FOTO: Rokytnice porazila favorizované Hartvíkovice


Branky


0

Za krásného sobotního dne přilákal diváky zápas mezi domácími Hatvíkovicemi a Rokytnicí. Oba týmy potřebovaly vyhrát, ale každý kvůli němčemu jinému. Hartvíkovice, pomýšlející skončit mezi nejlepšími celky, se snažily získat tři body, aby se tomuto cíli přiblížily a Rokytnice, která se pomalu ponořovala do bažin sestupu z této soutěže, potřebovala zvítězit, aby unikla pádu a vytrvala zde i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úder hned ve 20. vteřině

Favorizované Hartvíkovice, nejofenzivnější tým soutěže, nezačaly zrovna dvakrát nejlépe. Hned po zhruba dvaceti vteřinách hry poslal hostující stoper Herbrych výbornou přihrávku, kterou vyslal do úniku na bránu kapitána Vahilu a ten už si se zakončením věděl rady. Rokytnice mohla ještě dvakrát udeřit, ale šance Ferkla a Vahily skvělými zákroky vytáhl domácí gólman Chalupa. Hartvíkovice v prvním poločase selhaly v zakončení, jelikož jejich případné akce končily pouze za bránou hostí. V prvním poločase se hrál převážně vyrovnaný fotbal řízený bezchybnými obránci na obou stranách.

Bezbranková druhá půle

Do začátku druhého poločasu vykročily lépe Hartvíkovice, které podrobily hosty tlaku a obstřelovaly bránu rokytnického gólmana Širokého, který dnes svůj tým opravdu podržel. Občasné šance 1.SK buď končily v rukavicích gólmana Chalupy, nebo na kopačkách domácích obránců. V závěru zápasu měli domácí fotbalisté možnost vyrovnat na 1:1 v podobě dvou přímých kopů před pokutovým územím Širokého, avšak ani jeden z nich neskončil v brance hostů. Konečný výsledek tedy zůstal 0:1 a fotbalisté 1.SK se tak mohou radovat z velice cenných bodů, vybojovaných skvělým výkonem celého týmu.

Autor: Petr Herbrych

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - SVOBODA Libor, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.