0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves opět nadělovala, odnesl to Frymburk na domácím hřišti


Branky


14. Z. Holý , 17. Z. Holý , 73. R. Procházka , 79. Z. Holý , 82. F. Vávra
30

 

V sobotu odpoledne se fotbalisté Nové Vsi představili u Lipenské přehrady, kde na ně čekal velmi silný soupeř FC Šumava Frymburk. Kdyby se utkání hrálo na držení balónu, tak by domácí jasně dominovali, jenže hosté ukázali, jak se proměňují šance a uštědřili frymburským lekci z produktivity.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité standardky domácích a trest ze strany hostů

 

Utkání začalo náporem domácích a hned ve 2. minutě zahrávali přímý volný kop, ale Bartizal byl připraven. Domácí v tomto utkání kopali snad patnáct rohových kopů, za to hosté pouhé dva. Jak už to bývá, když nevyužiješ šance, přijde zákonitě trest a to se také stalo. Ve 14. minutě hosté dobře zakombinovali, Janeček našel ve vápně Holého a ten trefil přesně k tyči - 0:1. O další tři minuty už to bylo o dva góly. Procházka si doslova udělal z domácích obránců kužely, mohl střílet, ale ještě akci vyšperkoval přihrávkou na úplně volného Holého a ten se v zápase nemýlil ani podruhé - 0:2. Poté se v prvním poločase už nic nestalo.

 

Holý dovršil hattrick

 

Druhé dějství probíhalo ve stejném duchu jako to první, domácí byli velmi aktivní, hosté čekali na chyby a ty nekompromisně trestali. V 73. minutě Graman vysunul do brejku Janečka, ten ještě našel před brankou Procházku, a ten zachoval klidnou hlavu – 0:3. O šest minut později vybojoval Procházka balón, posunul ho na Holého a ten dovršil hattrick - 0:4. A aby toho nebylo pro domácí málo, tak si v 82. minutě vzal u své brány balón Vávra, postupoval přes celé hřiště, až se dostal úplně sám před brankáře Merta a tváří tvář mu nedal žádnou šanci – 0:5!

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Tento výsledek je pro domácí velmi krutý, protože byli po celý zápas lepším týmem na balónu, ale fotbal se hraje na góly, takže jsme si odvezli důležité a zasloužené vítězství! Hráče zápasu volím Holého, který dal hattrick a kapitána Boháče, jenž zabránil všem akcím domácího týmu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - M. Flöring [-] , M. Račák [-] - J. Rillich [-] , M. Koza [-] - M. Koza [-] (79. K. Malák [-] ) , J. Micák [-] , M. Matěják [-] (60. B. Vágner [-] ) , L. Matúš [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , D. Pech [-] , F. Vávra [-] - V. Brožka [-] (78. T. Srbený [-] ) , V. Neumann ml. [-] (69. J. Beneš [-] ) , Z. Holý [-] , T. Novák [-] , R. Brožka [-] (56. P. Graman [-] ) - R. Procházka [-] , E. Janeček [-] -

ŽK: 71. M. Račák , 73. R. Mertl , 85. K. Malák - 39. T. Novák , 51. V. Neumann ml. , 61. Z. Holý .
Hráči zápasu: Z. Holý , P. Boháč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - KŘÍŽEK Danek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Eduard Janeček
Tip experta: výhra hostů

Horká půda, ale doufám, že se nenecháme rozhodit místními fanoušky a kompaktním výkonem zápas vítězně zvládneme. Tipuji 1:3

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů