Michaela Vrábková

Kontakty:

   |  

Reportáž

FOTO: Novoveský válec nezastavuje, dál je neporažen a rve se do čela tabulky


Nováček, co se potřebuje rozkoukat? Ale kdeže - Nová Ves vtrhla do I.A jako velká voda a o tři branky porazila i budějovickou Slavii. Dvě branky vsítil Jiránek.


Reportáž

Ve Strakonicích se zrodila remíza


Report zaslal Jiří Cibulka a na zápase fotila Michaela Vrábková.


Reportáž

Planá neustála vyloučení Romana Lengyela a Nová Ves opět zabodovala!


Planá se dostala do rychlého vedení díky kapitánovi Kneysovi, jenomže pořádnou čáru přes rozpočet udělala domácím 37. minuta. To zahrál Lengyel při své premiéře v plánském dresu v mistrovském zápase ve vápně rukou, viděl červenou kartu a hosté proměnili penaltu...


Reportáž

FOTO: Novoveská pohádka pokračuje i v I.A třídě, nováček je zatím stoprocentní


Nová Ves udolala Prachatice brankou nejstaršího muže na place (tedy alespoň do doby, než šel do hry čtyřicátník Brožka), devětatřicetiletého Radomila Procházky.


Reportáž

FOTO: Semice podlehly v duelu nováčků Nové Vsi


Se zpožděním, ale přece vám přinášíme fotky z úvodního kola soutěže, a to z dílny Michaely Vrábkové!


Reportáž

Nová Ves je malinký krůček od postupu do 1. A třídy


 

Podruhé za sebou se fotbalisté Nové Vsi představili na půdě soupeře. Tentokrát jim v cestě stálo mužstvo SK Zlatá Koruna. Domácí tým hraje o holé přežití v soutěži a tak hosty nečekalo nic lehkého.

 


Reportáž

FOTO: Lídr z Nové Vsi domácí Chvalšiny rozhodně nešetřil


 

Po nevydařeném domácím utkání s Ledenicemi, se fotbalisté Nové Vsi představili na půdě posledního celku skupiny TJ Sokola Chvalšiny. Jak už to bývá, tyto zápasy jsou nevyzpytatelné, protože domácí bojují o holou záchranu a i proto hosté odjížděli k utkání s respektem.

 


Reportáž

Ledenice si vyšláply na Novou Ves


 

V sobotu dopoledne přivítali fotbalisté Nové Vsi ze svého pohledu mužstvo, které v krajské soutěži nikdy v historii neporazili a ani mu nevstřelili branku! Jak je vidět, tak TJ Slavoj Ledenice se začíná stávat pro domácí noční můrou!

 


Reportáž

Nová Ves opět nadělovala, odnesl to Frymburk na domácím hřišti


 

V sobotu odpoledne se fotbalisté Nové Vsi představili u Lipenské přehrady, kde na ně čekal velmi silný soupeř FC Šumava Frymburk. Kdyby se utkání hrálo na držení balónu, tak by domácí jasně dominovali, jenže hosté ukázali, jak se proměňují šance a uštědřili frymburským lekci z produktivity.

 

 

 


Reportáž

Nová Ves doma stále stoprocentní, odnesly to Loučovice


 

Fotbalisté Nové Vsi se v rámci 17. kola utkali na domácím trávníku s hráči Vltavanu Loučovice. Domácí jsou po celou sezónu ve velké formě, hosté přijeli s poměrně nevýraznou jarní formou. Bezgólový poločas nenapovídal tomu, že utkání skončí o tři góly. Proto se nabízí otázka, kdo Novou Ves zastaví?

 


Reportáž

Lídr soutěže z Nové Vsi urval výhru v Kaplici a dál vede o osm bodů


Po výhře z Ledenic chtěli Kapličtí zabodovat i proti lídrovi soutěže z Nové Vsi. Z minulého kola chyběl domácímu trenéru Bohdanu Malickému obránce Čutka, naopak už mohl využít služeb Tomáše Kebla a Marka Malického. I hostující trenér Pekárek musel chtě, nechtě, sáhnout do vítězné sestavy. Z vítězné sestavy proti Klikovu chybělo trio Pech, Procházka a Jiránek. Za krásného počasí viděla slušná divácká návštěva poměrně kvalitní zápas s větším množstvím šancí na domácí straně. Jenomže s koncovkou si Spartakovci tomto duelu nepotykali.


Reportáž

Nová Ves proplouvá soutěží, lídra nezastavil ani klikovský Blesk


 

Hned první jarní kolo nabídlo fotbalovou lahůdku, když se proti sobě postavili dvě nejlepší mužstva po podzimní části, Tj Nová Ves a Blesk Klikov. Hrálo se netradičně v neděli odpoledne, za to před výbornou diváckou kulisou. Domácí by při výhře odskočili soupeři už na osm bodů, v opačném případě by Klikov stáhl pětibodovou ztrátu na pouhé body dva a dále by mohl pomýšlet na první příčku. Blesk ale dorazil bez zraněného Františka Benháka, což je nejen pro něj, ale i pro celou soutěž, velká ztráta.

 


Reportáž

Nová Ves zničila Olešnici a upevnila si náskok na čele tabulky


 

V sobotním brzkém odpoledni přivítala Olešnice lídra tabulky z Nové Vsi u Českých Budějovic. Domácí hráči, namlsaní výhrou z minulého utkání, chtěli potrápit i tým z čela tabulky. Ten ovšem potvrdil svou kvalitu a podzimní formu pohodovým čtyřgólovým vítězstvím.

 


Reportáž

Nová Ves si připsala šestou výhru v řadě, odnesl to nováček z Boršova


 

V pravé poledne přijel lídr tabulky z Nové Vsi na hřiště nováčka z Boršova nad Vltavou. Hostující trenér Pekárek udělal změnu na brankářském postu, když nechal na lavičce jedničku Bartizala a do brány postavil Matěje Peštu, který v Boršově bydlí, a i proto dostal tuto šanci.

 


Reportáž

Sedmá výhra v řadě a Nová Ves se osamostatnila na první příčce


Novoveští fotbalisté přivítali, netradičně v neděli odpoledne, na svém hřišti velmi silného protivníka ze Suchdolu nad Lužnicí. Museli se obejít bez svého útočníka Procházky, který má problémy s kolenem a podzim pro něj zřejmě skončil!


Reportáž

Nová Ves doma neztratila ani bod, nestačil na ní ani Kamenný Újezd


 

V sobotním dopoledni do Nové Vsi zavítal celek z Kamenného Újezdu, který podle domácího trenéra ve svém kádru disponuje zkušenými hráči, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání.

 


Reportáž

Nová Ves si připisuje další tři body, Olešnice ji ale ve druhém poločase potrápila


 

Zápas nedaleko vzdálených vesnic lze nazvat také derby zápasem. Většina utkání provází hezký kombinační fotbal, nejinak tomu bylo i dnes.