Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma neztratila ani bod, nestačil na ní ani Kamenný Újezd


Branky


0

 

V sobotním dopoledni do Nové Vsi zavítal celek z Kamenného Újezdu, který podle domácího trenéra ve svém kádru disponuje zkušenými hráči, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny pro oba týmy

 

Od začátku zápasu se oba soupeři do sebe zakousli a hrál se pohledný fotbal. Domácí hráči byli v úvodu lepším a to se jim vyplatilo už ve 12.minute, kdy Novák vypálil, jeho střelu ještě brankář Dudák stačil vyrazit, ale jen před sebe, kde stál připravený Neumann, který propálil vše, co mu stálo v cestě 1:0. Toto vedení vydrželo pouhé dvě minuty, Graman přišel o míč, jehož se zhostil hostující Prokop, postupoval až do vápna, a když už nevěděl co s míčem, vystřelil nejlépe, jak mohl a českým bodlem zařídil vyrovnání 1:1. Od teto chvíle začali diktovat tempo hry hráči Kameňáku. Najednou jich bylo plné hřiště a byli určitě lepším týmem! Jejich hru řídil motor jménem Sivák, který začal připravovat velké šance, jenže žádné útočníci nedokázali zužitkovat. Když už se zdálo, že se nic nestane, přišla 44. minuta, Sivák krásně našel ve vápně Patrika Pavlise, a ten za Bartizalem rozvlnil síť podruhé 1:2. Všichni přítomní už mysleli, že se nic nestane a bude se pískat poločas, jenže domácí rychle rozehráli, a přišla jejich krásná akce. Graman našel ve vápně Procházku, ten se rychle zorientoval, poslal ještě přihrávku pod sebe, kam si naběhl Vávra a vyrovnal 2:2. Poté první poločas skončil.

 

Tři góly pro Novou Ves

 

Druhé dějství začali domácí velkým tlakem a to se jim vyplatilo už ve 47. minutě. Holý krásně prošel mezi dvěma obránci, byl faulován a vybojoval pro své mužstvo přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil Procházka, který obstřelil zeď a nedal Dudákovi žádnou šanci 3:2. Dá se říci, že to byl zlomový moment zápasu. Nová Ves byla při chuti, krásně kombinovala a hosty značně přehrávala. V 54. minutě přišel čtvrtý gól. Novák nacentroval do vápna a Neumann si i podruhé v zápase věděl rady 4:2. Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše ve středu hřiště. Hosté hrozili pouze z rohových kopů, ale nedokázali z nich nic vytěžit. Pak už zase přišli na řadu domácí hráči. Nejprve Procházka rozehrál z velké dálky přímý kop, který kopl tak, že míč se ještě odrazil od tyče zpátky na malé vápno, kde číhal kapitán Boháč, ten ovšem nedokázal dopravit balón za čáru. V 64. minutě se situace opakovala, jen s tím, že Janeček přímý volný kop ještě hlavou prodloužil na Pecha, a ten dal hlavou pátý gól pro Novou Ves – 5:2. Ještě ke konci utkání měl obrovskou šanci Novák, ale Dudák ho na dvakrát vychytal! Poté zápas skončil. Nutno podotknout, že se hrál vynikající zápas, ke kterému přispěla obě mužstva.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Kameňák disponuje zkušenými hráči a tak se očekávalo vyrovnané utkání. Od prvních minut se hrál pohledný fotbal, v první půli padly čtyři branky, z toho dvě před odchodem do šaten. Ve druhé půli jsme začali dobře a dali jsme branku. Pak přidali ještě dvě a vyhráli. Hrál se vynikající zápas z obou stran. Hráče zápasu volím Neumanna, který dal dva góly a Vávru, jenž z postu obránce výborně bránil a pomohl i svému mužstvu k vyrovnání.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí týmu): V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný zápas, oboustranně atraktivní fotbal. Ve druhém poločase po vedoucí brance Nové Vsi už dominovali domácí. Našim klukům musím poděkovat za bojovnost a snahu se zápasem něco udělat, i když už to pro zdravotně zdecimované mužstvo bylo těžké. Gratuluji Nové Vsi k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - B. Češka [-] , D. Pech [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - V. Brožka [-] (46. E. Janeček [-] ) , T. Novák [-] , Z. Holý [-] (76. R. Šejba [-] ) , P. Graman [-] - R. Procházka [-] - V. Neumann ml. [-] (71. T. Srbený [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , P. Fišer [-] , V. Mráz [-] (61. F. Holub [-] ) , P. Pavlis [-] (75. O. Bělohlav [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-] , M. Samborský [-]

ŽK: 80. P. Boháč - 56. M. Sivák , 73. M. Samborský .
Hráči zápasu: V. Neumann ml. , F. Vávra - M. Sivák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ŠŤASTNÝ Petr, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.