Petr Hroník

Reportáž

Bavorov opět slaví! O výhře v Bělčicích rozhodl první poločas


V odlišných náladách se nacházely týmy Bavorova a Bělčic. Zatímco svěřenci Luboše Krameše obdrželi v prvním kolem výsledek 0-4 ve Volyni, tak Bavorov si doma v poklidu poradil s Vlachovo Březím. Úkol pro vzájemný zápas ale měly obě mužstva stejný a to bodovat.


Reportáž

Bělčice přetlačily Březí


Po remíze s Juniorem čekaly Bělčice druhý domácí zápas v řadě, ke kterému přijel jako soupeř tým z Vlachova Březí, který vyhrál první jarní duel s Dražejovem.


Reportáž

Hoštice udržely v Bělčicích vedení a berou tři body


Bělčice doma čekal v posledním podzimním kole zápas proti Hošticím, které za sebou měly tři porážky v řadě a nečekalo je nic lehkého. Bělčice totiž doma body jen tak nerozdávají.


Reportáž

FOTO: Dohrávka odloženého kola mezi Bělčicemi a Cehnicemi skončila nerozhodně.


 Hosté šli dvakrát do vedení, ale domácí na jejich branky dokázali vždy včas odpovědět.


Reportáž

FOTO: V gólové přestřelce se radovalo strakonické béčko


Zápas nabídl mnoho branek. V úvodu se dvakrát dostali do vedení domácí, ale hosté dokázali vždy velmi rychle vyrovnat. Nakonec hosté překlopili vedení na svou stranu, v druhé půli svůj náskok navýšili a domácí Bělčice dokázaly už jen snížit na rozdíl jediného gólu.


Reportáž

FOTO: Gólové hody opět v Bělčicích, domácí nastříleli Cehnicím sedm branek


V minulém kole padlo v Bělčicích osm branek při remíze 4:4 se Čkyní. Proti Cehnicím se bělčickým fotbalistům dařilo v ofenzivě ještě lépe a Cehnicím nastříleli sedm branek.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola nabídl reklamu na fotbal, padlo osm gólů


Šlágr kola splnil očekávání a k vidění byl skvělý zápas. Nechyběly góly, šance ani emoce. Domácí Bělčice vždy v zápase vedly, ale Čkyně se dokázala semknout a pokaždé vyrovnala.


Reportáž

FOTO: Bělčice jedou na vítězné vlně, výhru nad nováčkem jim zajistil Ráž


Sokol Bělčice se stále může pyšnit se stoprocentní úspěšností. Ve třetím zápase sezony tým trenéra Luboše Krameše porazil nováčka z Bavorova.


Reportáž

FOTO: Brankáři hostí tleskali i domácí fanoušci


Bělčice si pochvalují start do nové sezony. Husinec nepřijel odevzdaně, působil bojovným dojmem, ale to na dobře připravený tým domácích nestačilo. Výborně zachytal brankář hostů Milan Tolnaj.


Reportáž

FOTO: Bělčice rozmetly Husinec sedmi góly


Domácí Sokol se rozloučil s podzimem vysokým vítězstvím nad Husincem. Rozdílovým byl Karel Hanzlík, který si připsal dva góly a tři asistence.


Reportáž

FOTO: Bělčice měly střeleckou, do půlhodiny nasázely Volyni pět branek


Bělčicím vyšel perfektně úvod zápasu, když za nějakých 26 minut dokázaly dát pět branek a v podstatě rozhodly zápas.


Reportáž

FOTO: Dražejov si z Bělčic odvezl bod, domácí hráli přes půlhodiny o deseti


Dle expert tipu se mělo jednat o jasné vítězství Bělčic. Pouze dva tipující věřili Dražejovu. Zápas ovlivnila červená karta pro domácího Páci. Početní výhodu hosté využili v jednu branku a vyrovnali na konečných 1:1.


Reportáž

FOTO: V Bělčicích to měla Čkyně těžké, ale nakonec vyválčila tři body


Očekávaný zápas se odehrál v Bělčicích, kam zamířila dosud neporažená Čkyně. Utkání nakonec favorit zvládl, když dvacet minut před koncem rozhodl opět kapitán Václav Turek, ke konci hosté dvakrát kosmeticky upravili skóre.


Reportáž

FOTO: Strunkovičtí si vylámali zuby na Dražanovi a z Bělčic si odvážejí bod


Nadprůměrné a pohledově líbivé utkání sehrály Bělčice se Strunkovicemi. Hosté měli k výhře blíže, ale několikrát je zastavil brankář Dražan. Nicméně Bělčice byly taky nebezpečný.


Reportáž

FOTO: Vacov po čtyřech prohrách v řadě převálcoval Bělčice


Domácí Bělčice si tentokrát na Vacov nepřišly. Hosté o svém jasném vítězství rozhodli po hodině hry.


Reportáž

FOTO: Vl. Březí nemělo proti Bělčicím šanci, domácí je rozstříleli šesti góly


Od úvodních minut se ukázalo, kdo je domácí a favorit utkání. V tipovačce všichni tipující vsadili na Bělčice a udělali dobře. Domácí celek utkání zvládl skvěle a vylepšil si skóre.


Reportáž

FOTO: Přestože Volyně v Bělčicích vedla odjíždí s debaklem a dvěma vykartovanými hráči


Volyně nastoupila do zápasu dobře a brzy vedla, jenomže domácí stihli utkání otočit ještě po přestávky. Potom utkání zcela ovládli a připisují si zasloužené tři body.


Reportáž

FOTO: Bělčice svou šestou výhru v soutěži oslavily proti Cehnicím


Cehnice do Bělčic nepřijely odevzdaný, ale z Bělčic se body moc nevozí, ví o tom i týmy z předních pater tabulky, nebylo tomu jinak ani v tomto případě. Bělčice rozhodly už v prvním poločase.