Neplachov načal sezónu vítězstvím na půdě silné Olešnice


Branky


32. P. Raab , 58. J. Borek - 11. T. Hindy , 21. M. Dvořák (p.) , 64. J. Hruška , 75. O. Dvořák
20

Neplachovští se na půdě Olešnice dostali poměrně brzy do dvoubrankového vedení. To ale opět ztratili. Ale i přesto, že v tuto chvíli mohla být ve větší pohodě domácí Olešnice, tým hostí se dokázal zkoncentrovat a vzal si vedení zpět. To ještě Neplachov potvrdil čtvrtou brankou a připsal si velmi cenné tři body do tabulky po vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Neplachova byli zpočátku aktivnější, ale hra se postupně vyrovnávala

Neplachov byl hned od začátku aktivnějším týmem a po zásluze se v 11. minutě dostal do vedení brankou Tomáše Hindyho, kterému na gól z pravé strany skvěle přihrál Jaroslav Hruška. Divákům se rychlá akce musela líbit, balón šel v podstatě na jeden dotek od brankáře Neplachova až do sítě Olešnice. Nutno zmínit, že už to byla třetí gólová šance hostů od úvodního hvizdu.

 

A Neplachov si další možnosti připravoval dál. Nicméně Ondřej Dvořák se odmítl zapsat do střelecké listiny a tak gól číslo 2 vsítil jeho chytající bratr Marek Dvořák. Dělovkou z penalty ve 21. minutě, která byla odpískána za faul na aktivního kapitána hostí Jaroslava Hrušku upravil neplachovský gólman na rozdíl dvou branek.

 

Další šance Neplachova zůstaly nevyužity a tak do hry také výrazněji promluvili domácí ofenzivní hráči. Především rychlostně vybavený Radim Horelica se několikrát prohnal kolem obrany hostí, ale v zakončení neměl štěstí, anebo stál v cestě balónu do sítě dobře postavený hostující gólman. Neplachov ale toto varování nebral vážně a Olešnice se tak ve 32. min radovala ze snížení. Po nenápadné akci a především nedůrazu hostů ve středu hřiště se prosadil umístěnou střelou Patrik Raab, který přišel na hřiště pár minut před tím za zraněného Marka Buřiče.

 

Domácím tedy střídání vyšlo znamenitě. Nevyužité možnosti z úvodu utkání tak mohly neplachovské mrzet, protože do konce prvního dějství se hra vyrovnala a skórovat mohli i domácí. Jenže ti také neměli srovnaná mířidla a na poločasovou přestávku se šlo za stavu 1:2 pro hosty.

Olešnice dokázala srovnat, ale Neplachov si vzal vedení zpět

Do druhé půle nastoupili aktivněji domácí. Byli více na balónu a bylo vidět, že chtějí utkání zdramatizovat. A to se jim i povedlo. V 58. min. se po špatném bránění hostů mohli radovat z vyrovnání. Jakub Borek dostal po krátké kombinaci olešnických přesnou přihrávku do šestnáctky a pohotově zakončil k tyči - 2:2.

 

Neplachov reagoval střídáním. Hostující trenéři přeskupili řady a nabádali své hráče, aby se vrátili ke hře z úvodu utkání. Neplachov pak opravdu zabral a odměnou byl třetí gól do sítě domácích. Kapitán hostí Jaroslav Hruška se v 64. min. uvolnil v pokutovém území a z otočky propálil gólmana Davida Janečka.

 

Hosté tedy opět vedli, ale nestáhli se a nebránili jednobrankové vedení. Naopak v 75. min. Martin Dušák hlavou prodloužil rychlou rozehrávku na rozběhnutého Ondřeje Dvořáka. Ten udělal kličku vybíhajícímu brankáři domácích, a ač faulován, stihl se ještě zvednout a skórovat - 2:4.

 

Hostům z Neplachova tak hrálo vše do karet a rozhodně nechtěli podcenit zbývající část utkání. Olešnice se ještě zkoušela do zápasu vrátit a po rohovém kopu se k nebezpečné hlavičce v šestnáctce hostů dostal Filip Šafránek. Zařízení však těsně minul. Neplachov si výsledek už ale pohlídal a vybojoval cenné 3 body z venku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Jeli jsme do Olešnice s respektem, ale také s odhodláním začít novou sezónu vítězně, což se nám nakonec povedlo. Myslím, že diváci, kteří si našli čas, nelitovali. Viděli 6 gólů a zajímavý fotbal s pěknými akcemi a gólovými šancemi na obou stranách. Nám se povedl vstup do utkání a těch gólů mohlo být víc, možnosti byly… Domácí pak ale dostali prostor a dokázali dvougólové manko smazat a začínalo se znovu. Ale kluci si šli pro tři body a větší aktivitu v utkání jsme potvrdili důležitou třetí a pak i čtvrtou brankou. Nejlepším hráčem utkání byl Jarda Hruška. Ale je třeba vyzdvihnout celý tým, i kluky co naskočili do utkání po střídání. I po vyrovnání a v takovém vedru se dokázali nadechnout a přidat další dvě branky. Tři body z Olešnice mají pro nás velkou váhu."



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - R. Horelica [-] - M. Lechner [-] , P. Volf [-] , J. Borek [-] (60. M. Koktavý [-] ) , L. Lenk [-] , S. Drtina [-] (80. A. Ragaň [-] ) , F. Šafránek [-] , A. Pilát [-] , M. Lust [-] (46. O. Husa [-] ) , M. Buřič [-] (26. P. Raab [-] )

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Hruška [-] - J. Švec [-] (60. Z. Vařák [-] ) , O. Šíma [-] , P. Švec [-] (46. M. Dušák [-] ) , T. Hindy [-] (77. P. Dušák [-] ) , O. Dvořák [-] , P. Mohamed [-] , M. Hruška [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 13. F. Šafránek , 75. A. Pilát - 38. J. Švec , 69. M. Hruška .
Hráči zápasu: R. Horelica - J. Hruška .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2021 08:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to vidím 50:50. Olešnice sice doma body nerozdává, ale Neplachov má velmi kvalitní kádr.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

6. 8. 2021 18:27
Tipoval bych 0. Soupeři se rozejdou remízou.

Tip: výhra domácích