0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si vyšláply na Novou Ves


Branky


24

 

V sobotu dopoledne přivítali fotbalisté Nové Vsi ze svého pohledu mužstvo, které v krajské soutěži nikdy v historii neporazili a ani mu nevstřelili branku! Jak je vidět, tak TJ Slavoj Ledenice se začíná stávat pro domácí noční můrou!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól kapitána Boháče

 

Přitom celý zápas se odehrál ve výborném tempu a obě mužstva předvedla svou kvalitu. První poločas se hrál převážně ve středu pole, obě obrany výborně bránili, šancí na obou stranách bylo po skromnu. Až přišla 30. minuta a výrok postranního rozhodčího Zevla, který nikdo jak z přítomných diváků, tak obou mužstev nepochopil. Procházka zahrával přímý volný kop z lajny na hranici velkého vápna, přesně našel hlavu kapitána Boháče a ten za Maříkem rozvlnil síť. Domácí se radovali, hosté odcházeli na půlku, jenže postranní rozhodčí přiměl hlavní sudí k neuznání branky, za údajné překročení letu míče za brankovou čarou, přitom tento kop ani snad nejde z fyzikálního pohledu provést. Hosté byli také velmi nebezpeční a jejich snaha se vyplatila ve 41. minutě. Dlouhý nákop do vápna brankář Bartizal i s pomocí hostujícího útočníka neudržel a Kadlec už neměl problém dostat míč do brány -  0:1. Poté první poločas skončil.

 

Ledenice napřipustily snahu domácích o zvrat v zápase

 

Druhé dějství začalo náporem domácích, přibili hosty na jejich vápno a marně se pokoušeli o vyrovnání, jenže jim dnes nebylo přáno. Hlavu Janečka dokonce zastavilo až břevno, pak míč napálil Beneš a jeho bombu bravurně chytil brankář Mařík. Domácí se dokonce dožadovali pokutového kopu, kdy byl ve vápně sražen Pech, ale píšťalka sudí zůstala němá. Ke konci utkání domácí začali riskovat, otevřeli obranu a toho hosté dokonale využili. V 81. minutě přišel jejich protiútok, s míčem postupoval kapitán Bez, dva na jednoho, mohl střílet, ale ještě akci vyšperkoval na úplně volného Svobodu a bylo to 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Dnes jako jednotlivce nikoho volit nebudu, i když tomu výsledek nenapovídá, musím pochválit celé mužstvo, které dřelo celý zápas a chtělo něco s výsledkem udělat. Hostům gratuluji k jejich výhře, hráli velmi organizovaně a bojovně, a proto u nás nakonec zaslouženě vyhráli. Je to mužstvo, které nás vždy dokázalo porazit, a za to jim patří velké uznání. Jak je vidět, tak Ledenice nejsou náš oblíbený soupeř.

TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Podle mého názoru se kvalitou jednalo o nadprůměrný zápas na danou soutěž, k čemuž přispěly obě mužstva rovnocenně. Šance byly po celou dobu utkání na obou stranách, když domácí spíše spoléhali na výškovou převahu svých ofenzivních hráčů, ale naši obránci se s tím velmi dobře vyrovnávali. Náš první gól vstřelil Míra Kadlec a to po dorážce střely Honzy Fencla. Ke konci zápasu vyslal trenér Nové Vsi stopera Boháče do útoku a tím získali domácí územní převahu i s několika šancemi, ale my jsme to obětavým výkonem celého mužstva a s velkým přispěním brankáře Maříka zvládli a z jednoho rychlého protiútoku skóroval téměř do prázdné branky Patrik Svoboda po přihrávce Michala Beze.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - B. Češka [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] (62. J. Beneš [-] ) , T. Novák [-] , R. Brožka [-] (46. V. Brožka [-] ) - E. Janeček [-] , R. Procházka [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - J. Fošum [-] , V. Babka [-] (83. K. Havelka [-] ) , T. Hrubý [-] (74. P. Svoboda [-] ) , A. Stránský [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , L. Winkler [-] (89. M. Kožant [-] )

ŽK: 64. P. Boháč , 68. F. Vávra , 76. E. Janeček - 59. T. Hrubý , 76. M. Bez , 82. V. Babka .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Průchová Nikola - ŠKUTHAN Jaroslav, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Ledenice mají na jaře sice slušnou formu, ale proti suverénní Nové Vsi jsou téměř bez šance.

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích