3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si připisuje další tři body, Olešnice ji ale ve druhém poločase potrápila


Branky


4. D. Pech , 20. R. Procházka , 30. R. Horelica (vl.) - 51. R. Horelica , 88. R. Brousek
0

 

Zápas nedaleko vzdálených vesnic lze nazvat také derby zápasem. Většina utkání provází hezký kombinační fotbal, nejinak tomu bylo i dnes.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva vlastní góly a poločas jasně pro domácí

 

První poločas se odehrával ve stylu velké smůly pro hosty. Ve 4. minutě se odrazil balón z rohového kopu k Novákovi, jehož ránu tečoval před gólmanem Krauskopfem clonící Pech a otevřel skóre – 1:0. Domácí poté kombinovali, drželi balón na svých kopačkách a hosty k ničemu nepouštěli. Ve 20. minutě přišla pro Olešnici první smolná část utkání, Vávra našel volného Procházku, který polostřelou s přispěním hostujícího stopera zvýšil na 2:0. Aby toho nebylo pro Olešnici málo, tak ve 30. minutě Procházka vybídl ke gólové situaci Neumanna, před nímž neštastně tečoval balón do vlastní sítě Horelica a bylo to 3:0. Do konce poločasu už se nic vážnějšího nestalo.

 

Oživená Olešnice sahala po bodu, smolný zápas zlomit nedokázala

 

Druhé dějství bylo úplně opačné, než to první. Olešnice začala domácí přehrávat, což se ji vyplatilo v 51. minutě. Po autovém vhazování se k míči dostal Kačírek, který krásnou přihrávkou vybídl Horelicu, jenž se tváří v tvář Bartizalovi nemýlil – 3:1. Novoveští znervózněli, vůbec se jim nedařila kombinace a hosté z Olešnice byli lepším týmem. Že dnes ale nemají štěstí, ukázala 70. minuta, kdy se po centru ze strany do balónu hlavou opřel Brousek, trefil jenom břevno Bartizalovi branky. Šanci na změnu skóre měl opět Brousek, který v samostatném úniku lobem přehodil Bartizala, střela mířila nad. Domácí zazlobili Gramanem, který se prodral podél brankové čáry a střelou se pokusil překvapit Krauskopfa, který byl pozorný. V 88. minutě přišel zbytečný faul domácích. Centr hostů našel osamoceného Brouska, který se tentokrát prosadil – 3:2. Hosté už neměli čas na vyrovnání a domácí si připsali vítězství.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Novoveští fotbalisté se opět představili po druhé za sebou na domácím hřišti, kdy přivítali v rámci dohrávaného prvního kola mužstvo z Olešnice, která se zatím krčí s pouhými třemi body na chvostu tabulky, ale její hra tomuto faktu vůbec neodpovídá a bude jen otázkou času, kdy hostující hráči začnou stoupat tabulkou! Hráli se odlišné poločasy, kdy v prvním jsme dobře kombinovali my a dali 3 góly, i když dva byly pro hosty smolné. Ve druhém poločasu nás zatlačila Olešnice, my jsme špatně kombinovali a v závěru byli rádi, že je konec utkání. Hráče zápasu z domácího mužstva volím obránce Pecha, protože výborně braní a v posledních dvou utkáních, zaznamenal po gólu!!

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér): Začátek zápasu jsme měli velkou smůlu, kdy jsme nešťastně dostali tři branky, kdy se ani nedá říct, že bychom chybovali. Za stavu 3:0 jsme to nezabalili a pokusili se vrátit do zápasu, což se nám povedlo ve druhém poločase, kdy jsme dali kontaktní branku. Bohužel jsme nějaké šance neproměnili a gól na 3:2 jsme dali bohužel až v 88. minutě. Na víc už nám nezbýval čas. Kluky musím pochválit za bojovnost, zejména ve druhém poločase. Vyzdvihnu osu Kačírek-Lechner-Bahenský.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] - T. Novák [-] , P. Graman [-] , V. Brožka [-] (46. J. Beneš [-] ) , V. Neumann ml. [-] (65. T. Srbený [-] ) , Z. Holý [-] - R. Procházka [-] , E. Janeček [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Hanzal [-] (55. M. Koktavý [-] ) , B. Bahenský [-] , R. Brousek [-] , O. Husa [-] , T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , L. Burda [-] , J. Lust [-] (83. R. Valenta [-] )

Hráči zápasu: D. Pech - M. Lechner , B. Bahenský , T. Kačírek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - LEIŠ Filip, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.