A. Ježek 5.
J. Děd 18. (vl.)
K. Hanzlík 51.
J. Houda 53.
4:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola nabídl reklamu na fotbal, padlo osm gólů


Branky


5. A. Ježek , 18. J. Děd (vl.) , 51. K. Hanzlík , 53. J. Houda - 6. J. Pešek , 27. M. Gerold , 59. J. Král , 88. V. Turek (p.)
23

Šlágr kola splnil očekávání a k vidění byl skvělý zápas. Nechyběly góly, šance ani emoce. Domácí Bělčice vždy v zápase vedly, ale Čkyně se dokázala semknout a pokaždé vyrovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaspali začátek

Šlágr kola začal hned zostra. Hned v 5. minutě se uvolnil Martin Ráž a poslal na brankáře Formánka tvrdou střelu, čkyňský brankář tento pokus vyrazil do míst, kde se pohyboval Adam Ježek a ten už neměl problém dorazit míč do sítě. Vyrovnání přišlo o minutu později, když střílel Pešek, jeho střela byla tečovaná přímo do protisměru brankáře.

V 18. minutě šly do vedení opět Bělčice. Na levé straně se uvolnil aktivní Martin Ráž a nacentroval do vápna hostů, tam si Jan Děd vstřelil nešťastně vlastní gól. I přesto dokázala Čkyně vyrovnat. Ve 27. minutě si po centru ze standardky na míč vyskočil Gerold a hlavou mířil přesně.

V závěru vyrovnal z penalty Turek

Druhý poločas opět začali lépe domácí. Po pěti minutách hry zahrávali Bělčičtí rohový kop. Jakub Houda vyhrál osobní souboj, míč se odrazil ke Karlovi Hanzlíkovi a ten nekompromisně napálil balón pod břevno. S to vypadalo ještě hůř za další dvě minuty. Hanzlík opět dostal trochu prostoru, vystřelil a zblokovanou střelu do sítě dorazil Houda. Poté hosté provedli střídání, což se ukázalo jako klíčové. Zlepšili hru a víc ohrožovali branku domácích. V 59. minutě dorazil míč do sítě Král – 3:4. Dvě minuty před koncem po souboji hostujícího Turka a domácího obránce se pískala penalta, kterou sám faulovaný Turek proměnil a zajistil tak Čkyni bod za remízu 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
FB Sokol Bělčice: Šlágr kola splnil očekávání a fanoušci si mohli užít zápas plný šancí, gólů, emocí a všeho, co k takovému utkání patří. Jen ty 3 body chybí, Čkyně srovnala dvě minuty před koncem utkání z pokutového kopu. Nutno říct, že si za tlak v posledních 20 minutách prohrát nezasloužila. Děkujeme skvělým fanouškům za podporu!

SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Přijeli, viděli, ale nezvítězili... Zklamání z výkonu celého mužstva. Nehráli jsme jako tým, dělali individuální chyby, špatně obsazovali hráče při standardkách, vůbec nedostávali souboje. Přestože si říkáme, pozor tady na vstup a začátek do utkání, tak přesto začneme jak nechceme. Domácí nám nedali metr a sami trestali jakoukoli ztrátu míče. Bohužel než jsme se rozkoukali už jsme prohrávali. Pak šťastné vyrovnání po teči při střele Peška gólmanovi do protisměru a vypadalo to, že se dopředu nadechujeme. Par nebezpečných akcí a centry bohužel ke gólu nevedli, a tak trestali domácí. Opět po nedostoupení hráče, brejk a vlastenec k tomu. Opět nás to nepoložilo a po centru ze standardky hlavou srovnal Gerold. V kabině opět upozorňujeme na začátek a opět mluvíme do větru. Při špatně bráněném rohu si míč zpracoval Hanzlík a prostřelil tři hráče hostů, kteří mu asi mávali, ale určitě ho nebránili. Chtěli jsme vyrovnat brzo a bohužel jsme netakticky vyběhli z obrany a odražený míč do brejku, na který domácí čekali a provedli ho gólově, když střílel Hanzlík a dorazil Houda, i když pravděpodobně stál v ofsajdové pozici 4:2. Vystřídali jsme a zkusili zabrat. To se povedlo, Turek začal větrat obranu. Zatlačili jsme domácí asi tak jak jsme měli hrát od začátku. Začali létat centry do vápna a přišlo snížení na 4:3, když míč dorazil Král. Domácí už prakticky jen odkopávali a my pořád přitahovali opratě. Po dalším centru a souboji Turka a domácího obránce skončil penaltou, tu sám bezpečně proměnil a bylo vyrovnáno. Nebezpečné rohy, které ještě v nastaveném čase létaly do domácí šestnáctky už dalším gólem neskončily, a tak oba soupeři brali bod. Nutno podotknout, že spravedlivě, kdy domácí podali bojovný a zodpovědný výkon a hostům zřejmě nesedělo menší hřiště a moc se s tím nedokázali vyrovnat. Další týden přivítáme doma Střelské Hoštice.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - K. Hanzlík [-] (76. J. Jelínek [-] ) , O. Páca [-] , L. Krameš [-] , A. Ježek [-] , M. Ráž [-] , M. Hrkel [-] (39. J. Houda [-] ) , J. Cibulka [-] , M. Hevera [-] , L. Mach [-] (80. V. Mach [-] ) , K. Zeman [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - A. Klose [-] (56. M. Miklas [-] ) , I. Pinke [-] (73. M. Klíma [-] ) , J. Král [-] , J. Fiedler [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] (46. J. Brabec [-] ) , J. Děd [-] , P. Samohejl [-] (56. V. Turek [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-]

ŽK: 43. O. Páca , 60. M. Hevera - 84. J. Brabec .
Hráči zápasu: K. Hanzlík - V. Turek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: JAROŠ Michal - FRČEK Filip, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů