Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves je malinký krůček od postupu do 1. A třídy


Branky


22

 

Podruhé za sebou se fotbalisté Nové Vsi představili na půdě soupeře. Tentokrát jim v cestě stálo mužstvo SK Zlatá Koruna. Domácí tým hraje o holé přežití v soutěži a tak hosty nečekalo nic lehkého.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

 

Samotné utkání, které se hrálo za velmi teplého počasí, začalo vzájemným oťukáváním obou soupeřů. Obě mužstva se ze začátku nedostávala do finální fáze, a tak se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Jako první vystrčili růžky hosté, ale s pokusy Holého i Janečka si domácí brankář bez problémů poradil. Jenže přišla 11. minuta a hosté poprvé udeřili. Procházka vybojoval balón, kterého se zmocnil Neumann, postupoval na brankáře Schwarze a bez problémů ho propálil na přední tyč - 0:1. O devět minut ale bylo srovnáno. Hosté propadli v obranné činnosti, míč se dostal k domácímu Fucimanovi, a ten dokázal střelou za vápnem pokořit Bartizala – 1:1. Poté byla hra velmi neurovnaná, obě mužstva měla velký problém se přizpůsobit malému a tvrdému hřišti, a tak se z utkání stával spíše boj. Na samotném konci prvního poločasu měl obrovskou šanci hostující Neumann, který tváří tvář neuspěl proti domácímu brankáři a tak poločas skončil nerozhodným výsledkem.

 

Holý dal vítězný gól po krásné akci spoluhráčů

 

Druhé dějství ze začátku probíhalo jako to první, hra byla neurovnaná a tak se čekalo, které mužstvo udělá chybu. V 56. minutě už se skóre přeci jen měnilo, když přišla nejhezčí akce utkání. Jiránek s Novákem „vybagovali“ domácí obranu, druhý jmenovaný od lajny přihrál jako na podnose Holému, a ten bez problémů zasunul míč do sítě – 1:2. Ke konci utkání měli domácí převahu, zahrávali nespočet standardních situací, takže hostující mužstvo muselo být stále na pozoru. Klid hostům dodala až 87. minuta. Holý uvolnil na hranici vápna Procházku, který levou nohou na kříž brány zpečetil výsledek utkání na 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): K zápasu se suverénním lídrem soutěže jsme přistoupili zodpovědně, snažili se poctivě bránit a bojovat. Ovšem již v 10. minutě přišla naše jediná velká chyba, kdy stoper Adamíček šlápl na míč a hostům spadl vedoucí gól do klína. Naštěstí jsme brzy vyrovnali, také po chybné rozehrávce jinak vynikající hostující obrany. Hrál se z naší strany bojovný zápas, vynikající hosté se snažili kombinacemi, a z častých standardek, překonat naši obranu. Bylo ovšem vidět, že hosté nejsou v úplně optimální pohodě a zakončovali dost zbrkle. V poločase jsem si myslel, že by bod mohl být v našich silách. Ovšem povedená křídelní akce hostů v 60. minutě a jejich vedoucí gól je uklidnil a my se do konce zápasu již neprosadili. Ve Zlatce se představil dle mého prozatím nejlepší tým, kterého jsme ovšem jenom potrápili a opět nebodovali. Vzhledem k ostatním výsledkům a naší velké marodce nás čeká hodně těžká cesta za záchranou. Příští týden ve Chvalšinách napoví, zda bude reálná. Za hráče utkání z naší strany volím Housku a Kalistu. U hostů byl zcela bezchybný stoper Petr Boháč. Nové Vsi gratuluji k předváděné hře i postupu do vyšší soutěže.

TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Domácí hrají o holé přežití, takže nás nečekalo nic lehkého. Utkání se hrálo za velmi teplého počasí, obě mužstva měla problém se přizpůsobit malému a tvrdému hřišti. Utkání jsme ale zvládli a už v příštím utkání, na domácí půdě, můžeme oslavit postup do vyšší soutěže. Pokud se to podaří, bude to čtvrtý postup za pouhých osm let, což je na tak malou vesničku až neuvěřitelné! Hráče zápasu volím Pecha, který ač tak dva roky netrénuje, podává za celou dobu stabilní výkony.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - Z. Adamíček [-] , J. Král [-] (49. P. Král [-] ) , M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] (39. O. Liška [-] ) , M. Kalista [-] , J. Houska [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - F. Vávra [-] , P. Boháč [-] , D. Pech [-] - V. Brožka [-] (63. R. Brožka [-] ) , T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] (88. T. Srbený [-] ) , Z. Holý [-] - E. Janeček [-] , J. Jiránek [-] - R. Procházka [-]

ŽK: 85. R. Procházka .
Hráči zápasu: M. Kalista , J. Houska - D. Pech .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KŘÍŽ Karel, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

N. Ves si jasně dojde pro vítězství a upevní si vedoucí pozici. Dávám 2

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů