Rokytnice otočila duel s Rudíkovem


Branky


0

Za příjemného nedělního odpoledne přivítala domácí Rokytnice hosty z Rudíkova. Tento souboj byl speciální tím, že oba kluby ještě musí zabrat, aby se jim podařilo skončit alespoň v horní polovině tabulky a né na chvostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Lépe však začali hosté, když se již ve 2. minutě prosadil po chybě domácích útočník Skryja. Rokytnice ale dokázala ve 14. minutě srovnat zásluhou krásného přímého kopu v podání rokytnického útočníka Prokeše, když se jeho střela z již zmíněného přímého kopu dokázala odrazit od tyče přímo do svatyně rudíkovského brankáře Trnky. Avšak v průběhu 22. minuty se z dorážky vlástní střely prosadil hostující Štolpa a tým z Rudíkova se opět ujal vedení. To, že se hraje vyrovaný fotbal plný gólů dokázal ve 36. minutě hráč 1.SK Rokytnice Syrový, který po pěkné akci a asistenci Ferkla vyrovnal. O tři minuty později však tečovanou střelou překonal Mikyska domácího brankáře Hobzu a do kabin tedy odcházel Rudíkov s vedením 2:3.

Rokytnice zápas v druhé půli otočila

Na další góly se však už hráči Rudíkova nezmohli a v 62. minutě vyrovnal domácí střelec Vahila, který neváhal a využil skvělé přihrávky odeslanou Adamem Štefánkem. 1. SK Rokytnice podrobila Rudíkov tlaku a ani pokusy Vahily, Prokeše, Syrového apod. neznamenaly gól. Z postupně narůstajícího tlaku vyšla vítězná branka na konečných 4:3. Autorem této branky se stal střídající žolík Veleba, který po akci Prokeše dorazil míč do branky za Trnkova záda. Po zbytek zápasu se hrál vyrovnaný fotbal bez vstřelené branky, a tak si svěřenci trenéra Vranky z toho zápasu odnášejí důležité tři body.

autor: Petr Herbrych



Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAAR Michal - VALA Vladimír, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.