1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brankáři hostí tleskali i domácí fanoušci


Branky


19

Bělčice si pochvalují start do nové sezony. Husinec nepřijel odevzdaně, působil bojovným dojmem, ale to na dobře připravený tým domácích nestačilo. Výborně zachytal brankář hostů Milan Tolnaj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanzlík překonal dobře jinak skvěle chytajícího Tolnaje

Domácí byli podle očekávání lepším týmem a předváděli hezký kombinační fotbal. Hosté přijeli s početnou absencí, a tak chtěli hlavně předvést bojovný výkon. O osudu utkání rozhodla 21. minuta, kdy Hevera přihrál kapitánu Hanzlíkovi, jenž prostřelil jinak dobře chytajícího Milana Tolnaje.

Tolnaj zachránil hosty před možným debaklem

I druhý poločas se nesl ve stejném znamení, jako ten první. Hosté měli také možnosti ke skórování, ale ne takové, jako Bělčice. Domácí tým si doslova mohl vylámat zuby na bravurně chytajícím brankáři hostů, kterému zatleskali dokonce i domácí diváci a díky němu Husinec neodjel s debaklem.

Příští kolo Husinec doma přivítá Střelské Hoštice. Bělčice jedou do Záblatí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
FB TJ Sokol Bělčice: Do nové sezóny jsme vstoupili úspěšně a pouze naše střelecká nemohoucnost uchránila soupeře od většího přídělu. Děkujeme fanouškům za podporu.

TJ Slavoj Husinec
Martin Toman, Husinec: Určitě jsme nepřijeli do Bělčic prohrát. Chtěli jsme bojovat o body, a to kluci i ukázali na hřišti. A to i přes početnou absenci. Domácí byli více na míči a hráli pěkný kombinační fotbal. Absolutně proti nějaké kanonádě do naší branky byl ale brankář Milan Tolnaj, který bravurně zlikvidoval několik tutovek a těžkých situaci od soupeře které mohli rozhodnout zápas. Postaral se o krásné zákroky, kterým tleskali i fanoušci domácích. Za mě je to hráč zápasu. Naši kluci na sebe konečně mluvili a tím si toho spoustu ulehčili. Dobře se jim vedlo i v přebírání hráčů. Kde to vázlo byl dotek s míčem. I tak jsme několikrát hrozili gólem. Dnes bohužel zůstali body u domácích, kdy se přeci jenom podařilo po průniku z 21. minuty dát gól. Ze zápasu mám ale dobrý pocit. A myslím si že, pokud kluci budou dodržovat docházku na zápasy a vyhnou se nám absence a zranění můžeme tuto sezónu předvést kvalitní výsledky.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , J. Jelínek [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] (64. J. Houda [-] ) , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] , T. Vácha [-] (89. L. Mach [-] ) , K. Zeman [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Kolafa [-] (70. M. Svoboda [-] ) , S. Toušek [-] , V. Cais [-] , M. Wágner [-] , S. Kolář [-] , L. Novotný [-] , M. Zelený [-] , P. Novák [-] , I. Štangret [-] , K. Penzenstadler [-]

ŽK: 26. M. Hrkel , 66. M. Hevera , 89. A. Ježek - 77. L. Novotný , 85. P. Novák .
Hráči zápasu: M. Tolnaj .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - DIMITROV Nikolaj, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady není co řešit z Bělčic se body nevozí a zůsstane to tak dál.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Patrik Krull
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jednoznačně, tuším že domácí budou hrát v horní polovině tabulky, navíc v Bělčicích se hraje velmi obtížně což bude nad síly Husineckých.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích