholec se branky přeci jen dočkal, ale už bylo pozdě. V nastavení řevničovský brankář trochu podcenil dlouhý nákop ze standardky, který z kopačky Wittmayera doskákal až za zadní tyč - 3:2. Kdyby tento gól přišel dříve, možná bychom se dočkali dramatického závěru, který se už nekonal. Důležitý zápas tak zvládli lépe domácí, kteří prodloužili neúspěch svého soupeře a dali jasně najevo, že se chtějí vyhnout bojům o záchranu.

 

Galerie od Jany Malecké.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: Zápas o šest bodů. Věděli jsme, jak je zápas vzhledem k postavení v tabulce důležitý. Díky tomu jsme do zápasu vstoupili s jasným cílem tří bodů, které jsme po zásluze získali.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek: V první půli to bylo na šance vyrovnané, ale domácí si po krásném prvním gólu a šťastném druhém vytvořili náskok. Ve druhé půli jsme měli daleko více příležitostí, ale neproměnili jsme a nemáme ani bod. Bohužel v našem týmu někteří stále nepochopili, že jsme v dost těžké situaci a nechovají se podle toho.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] , M. Tóth [-] , J. Murčo [-] (46. L. Přibyl [-] ) , L. Vait [-] (90. J. Urbanovič [-] ) - J. Husák [-] , M. Kočí [-] , J. Sedlák [-] , M. Beneš [-] - J. Husák [-] (67. J. Fujera [-] ) , V. Kapr [-] -

TJ Baník Rynholec
J. Pozníček [-] - M. Wittmayer [-] , M. Kedroň [-] , T. Měsíček [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , P. Fonod [-] , T. Perlík [-] , D. Jirava [-] , D. Mrázek [-]

ŽK: 90. J. Fujera , 90. M. Kočí - 69. M. Kedroň , 90. T. Perlík .
Hráči zápasu: T. Bohatý , V. Kapr , M. Beneš - T. Měsíček .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - KOZÁK Lubomír, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Výkony Rynholce jsou pro mě zatím zklamáním. Řevničov je doma velice silný a proto tipuji výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích