Z. Holý 52.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmá výhra v řadě a Nová Ves se osamostatnila na první příčce


Branky


52. Z. Holý
1

Novoveští fotbalisté přivítali, netradičně v neděli odpoledne, na svém hřišti velmi silného protivníka ze Suchdolu nad Lužnicí. Museli se obejít bez svého útočníka Procházky, který má problémy s kolenem a podzim pro něj zřejmě skončil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ojedinělá šance zůstala neproměněna

Samotný zápas se hrál ve velice silném větru, takže se tato hra dala jen těžko nazvat kopaná. Oba soupeři se k ničemu nedostávali, spíše se bojovalo uprostřed hřiště a když už se naskytla nějaká průniková přihrávka nebo pas, tak míč silou větru skončil buďto v zámezí nebo u obou brankářů. Až v samém závěru prvního poločasu přišla obrovská šance domácích. Janeček ukázkově našel mezi obránci Brožku, ten se zjevil tváří tvář hostujícímu brankáři Rácikovi, ale ten ho vychytal. Poté první poločas skončil. 

Holý poslal Novou Ves do vedení

Druhé dějství začalo stejně jako první, vítr neustával a tak to měla obě mužstva velmi složité. Jenže přišla 52. minuta, Janeček nahrával přes celou bránu, kde se zjevil nikým nehlídaný Holý, zasunul míč do brány hostů a domácí poslal do vedení – 1:0! Poté se hosté snažili, jejich kapitán Špale začal připravovat krásné balóny pro své útočníky, ale ty buď zastavila výborná domácí obrana v čele s kapitánem Boháčem nebo vynikající a velmi jistý Bartizal v brance domácích. Jen jednou se hostům podařilo Bartizala překonat, ale toho na poslední chvíli zastoupil obránce Pech a vykopl míč z brankové čáry. Jinak se většinou zápas odehrával ve středu pole. Minutu před koncem hosté kopali rohový kop, kam se vydal i brankář Rácik, domácí obrana odvrátila, míč se dostal k Novákovi, který ho ještě posunul na Holého, který postupoval sám ze strany, ale nedokázal trefit odkrytou hostující bránu. To ovšem nikomu nevadilo, protože i tak si domácí připsali nejtěsnější výhru a díky ztrátě Klikova se osamostatnili na první příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka: Dnešní zápas hodně ovlivnil vítr, který nedovolil ani jednomu týmu hrát pořádný fotbal.Hráče zápasu volím brankáře Bartizala, který byl domácím velkou oporou a pak Holého, který dnes příkladně bojoval a svým gólem rozhodl utkání.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - F. Vávra [-] , D. Pech [-] , B. Češka [-] , P. Boháč [-] - P. Graman [-] , V. Brožka [-] (63. J. Beneš [-] ) , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] , T. Novák [-] - E. Janeček [-] (89. M. Pešta [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - T. Záruba [-] , D. Míka [-] , F. Rácik [-] (75. J. Brabec [-] ) , A. Arenberger [-] - J. Heřman [-] , R. Arenberger [-] , P. Špale [-] , Š. Kubašta [-] - J. Záruba [-] , R. Šebesta [-] (63. T. Kamiš [-] ) -

ŽK: 41. Z. Holý , 58. V. Neumann ml. , 69. P. Graman .
Hráči zápasu: M. Bartizal , Z. Holý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2017 09:00
Kdybych nebyl lempl a proměnil jednu z šancí, tak jsme u favorita nejspíš neprohráli..