Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody opět v Bělčicích, domácí nastříleli Cehnicím sedm branek


Branky


15. K. Hanzlík , 17. O. Páca , 40. P. Průcha , 41. A. Ježek , 58. M. Ráž , 64. K. Hanzlík (p.) , 88. K. Hanzlík - 21. T. Herzig , 32. P. Šebesta , 49. M. Kováč , 54. V. Vaněk (p.)
25

V minulém kole padlo v Bělčicích osm branek při remíze 4:4 se Čkyní. Proti Cehnicím se bělčickým fotbalistům dařilo v ofenzivě ještě lépe a Cehnicím nastříleli sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průcha vrátil Bělčicím vedení

Gólové představení otevřel v 15. minutě Hanzlík, kterého dlouhým balónem našel Lukáš Krameš. Domácí kapitán se uvolnil a krásnou střelou za vápnem překonal brankáře Přecha. Za dvě minuty Patrik Průcha posunul balón k Ondřejovi Pácovi a ten zakončil po zemi – 2:0.

Pak se ke slovu dostali i hosté, kteří po gólech Herziga a Šebesty vyrovnali na 2:2. Ve 40. minutě Průcha vrátil Bělčicím vedení, když dorazil střelu Ondřeje Páci. Ihned za minutu Jan Jelínek uvolnil přihrávkou Adama Ježka, ten si přebral balón ve vápně a napálil míč do sítě.

Hanzlík završil hattrick

Druhý poločas v gólových hodech pokračoval. Do deseti minut se trefili hostující Kováč s Vaňkem a bylo opět vyrovnáno – 4:4. V 58. minutě definitivně překlopil misku vah Ráž, který se po přihrávce Jana Jelínka uvolnil na levé straně a hezkou střelou poslal Bělčice do vedení. V 64. minutě se Martin Ráž dostal přes obránce a ten ho zezadu sestřelil – penalta, kterou Karel Hanzlík proměnil. V 88. minutě opět Martin Ráž dostal přihrávku za obranu z levé strany, přihrál před branku a Karel Hanzlík dovršil hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
FB Sokol Bělčice: I přes absenci divácké podpory jsme Cehnice jasně přehráli, a nakonec zvítězili rozdílem třídy. Doufejme, že nám totální sezónu nezmaří COVID.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Tradiční deštivé počasí, které nás provází při každém zápase v Bělčicích opět nezklamalo. Pršelo, byla nepříjemná zima, přesto se na zápas všichni aktéři těšili, protože jsme věděli, že je to minimálně na dalších 14 dní poslední utkání. Byl to velmi zajímavý a gólový zápas. Škoda jenom, že když dokážeme vstřelit venku 4 branky, tak neodvezeme ani bod. Prakticky obě mužstva využili všechny svoje šance a brankáři si prakticky nezachytali.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Kočovský [-] - P. Průcha [-] (51. K. Eisman [-] ) , K. Hanzlík [-] , J. Jelínek [-] , O. Páca [-] , L. Krameš [-] , A. Ježek [-] , M. Ráž [-] , J. Cibulka [-] , M. Hevera [-] (28. P. Folberger [-] ) , L. Mach [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - L. Bednařík [-] , O. Martínek [-] , M. Kováč [-] , T. Herzig [-] , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , V. Vaněk [-] , O. Sadlak [-] , P. Šebesta [-] , L. Čech [-]

ŽK: 50. J. Jelínek , 53. L. Krameš , 73. J. Cibulka , 90. L. Sejkora .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Prokeš
Tip experta: remíza

Bělčice jsou favoritem, ale Cehnice nedají zápas zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza