FOTO: Strunkovičtí si vylámali zuby na Dražanovi a z Bělčic si odvážejí bod


Branky


25

Nadprůměrné a pohledově líbivé utkání sehrály Bělčice se Strunkovicemi. Hosté měli k výhře blíže, ale několikrát je zastavil brankář Dražan. Nicméně Bělčice byly taky nebezpečný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Páník poslal hosty do vedení

Očekávaný zápas v Bělčicích se hrál na úrovni a skončil remízou i když Mexiko bylo k výhře blíže. Ovšem hostující Šimčík přestřelil prázdnou branku, když už obešel vynikajícího Dražana v domácí brance a Roman Žurek zase minul branku z hranice malého vápna. Vedení však Blaníku zajistil ve 33. minutě V. Páník.

Hanzlík dokázal vyrovnat

Po obrátce hned ve 48. minutě dokázal vyrovnat kapitán Hanzlík, když dorazil do brány Rážovu střelu, která orazítkovala břevno. Dále pokračovalo hostující snažení o vstřelení branky, ale často je zastavil skvělými zákroky Karel Dražen. Ještě v 88. minutě při závaru před domácí brankou vytáhl Dražan zázračný reflexivní zákrok z bezprostřední blízkosti. Paradoxně již v nastavení musel podobný zákrok předvést i hostující Řezníček a vytáhnout přesnou hlavičku na roh. Bylo se na co dívat, za domácí byl nebezpečný Karel Hanzlík, u hostů odehrál výborný zápas Martin Dvořák.
Report ve spolupráci s panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš, trenér: Zápas, který se hrál nahoru-dolů, přinesl spravedlivou remízu. Strunkovice byly kvalitní, rychlý a důrazný soupeř. V první půli měly víc šancí a po půlhodině šly do vedení po rohu v dobře, kdy byl za postranní čárou ošetřovaný náš hráč Ježek. Naše příležitosti Hanzlík a Ráž nevyužili. Vyrovnali jsme hned po změně stran, když byli hosté asi ještě pořád v šatně, z dorážky se prosadil Hanzlík. Pak mohli Strunkovičtí přidat až dva góly, ale podržel nás brankář Dražan a ve druhém případě soupeř nepochopitelně z malého vápna minul branku. Následně jsme převzali otěže my a zahrozili, jenže Průcha z malého vápna nedal a nevyužili jsme další přečíslení. V 90. minutě soupeř neproměnil tutovou šanci a na druhé straně hostující gólman vytáhl ze šibenice gól Lukáši Kramešovi. Mrzí mě jen zranění Dražana, Ježka a Zemana. Pokud by příště chyběli, bylo by to pro nás hodně těžké.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - JEŘÁBEK Petr, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 08:17
Hodnocení zápasu
24. 8. 2019 21:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Kašpírek
Tip experta: remíza

Bělčice hraji dobře a proti silnému soupeři získají bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů