2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice vstoupila do jarní části vítězně


Branky


0

Za krásné slunečné neděle se do Rokytnice sjel velký počet diváků, kteří byli v očekávání, jak si domácí fotbalisté z Rokytnici povedou v prvním zápase jarní části. Ikdyž to byly velké nervy, první celek tabulky si se soupeřem z Přibyslavic poradil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve prospěch pro domácí

V první půli mohli diváci, kterých se na rokytnické hřiště sjelo opravdu hodně, vidět vyrovnaný souboj. Hra nahoru dolů, s případnými útoky si obrana obou týmů poradila. První gólový moment přišel až ve 32. minutě. Rokytnický útočník Prokeš si poradil s obranou soupeře a posadil balón přesně na hlavu netradičního hlavičkáře Syrového, který hlavou mířil přesně k tyči - 1:0. Zbytek druhé půl byl bez nějakého zásadního momentu, a tak šla Rokytnice do kabin s výsledkem 1:0.

Střelec Vahil'a vystřelil v závěru tři body

Ve druhé půli byl nejprve aktivnějším týmem tým hostů, který se snažil vyrovnat výsledek. Hráči z Přibyslavic se dočkali v 58. minutě, kdy se prosadil Kopeček Přibyslavice měli dále několik šancí, které buď zastavil brankář Hobza společně s obranou, nebo dokonce jedna střela skončila na břevně. Tohle nebyla ta Rokytnice z podzimní části. Ovšem v 87. minutě předložil Veleba balón Vahil'ovi, který běžel sám na brankáře a dokázal skórovat. Rokytnice si výsledek pohlídala a zvítězila 2:1.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , L. Hakl [-] , A. Štefánek [-] (64. O. Štefánek [-] ) , O. Dalecký [-] (57. J. Bílek [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] (71. J. Veleba [-] ) , M. Vahila [-] (90. J. Herbrych [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Karafiát [-] , L. Lopatář [-] , L. Matějek [-] , F. Holub [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , V. Škorpík [-] (80. M. Molák [-] ) , J. Kolman [-] , M. Kopeček [-] , I. Samek [-] (75. V. Carda [-] )

ŽK: 47. R. Ferkl , 61. M. Vahila , 66. L. Hakl - 51. F. Holub .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - SÁRKÁNY Martin, OŠMERA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.