3:3
(2:0)
68. R. Pokorný (p.)
72. M. Beneš (vl.)
89. J. Vejvoda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov přišel v závěru o cenné vítězství s Lužnou


Branky


18. M. Kočí , 22. V. Kapr , 65. V. Kapr - 68. R. Pokorný (p.) , 72. M. Beneš (vl.) , 89. J. Vejvoda
18

Dva vítězné zápasy po sobě mohly nakopnout Řevničov k další výhře. Proti stála však Lužná, která chuť porážky poznala pouze jednou. Nebylo daleko a po tomto duelu to mohlo být podruhé. Domácí si vytvořili luxusní třígólový náskok a nebylo daleko k jejich překvapivému vítězství. Hosté ale odmítli druhou prohru v této sezóně a náskok soupeře senzačně vymazali!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení

První šance zápasu se dočkali po rohovém kopu hosté. Propadlý míč na zadní tyči poslal do ohně jeden z luženských hráčů, ale veškeré nebezpečí uhasil včasným zákrokem Tomeš. Po čtvrt hodině hry vyhrál souboj s bránícím hráčem na polovině hřiště Kapr a poslal míč do náběhu na Kočího, který přetlačil v souboji svého strážce a podél Kopřivy slabým, ale účinným zakončením, otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Vyrovnat mohl po nahrávce za obranu J. Vejvoda, ale skvělým zákrokem podržel svůj tým Tomeš, který lapil přízemní střelu luženského rychlíka a nadále si držel čisté konto. Ve 22. minutě přišel od lajny centr do vápna, kde dostal až moc prostoru Kapr. Na první pokus Kopřivu ještě nepřekonal. Zákroku luženského brankáře pouze přihlíželi bránící hráči a řevničovského útočníka nechali dorazit míč do sítě - 2:0. Luxusní a nečekaný dvougólový náskok udrželi domácí až do kabiny. Lužná neodehrála povedený poločas a měla rozhodně co zlepšovat.

Senzační vyrovnání

Velmi těžký, ale reálný úkol, čekal na luženské fotbalisty ve druhém poločase. Manko dvou branek nebylo ničím, co by se nedalo dohnat. Po hodině to ale bylo s Lužnou ještě horší. Rohový kop usměrnil do sítě hlavičkou Kapr a zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto - 3:0. Opak byl ale pravdou! Ani třetí inkasovaná branka hostující celek nepoložila a fotbalisté luženské Sparty se hnali za vyrovnáním. Do karet jim hrálo také to, že domácím postupně docházela šťáva...

 

Za pouhé tři minuty měla Lužná možnost pokutového kopu, ke kterému se postavil Pokorný. Velezkušený kapitán hostí poslal Tomeše na druhou stranu a zavelel k obratu - 3:1. O pár minut později si dal na přední tyči nešťastnou vlastní branku kapitán domácích Beneš a vyrovnání bylo na dosah - 3:2. V posledních minutách se Lužná tlačila do zakončení a o její převaze nebyl pochyb. Střelu zpoza šestnáctky musel likvidovat Tomeš, ale ani on v závěru nezabránil vyrovnávajícímu gólu. Hosté zahrávali rohový kop, na který si naskočil J. Vejvoda a hlavou stanovil konečný stav - 3:3.

 

Řevničov byl velmi blízko k vítězství, které by bylo třetí v řadě. Ani luxusní náskok tří branek ale domácím nestačil. Lužná se vzpamatovala a třígólové manko soupeře vymazala. Body se nakonec dělily.

 

Galerie od Jany Malecké a od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Michal Beneš, kapitán: Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že ze zápasu s Lužnou budeme mít bod, brali bychom ho, ale po průběhu zápasu, kdy jsme vedli už 3:0, jsme utkání měli dovést k vítězství. Bohužel i po moji chybě jsme pouze remizovali. Od 65. minuty nám došla energie, neudrželi jsme míč a bránili se. Škoda, že máme úzký kádr a není moc kam sáhnout pro střídání. Každopádně jeden z nejtěžších soupeřů v soutěži. Dneska nám nechybělo nasazení, produktivita a celý tým si zaslouží pochvalu. To se holt občas stane, bod bereme a zjistili jsme, že můžeme hrát s každým.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, vedoucí týmu: Na začátku utkání jsme neproměnili šance a soupeř se pak dostal ke dvěma zakončení po našich hloupých chybách. Celkově jsme neodehráli dobrý první poločas. Ve druhé půli jsme po rohu inkasovali třetí gól. Kluci si pak sáhli na dno a dokázali zápas vyrovnat, za což jim patří velký dík.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , L. Vait [-] , J. Sedlák [-] - O. Hanzlík [-] (78. J. Urbanovič [-] ) , J. Smutný [-] , J. Husák [-] , M. Beneš [-] - M. Kočí [-] , V. Kapr [-] (90. D. Jun [-] ) -

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - V. Pospíšil [-] , J. Vejvoda [-] , J. Staněk [-] , R. Grill [-] (57. J. Lebeda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] , J. Špička [-] (86. M. Koloc [-] ) , F. Hornof [-] , D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 46. M. Tóth , 77. V. Kapr , 84. J. Urbanovič .
Hráči zápasu: M. Kočí , L. Vait - F. Hornof .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOBÁK Vladimír (N), FRONK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 07:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 14:39
Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Řevničov si v minulém kole zastřílel, tudíž bude na domácím hřišti na Lužnou velmi namotivovaný. Bohužel si myslím, že doplatí na absenci několika hráčů a Lužná bude tradičně úspěšná z rychlých protiútoků.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 13:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 04:16
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů