Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby ovládla Rokytnice


Branky


0

Nejsledovanější utkání 23. kola se odehrálo v Chlístově, kde bezmála 300 diváků sledovalo napínavé derby, které vyhrála Rokytnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do přestávky do vedení

Během první půle se hrál vyrovnaný zápas, hosté se muselo obejít bez nejlepšího střelce Vahil'y, který byl připraven až na druhý poločas. Diváci mohli vidět šance na obou stranách, ale ke konci první půle se radoval tábor chlístovských fanoušků. Ve 43. minutě dostal Hruška přihrávku do vápna a sám proti gólmanovi se nemýlil. Domácím se v závěru zranil útočník L. Rygl, tudíž se museli na další půlku obejít bez něj.

Hosté v závěru urvali výhru

Do druhého poločasu již byl připraven rokytnický kanonýr Vahil'a, a to se vyplatilo. V 59. minutě našel Ferkl povedeným centrem Vahil'ovu hlavu a balón skončil v síti. Rokytnice zápas otočila, když během 63. minutě prošel J. Hakl hřištěm jak nůž máslem a míč se dostal až k A. Štefánkovi, který otočil na 2:1. Hosté hráli nádherný fotbal, ale neproměňovali šance, což se vymstilo. V 75. minutě vyrovnal hlavičkou Hruška a připsal si svůj druhý zásah v zápase. Na rokytnických hráčích byl vidět hlad po vítězství a v 84. minutě znovu poslal do vedení dnes skvěle hrající Ferkl a v 87. minutě přidal pojišťovací gól J. Herbrych. Rokytnice se tedy může po dnešním zápase radovat z vítězství a z tříbodového náskoku v čele tabulky.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , L. Hrbáček [-] , J. Uhlíř [-] - M. Svoboda [-] , M. Rygl [-] , D. Brestovský [-] , L. Smolík [-] (65. M. Granát [-] ) - R. Hruška [-] , L. Rygl [-] (46. M. Kuchařík [-] ) -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] (46. M. Vahila [-] ) , O. Štefánek [-] , A. Štefánek [-] , O. Dalecký [-] (86. J. Herbrych [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , J. Bílek [-] (78. J. Veleba [-] ) , M. Prokeš [-] (78. M. Štork [-] ) , J. Hakl [-] , D. Jičínský [-]

ŽK: 15. L. Smolík , 67. D. Brestovský - 57. O. Štefánek , 61. R. Ferkl , 78. J. Hakl .
Hráči zápasu: R. Ferkl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KUBA Lukáš - DLOUHÝ Lukáš, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.