2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice stále neporažena


Branky


0

Za teplého nedělního odpoledne se v Rokytnici střetly dva favorité soutěže. Domácí tým, který měl minulý víkend pauzu a nehrál, přivítal celek z Výčap. Ikdyž to ze začátku nevypadalo, tak nakonec těmi šťastnějšími byli domácí hráči a po třech zápasech zůstávají stále neporaženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

Rokytnice měly nastoupit druhý zápas po sobě na domácím hřišti, ale po tragédii, která se udála před týdnem, byl jejich zápas proti Jemnicku odložen na zatím neurčený termín. Domácí borci měli tedy dva týdny volna, čehož možná mohli trochu litovat, poněvadž jim vtup do nové sezóny vyšel výtečně a v žádném zápase zatím neztratili ani bod. Výčapy naopak v minulém kole nezahálely, ale remíza proti Přiibyslavicím je určitě příliš nepotěšila. Byli to hosté, kteří začali lépe. Vytvářeli si šance a již v 8.minutě mohli jít do vedení. Rokytnický gólman Široký fauloval hráče Výčap a rozhodčí Fňukal nařídil pokutový kop. Jeleček touto šancí vstřelit gól pohrdal a netrefil bránu. Tým hostů neustále podroboval Rokytnici tlaku, ale opět domácí podržel Široký, který svými zákroky potvrdil svoji formu. Avšak i Rokytnice chvílemi zaskočila výčapskou obranu, ale v 1. poločase branka nepadla.

Domácí udeřili ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupila úplně jiná Rokytnice než v první půli. Domácí tým na hřišti dominoval, ale ani po mnoha šancích gól nepadl. Vše se změnilo v 56. minutě, kdy se po krásné kombinaci dostal k bráně Martin Prokeš a zhruba z úrovně malého vápna se nemýlil a střelou k tyči poslal svůj tým do vedení - 1:0. Rokytnice si dále hrála svoji hru a případnou snahu hostů o vyrovnání mařila domácí obrana společně s brankářem. Na konečných 2:0 upravil skóre kapitán Marián Vahila, který svoji ránou propálil gólmana Krátkého. Rokytnice může být tedy spokojená, když po třech zápasech zatím neztratila ani bod. Hráče navíc může těšit, že prodloužili svoji šňůru neporazitelnosti, která trvá již z minulé sezóny a aktuálně čítá 9 zápasů v řadě bez ztráty bodu.



Ohlasy k zápasu



Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: V prvním poločase jsme domácí k ničemu nepustili, ale naše šance jsme nedokázali proměnit. Hrál se pěkný zápas, na dobré úrovni. Škoda jen našeho klasického problému v zakončení, které musíme vylepšit.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Hakl [-] , J. Nosek [-] (69. J. Syrový [-] ) , J. Herbrych [-] (74. M. Štork [-] ) , D. Jičínský [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (63. M. Jičinský [-] ) , A. Štefánek [-] (89. J. Bartejs [-] )

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (78. L. Kašpárek [-] ) , J. Šimeček [-] (46. N. Kuchera [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Kuchera [-] (60. T. Matoušek [-] ) , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 56. M. Prokeš - 64. T. Matoušek , 81. R. Kafka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - DLOUHÝ Lukáš, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.