0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola na hřišti Neplachova těsně vyhrály Třebětice


Branky


32

Deváté kolo nám přineslo souboj druhého týmu s prvním, do Neplachova přijely Třebětice. Domácí vyšli ve dvou posledních utkáních naprázdno nejen bodově, ale i střelecky. Zatímco hosté z Třebětic si svou skvělou formu drží a neztratili ještě ani bod. A to chtěli domácí na svém hřišti změnit. Šlágru kola přihlížela skvělá divácká návštěva a o bouřlivou atmosféru v dobrém slova smyslu se postarala i početná skupina hostujících fans.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli i přes šance branka nepadla

Oba týmy vědomi si důležitosti utkání hráli zpočátku ze zajištěné obrany. Domácí se osmělili přeci jen dříve, nicméně první velkou šanci měly Třebětice. Po nepřesném centru a následném nedůrazu ve středu hřiště se dostal v 10. minutě do brejku Martin Kelbler. V samostatném úniku se však neprosadil, Marek Dvořák reflexivním zákrokem vyrazil balón na roh.

 

Domácí chtěli odpovědět, ale Tomáš Hindy ani Ondřej Dvořák se přes obránce do zakončení neprosadili. Oba týmy se snažily hrát zodpovědně do obrany, s maximálním nasazením, takže do pokutového území se s balónem útočníci na obou stranách skoro nedostávali.

 

Ve 34. minutě rozehráli hosté roh nakrátko, po následném centru do šestnáctky vznikl závar, a domácí hasili nebezpečnou situaci na čáře v poslední okamžik. Neplachov zkoušel najít cestu do pokutového území hostů po stranách, ale hostující obránci byli důrazní a když už domácí dokázali zakončit, byly střely zblokované nebo neměly potřebnou razanci jako v případě Jaroslava Hrušky.

 

Těsně před přestávkou měli hosté možnost přímého volného kopu ze strany velkého vápna. Na centr si naskočil hostující Martin Kelbler, balón ale poslal nad břevno Dvořákovy branky. Za nerozhodného stavu tak skončil první poločas.

Ve druhém poločase opět oba týmy bojovaly o to, kdo dá první gól. Plynulost hry však byla často narušována nedovolenými zákroky. V 54. minutě hosté zahrávali přímý volný kop z levé strany a kapitán Vojtěch Habr hlavičkoval do tyče domácí branky.

 

Podobná situace byla k vidění v 58. minutě, to hlavičkoval ale nad hostující Milan Novotný. Domácí odpověděli stejně, v 65. minutě hlavou zakončil Michael Hruška, ale také netrefil branku.

 

Pár minut na to hosté vyhráli několik soubojů ve středu hřiště, přišla kolmice na rozběhnutého Martina Kelblera. Toho ale opět vychytal Marek Dvořák.

 

A hosté ukazovali, proč zatím neztratili ani bod. Přišla 73. minuta a rozhodující moment utkání. Třebětice využily standardní situaci a po centru na přední tyč ve skluzu dostal balón do sítě Petr Švarc – 0:1.

 

Domácí chtěli vyrovnat a tak vrhli síly do útoku. V 78. minutě měli také možnost přímého volného kopu z nebezpečné vzdálenosti. Po teči zdi doletěl balón ale jen vedle hostující brány.

 

Posledních deset minut utkání pak bylo bohužel velice často přerušováno nedovolenými zákroky a hosté si hlídali jednogólový náskok. Domácí tak v podstatě ani nemohli využít nabídnuté krátké přesilové hry, kdy nejprve v 80. minutě viděl druhou žlutou a červenou kartu kapitán hostů Vojtěch Habr, aby o šest minut později dostal přímo červenou kartu další třebětický hráč Tomáš Chvátal.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Chtěli jsme přerušit vítěznou sérii Třebětic a zároveň se vrátit zase na vítěznou vlnu. To se nám bohužel nepovedlo, hosté byli zkrátka nad naše síly a vyhráli zaslouženě. I když bylo utkání možná trochu o taktice, i tak bylo plné nasazení a soubojů a mělo skvělou diváckou návštěvu a kulisu. Škoda toho rozkouskovaného konce utkání, kdy se víc faulovalo a zdržovalo, než hrálo."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "V Neplachově jsme čekali hodně těžké utkání a to se také do puntíku naplnilo. Od začátku měl zápas náboj a svou kvalitu a tak tomu bylo až do konce. Jsem rád, že jsme byli týmem, který po celý zápas diktoval tempo a měl míč častěji na kopačkách. Vytvářeli jsme si i šance, třikrát jsme šli sami na brankáře, bohužel vždy nás vychytal výborný Dvořák, nastřelili jsme břevno a spoustu zakončení šlo těsně mimo branku. Komplikace nastala po první červené kartě, kterou jsme za pět minut přikrmili další, kluci však soupeře ani v této početní převaze do šance nepustili a tím pádem jsme zaslouženě brali tři body. Musím pochválit celý tým a poděkovat všem našim fanouškům, kteří za námi dorazili."



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] (46. Z. Vařák [-] ) , T. Hindy [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , D. Štěcha [-] (72. P. Dušák [-] ) , M. Hruška [-] (71. O. Šíma [-] ) , O. Čada [-] (80. M. Pícha [-] ) , J. Švec [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-] (86. J. Chmel [-] )

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - R. Tříletý [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , V. Havlík [-] , D. Mašát [-]

ŽK: 41. J. Švec , 52. O. Čada , 58. D. Štěcha - 28. P. Kelbler , 49. V. Habr , 63. M. Kelbler , 68. M. Novotný , 90. V. Bastl . ČK: 80. V. Habr , 86. T. Chvátal .
Hráči zápasu: M. Dvořák - P. Švarc .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Písek Martin - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠVEC Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí teď dvakrát prohráli a myslím si, že hosté mají silný a zkušený tým a budou chtít prodloužit svojí neporazitelnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tady by mohla přijít první prohra Třebětic.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů