4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokytnice opět se třemi body


Branky


16. M. Prokeš , 34. M. Vahila , 68. M. Vahila (p.) , 76. A. Štefánek - 31. J. Kříž , 38. K. Tesař
0

V předposledním kole okresního přeboru zajížděli hráči Jemnicka až do daleké Rokytnice zabojovat o šestou příčku. Cesta se jim sice nevyplatila, ale pro diváka to byl opravdu záživný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v první půlce

Už od úvodního hvizdu sudího Mitáše bylo znát, kdo je tím aktivnější týmem toužícím po vítězství. Rokytnice si vyráběla šance, ale do vedení ji poslal až v 16. minutě Prokeš. Vahila se probojoval do vápna, kde nahrával nikým nehlídanému Prokešovi, který v pohodě zakončil - 1:0. Domácí tým si i nadále vytvářel pohledné šance a o pár minut později mohl již na tabuli svítit dvougólový výsledek. Sudí Mitáš nařídil penaltu za faul na rokytnického Vahilu. Prokeš ale nabídnutou penaltu neproměnil, gólman Růžička odčinil svůj faul a pokutový kop vyrazil. Od této doby to už nebyla jednoznačná převaha 1.SK. Ve 31. minutě vyrovnal z dorážky jemnický střelec Kříž. Domácí tým se ale ihned vzpamatoval a o tři minuty později, kdy se díky přesné přihrávce Ferkla dostal Vahila sám před bránu a zakončil - 2:1 . Jemnicko se stále nevzdalo a ve 38. minutě se krásně z přímého kopu prosadil Tesař, který svoji ránou uzavřel gólovou listinu první půle.

Konečné dva góly

Do druhé půlky vstoupila Rokytnice s úmyslem opět získat vedení na svoji stranu. Avšak problém byl v tom, že šance domácích s přehledem pochytal gólman Růžička. Na druhé straně párkrát svůj tým podržel Široký. V 68. minutě nastala před bránou nepřehledná situace, domácí kapitán Vahila je faulován a je nařízena další penalta. Tentokrát na ni šel faulovaný Vahila a s přehledem proměnil - 3:2. Konečný výsledek v 76. minutě zpečetil A. Štefánek když za vápnem vyslal střelu, která přesně zapadla do svatyně hostů. Rokytnice tedy porazila béčko Jemnicka 4:2 a prodloužila svoji sérii výher na 5 zápasů.

 

Autor: Petr Herbrych



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - A. Štefánek [-] , R. Šulc [-] (82. O. Štefánek [-] ) , J. Bílek [-] (73. J. Hakl [-] ) , J. Herbrych [-] , L. Hakl [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] (84. J. Veleba [-] ) , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (62. M. Jičinský [-] )

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - Z. Nikrmajer [-] (46. J. Svoboda [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (77. J. Kalášek [-] ) , J. Gardoň [-] , M. Hošek [-] , J. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , D. Ondrák [-] , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 37. R. Šulc , 60. M. Prokeš - 21. P. Růžička , 24. J. Anděl , 33. M. Sevelda , 36. K. Tesař .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - ŠTOLPA Ondřej, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.