0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čistá dostala doma od Řevničova šest kusů


Branky


3. J. Husák , 19. V. Kapr , 27. L. Vait , 42. M. Tóth , 58. V. Kapr , 77. L. Vait
20

Řevničov urval v minulém kole doma s Pavlíkovem vůbec první výhru, na kterou chtěl navázat v Čisté. Domácí celek na první vítězství stále čeká a o motivaci tak měl postaráno. Úspěšnější byli nakonec hosté, kteří rozhodli o svém dalším tříbodovém zisku už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Husáka

Začátek zápasu nabídl velmi rychlý gól. Kdo přišel na utkání o pár minut později, tak mu uniklo přiťuknutí Kapra na levačku Husáka, který nedal Kratochvílovi zpoza vápna šanci - 0:1. O minutu později nastala pro Čistou další nepříjemnost, když musel hřiště opustit Milan. I tak ale mohli domácí obratem srovnat. Nákop Kašpara propadl až do náběhu na Denka, který si píchl míč kolem Tomeše. Ten si špatně načasoval výběh, ale odkrytou branku čistecký fotbalista trefit nedokázal a poslal míč pouze do míst, kde stál navrátivší se obránce.

 

Z následného rohového kopu se odrazil míč na kopačku čerstvého Tesaře, který nahradil Milana, ale s jeho střelou si řevničovský brankář poradil a míč vyrazil. Ihned poté měli domácí k dispozici slibný přímý kop těsně za šestnáctkou. Kapitán Kašpar ale poslal levačkou míč vysoko nad. To na druhé straně se ujal standardní situace o pár metrů dále daleko lépe Husák, jehož levačka donutila Kratochvíla k těžkému zákroku.

 

Po čtvrt hodině hry Sparta vedení navýšila. Vait posunul míč do levé strany na Hanzlíka, na jehož povedený centr si naběhl Kapr a hlavičkou nedal Kratochvílovi šanci - 0:2. Stejný hráč se objevil v další šanci. Husák poslal míč za obránce, kam si naběhl autor druhé branky a před brankářem si píchl míč do míst, odkud už zakončit nedokázal. Čistá se mohla do utkání vrátit kontaktním gólem. J. Votroubek mladší obral o míč chybujícího Vaita a do náběhu vyslal Denka. Ten si ale míč předkopl a včasným výběhem pomohl svému týmu Tomeš.

 

Ve 27. minutě přišel po neproměněné šanci trest. Vait si naváděl ze středu hřiště míč na svou levačkou a jeho lehce tečovaná razantní střela zpoza vápna skončila v síti - 0:3. Domácí měli dobré možnosti na vstřelení gólu, finální fáze ale byla nepřesná. Po rohovém kopu zaznělo za Tomešem pouze břevno a to bylo vše, co v prvním poločase Čistá předvedla. A byla ještě jednou potrestána, když se po rohovém kopu prosadil nadvakrát Tóth - 0:4.

Kašpar byl rád za žlutou

Začátek druhého poločasu nabídl po šanci na každé straně, skóre se ale neměnilo. V 57. minutě se dostával do dobré šance Sedlák, který od poloviny hřiště nabral rychlost a držel si za sebou Schuha. Ze strany ale přišel nedovolený zákrok Kašpara, který zabránil samostatnému úniku na Kratochvíla. Faul to nebyl nikterak tvrdý, ale čistecký kapitán mohl být rád za žlutou kartu. Těžko říct, proč se nečervenalo... I tak ale byli domácí z následné standardky potrestáni. Kratochvíl neudržel slabou hlavičku a jeho zaváhání nekompromisně potrestal Kapr - 0:5.

 

Čistá prohrávala o čtyři branky, ale stále se snažila s utkáním něco udělat a dosáhnout alespoň čestné branky. Domácí zahrozili z rohového kopu, míč do branky ale neprotlačili. Dobře nevyřešili ani situaci dva na jednoho, po které bylo jasné, že branka na domácí straně nepadne. Hostující strana se ale ještě jednou radovala. J. Votroubek starší nedokázal zastavit míč na rozběhnutého Vaita, který postupoval na branku. Místo nahrávky na dobře postaveného Sedláka vzal situaci na sebe a přesnou střelou k tyči stanovil konečné skóre - 0:6.

 

Řevničov tak přidal druhé vítězství v řadě, které se ale nerodilo vůbec snadně. Čistá sice rychle inkasovala, v utkání ale měla několik šancí, které však nevyužila, a tak na první vítězství musí stále čekat.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Michal Beneš, kapitán: Pro nás velmi důležitý zápas. Potřebovali jsme potvrdit minulé tři body, které jsme získali s Pavlíkovem a vyhrát i v Čisté, což se povedlo. Důležité bylo, že z prvních čtyř šancí jsme dali tři góly, což nám hrozně pomohlo. Opět nás podržel v důležitých chvílích brankář a výsledek vypadá hodně jednoznačně, ale úplně lehké utkání to nebylo. Pro nás povinné vítězství a musíme sbírat body i v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Schuh [-] , R. Wittmann [-] , M. Plincner [-] , A. Votroubek [-] , J. Votroubek [-] , L. Milan [-] (4. S. Tesař [-] ) , A. Lauber [-] , D. Denk [-] , P. Kašpar [-] (64. J. Votroubek [-] ) , A. Fišer [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , L. Vait [-] , M. Beneš [-] , L. Přibyl [-] - J. Sedlák [-] , O. Hanzlík [-] , J. Husák [-] (78. J. Urbanovič [-] ) , J. Murčo [-] - M. Kočí [-] , V. Kapr [-] -

ŽK: 57. P. Kašpar - 37. L. Vait , 48. M. Kočí , 64. M. Tóth .
Hráči zápasu: V. Kapr , J. Husák , L. Vait .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šefara Milan - GEBOUSKÝ František (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 23:46
Redakce Rakovník

Expert: Stanislav Jansa
Tip experta: výhra hostů

Čistou jsem dlouho neviděl hrát. Řevničov má ve svých zápasech hodně smůlu, ale v Čisté by měl dokázat vyhrát.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:37
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 16:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:53

Tip: výhra domácích