Petr Herbrych

Reportáž

FOTO: Rokytnice přestřelku s Polnou B zvládla


Souboj dvou nováčků 1.B se odehrál v neděli v Rokytnici. Domácí tým do soutěže postoupil po vítězství OP Třebíče a soupeř z Polné spadl z vyšší soutěže, z 1.A. Podle bookmakerů to vypadalo na jasnou záležitost ze strany Polné, ale domácí tým dokázal po bojovném výkonu zvítězit 4:2 a perfektně tak vstoupil do nové sezóny.

 


Reportáž

FOTO: Rokytnice si zpříjemnila mistrovské oslavy


V tomto zápase již o nic nešlo. Rokytnice už byla jistým mistrem a Studenec se nacházel v poklidném středu tabulky, ale i tak si dokázali domácí hráči zápas užít a po utkání oslavit velkým stylem postup

 


Reportáž

Rokytnice slaví díky vysoké výhře titul


Zbýval poslední krok, stačilo uhrát pouze bod a tým Rokytnice by vyhrála první titul od sezóny 1990/1991. Domácí hráči si s chutí zastříleli, rozdrtili Čáslavice 9:0 a nemuselo je už zajímat, jak dopadne zápas Starče v Chlístově nebo následující kolo. Titul OP za sezónu 2016/2017 putuje do městysu u říčky Rokytné.


Reportáž

FOTO: Derby ovládla Rokytnice


Nejsledovanější utkání 23. kola se odehrálo v Chlístově, kde bezmála 300 diváků sledovalo napínavé derby, které vyhrála Rokytnice.


Reportáž

Rokytnice po dlouhé době opět zvítězila


Čtyři zápasy bez výhry, 335 minut bez vstřeleného gólu ze hry a smůla. Přesně tyto faktory chtěla Rokytnice ve 20. kole OP zlomit proti proti Náměšti B. Před domácími diváky byli rokytničtí hráči konečně úspěšní.


Reportáž

Rokytnice prohrou se Starčí sesazena z prvního místa


Jeden ze zajímavých zápasů 18. kola OP se odehrál v Rokytnici. K vedoucímu týmu, který zatím na jaře tápe, přijela sousední Stařeč, která se po závěrečném hvizdu mohla radovat z vítězství.


Reportáž

Výčapy vítězí nad Rokytnicí


Během chladné soboty se ve Výčapech odehrál souboj dvou týmů z čela tabulky. Domácí hráči přivítali Rokytnici. Po zápase s mnoha šancemi a třemi penaltami se radovali domácí fotbalisté.


Reportáž

FOTO: Vedoucí Rokytnice podlehla v Jemnicku B


Jemnicku B se podařilo ve šlágru kola porazit vedoucí Rokytnici a vrátilo několika týmům šanci bojovat o postup


Reportáž

Rokytnice vstoupila do jarní části vítězně


Za krásné slunečné neděle se do Rokytnice sjel velký počet diváků, kteří byli v očekávání, jak si domácí fotbalisté z Rokytnici povedou v prvním zápase jarní části. Ikdyž to byly velké nervy, první celek tabulky si se soupeřem z Přibyslavic poradil.


Reportáž

Rokytnice stále neporažena


Za teplého nedělního odpoledne se v Rokytnici střetly dva favorité soutěže. Domácí tým, který měl minulý víkend pauzu a nehrál, přivítal celek z Výčap. Ikdyž to ze začátku nevypadalo, tak nakonec těmi šťastnějšími byli domácí hráči a po třech zápasech zůstávají stále neporaženi.


Reportáž

FOTO: Rokytnice opět se třemi body


V předposledním kole okresního přeboru zajížděli hráči Jemnicka až do daleké Rokytnice zabojovat o šestou příčku. Cesta se jim sice nevyplatila, ale pro diváka to byl opravdu záživný zápas.


Reportáž

Rokytnice nadělila Jakubovu osm gólů


Poslední květnový víkend přívitala Rokytnice na svém zeleném pažitu hráče z Jakubova. Domácí tým zcela jistě zaujal své diváky díky jasnému výkonu v podobě osmi vstřelených branek.


Reportáž

FOTO: Rokytnice porazila favorizované Hartvíkovice


Za krásného sobotního dne přilákal diváky zápas mezi domácími Hatvíkovicemi a Rokytnicí. Oba týmy potřebovaly vyhrát, ale každý kvůli němčemu jinému. Hartvíkovice, pomýšlející skončit mezi nejlepšími celky, se snažily získat tři body, aby se tomuto cíli přiblížily a Rokytnice, která se pomalu ponořovala do bažin sestupu z této soutěže, potřebovala zvítězit, aby unikla pádu a vytrvala zde i nadále.


Reportáž

Blatnice si odváží z Rokytnice 3 body


V první květnový den se sehrál v Rokytnici zápas mezi domácím celkem a mužstvem z Blatnice. Oba týmy potřebovaly nutně vyhrát, aby dokráčely k záchraně v této soutěži.


Reportáž

Rokytnice otočila duel s Rudíkovem


Za příjemného nedělního odpoledne přivítala domácí Rokytnice hosty z Rudíkova. Tento souboj byl speciální tím, že oba kluby ještě musí zabrat, aby se jim podařilo skončit alespoň v horní polovině tabulky a né na chvostu.