Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přímáky Masopusta rozhodly o vítězství Petrohradu


Branky


17

Po vítězství v Šanově zažili fotbalisté Kroučové po velmi dlouhé době vítězství, které hráče nabudilo do nynějšího utkání s Petrohradem. Hostující Sokol byl ale o třídu jinde než tým, který kroučovští hráči porazili minulé kolo. První poločas nabídl remizový stav, v tom druhém ale hosté rozhodli o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kováčikova paráda

První šanci zápasu si vytvořili hosté. Masopust zpoza vápna těsně netrefili domácí branku. Další jeho střelou z trestného kopu nechal vyniknout Tomeše. Když se hostům nepodařilo zužitkovat ani další šance Mička a Masopusta, přišel trest. Po pravé straně zatáhl míč L. Řehoř a jeho nepovedený centr špatně odkopl obránce hostí. Pouze do míst, kde stál navrátilec do sestavy Kováčik. Ten krásným lobem z dvaceti metrů otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Kroučová během prvního poločasu byla nebezpečná především po stranách, kde řádilo duo Řehořů. Další větší šance ale nepřicházely, a tak se ke slovu dostal také hostující Sokol. Ten se vyrovnání, kterému předcházely neproměněné šance Učíka a Míčka, dočkal po půl hodině hry. Další přímý kop zahrál Masopust. V tomto případě už byl petrohradský playmaker úspěšnější a přesnou ranou k levé tyči stanovil konečné poločasové skóre - 1:1.

Hattrick Masopusta

Druhý poločas byl v režii Petrohradu. První obrovskou šanci měl na hlavě Worzischek, kterého našel od rohového praporku Míček. Velezkušený kapitán ale netrefil zcela odkrytou bránu. Poté opět zafungovala souhra Masopusta s Míčkem. Druhý jmenovaný nacentroval, ale Masopust ve vyložené šanci selhal. To ale napravil po hodině hry, když si našel ve vápně odražený míč a nedal Tomešovi šanci - 1:2.

 

O pár minut později přidal Petrohrad další zásah. A znovu to byl přímý kop Masopusta, který míč opřel o tyč na straně Tomeše a razantní střelou zkompletoval svůj vůbec první hattrick v petrohradském dresu - 1:3. Ke konci zápasu mel ještě velkou šanci střídající Jambor, ale z úhlu přestřelil domácí branku. Kroučová mohla ještě se zápasem něco udělat, ale svou ojedinělou velkou šanci v závěru nevyužil Eminger, a tak body putovaly do Ústeckého kraje.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, kapitán: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme se dostali do vedení díky krásné střele Kováčika. Bohužel ale umění hostujícího Masopusta v zahrávání přímých kopů znamená, že tři body si odvážejí hosté.

Sokol Petrohrad
Radim Worzischek, kapitán: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že si z Kroučové odvezeme tři body a to se povedlo. Nebyl to jednoduchý zápas, Kroučová má svou kvalitu. My jsme ji do větších příležitostí nepouštěli a myslím, že druhý poločas jsme byli lepším týmem, což se nám moc nestává a za to bych chtěl klukům poděkovat. Chceme mít co nejdříve jistotu záchrany, abychom dali větší prostor hráčům z lavičky, kteří si to určitě zaslouží, protože někteří nastupují jen na pár minut a to třeba jedou na zápas až z Plzně.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Eminger [-] , J. Kováčik [-] , R. Janek [-] (87. A. Mildorf [-] ) , O. Bechynský [-] (34. P. Štěpán [-] ) , P. Linc [-] (62. V. Břicháček [-] ) , J. Vančura [-] , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] , V. Malecký [-] , M. Řehoř [-]

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , L. Halámek [-] , T. Halámek [-] - J. Masopust [-] , D. Učík [-] - P. Nováček [-] (65. D. Bláha [-] ) , P. Míček [-] (88. P. Motejzík [-] ) , M. Majer [-] (50. L. Jambor [-] ) , M. Šiška [-] (88. Z. Sajfrt [-] ) , R. Worzischek [-]

ŽK: 69. P. Linc , 72. J. Vančura , 90. V. Břicháček , 90. J. Tomeš - 54. P. Míček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - ŠKVRNA Miroslav, KOC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů v tabulce se ziskem patnácti bodů bude velmi vyrovnaný. Řekl bych, že to bude remíza, ale zkusím více veřit Petrohradu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích