Marek Dvořák

Kontakty:

Reportáž

FOTO: TJ Nová Včelnice - TJ Sokol Neplachov


 

Bezbrankovou remízu mezi Novou Včelnicí a Neplachovem zachytila Sára Švecová.


Reportáž

FOTO: Neplachov po sérii porážek zabral proti Nové Bystřici


V 11. kole na sebe narazily týmy Neplachova a Nové Bystřice. Jejich poslední a nejspíš i zatím jediná konfrontace skončila v předloňské zrušené sezóně vítězstvím Neplachova v Nové Bystřici 1:4. Oba týmy své poslední zápasy prohrály. Nová Bystřice padla doma se Suchdolem a Neplachov nebodoval počtvrté v řadě a ze Studené odjel s prázdnou. V tomto utkání měl Neplachov výhodu domácího prostředí a další možnost přerušit černou sérii.


Reportáž

FOTO: Ve šlágru kola na hřišti Neplachova těsně vyhrály Třebětice


Deváté kolo nám přineslo souboj druhého týmu s prvním, do Neplachova přijely Třebětice. Domácí vyšli ve dvou posledních utkáních naprázdno nejen bodově, ale i střelecky. Zatímco hosté z Třebětic si svou skvělou formu drží a neztratili ještě ani bod. A to chtěli domácí na svém hřišti změnit. Šlágru kola přihlížela skvělá divácká návštěva a o bouřlivou atmosféru v dobrém slova smyslu se postarala i početná skupina hostujících fans.


Reportáž

Neplachov přidal šestou výhru v Lomnici nad Lužnicí


Domácí Lomnice do nového ročníku vstoupila dost nepovedeně a na vítězství stále čeká. V předešlém kole prohrála nejtěsnějším rozdílem v Buku a s jedním bodem se krčila na 13. místě. Zato rozjetý soupeř z Neplachova připisuje jednu výhru za druhou a body neztratil ani v minulém utkání, když si odvezl všechny body ze Suchdola. Favoritem byli tedy hosté. Ti nakonec brali všechny body, ale minimálně v prvním poločase nemohli být s předváděnou hrou spokojeni.


Reportáž

FOTO: Neplachov slaví další výhru, tentokrát v Suchdole nad Lužnicí


Poslední utkání pátého kola skupiny D přineslo souboj domácího Suchdola, který je zatím trochu za očekáváním a naopak nadšeně hrajícího Neplachova. Hosté zatím všechny své zápasy vyhráli. Naposledy v domácím prostředí přejeli Kardašovu Řečici a do Suchdola přijeli odhodlaní oplatit soupeři dvě porážky z předchozích ročníků, kdy v Suchdole vždy tahali za kratší konec. Ambiciózním domácím se naopak vstup do soutěže tak úplně nepovedl podle představ, když v předchozím kole ztratili body i v dobře rozehraném utkání v Lomnici, kde vedli už o dvě branky. Nakonec se museli spokojit s remízou.


Reportáž

Neplachov drží skvělou formu, poradil si i s Kardašovou Řečicí


Neplachov, který do nového ročníku vstoupil v neuvěřitelné pohodě, pokračoval ve svých výkonech i ve čtvrtém kole. Tentokrát řádění domácí ofenzivy odnesla Kardašova Řečice, která se bohužel pro ní sešla v málo lidech. Domácí i díky tomu zvítězili jasně 5:0.


Reportáž

Neplachov pokračuje ve skvělé formě, tentokrát to odneslo béčko Třeboně


Po dvou kolech stoprocentní a ve velké pohodě hrající Neplachov přijel do Břilic, kde své zápasy hraje B tým Třeboně, který zatím získal pouze jeden bod. Utkání dopadlo naprosto jednoznačně pro hosty z Neplachova, kteří potvrdili formu vysokou výhrou 6:0.


Reportáž

FOTO: Neplachov v derby zválcoval Dolní Bukovsko


Hned druhé kolo nabídlo klasické derby. Na neplachovský pažit přijel tým ze sousedního Dolního Bukovska. Oba týmy si v předchozích utkáních připsaly tři body. D. Bukovsko za těsné vítězství nad favoritem skupiny Suchdolem nad Lužnicí, Neplachov přivezl body z Olešnice.
Start do nové se oběma týmům tedy povedl náramně. Skvělou kulisu tomuto utkání udělalo více než 250 přítomných diváků, kteří ještě nevěděli, že je čekají doslova brankové hody.


Reportáž

Neplachov načal sezónu vítězstvím na půdě silné Olešnice


Neplachovští se na půdě Olešnice dostali poměrně brzy do dvoubrankového vedení. To ale opět ztratili. Ale i přesto, že v tuto chvíli mohla být ve větší pohodě domácí Olešnice, tým hostí se dokázal zkoncentrovat a vzal si vedení zpět. To ještě Neplachov potvrdil čtvrtou brankou a připsal si velmi cenné tři body do tabulky po vítězství 4:2.


Reportáž

Neplachov vyhrál v Buku, trefu z penalty zaznamenal hostující brankář Dvořák


Souboj dvou mužstev, která byla v nedohrané sezóně nováčky v soutěži vyzněl lépe pro hosty.