M. Dvořák 35. (p.)
T. Hindy 40.
2:1
(2:0)
84. J. Havel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neplachov po sérii porážek zabral proti Nové Bystřici


Branky


35. M. Dvořák (p.) , 40. T. Hindy - 84. J. Havel
29

V 11. kole na sebe narazily týmy Neplachova a Nové Bystřice. Jejich poslední a nejspíš i zatím jediná konfrontace skončila v předloňské zrušené sezóně vítězstvím Neplachova v Nové Bystřici 1:4. Oba týmy své poslední zápasy prohrály. Nová Bystřice padla doma se Suchdolem a Neplachov nebodoval počtvrté v řadě a ze Studené odjel s prázdnou. V tomto utkání měl Neplachov výhodu domácího prostředí a další možnost přerušit černou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov v závěru první půle získal náskok

Utkání začalo větší aktivitou domácích. Ti předvedli už v 5. minutě rychlou akci, po pravé straně utekl Ondřej Dvořák a střílenou přihrávkou do šestnáctky hledal nabíhající spoluhráče. Lukáš Blažek ani Tomáš Hindy na přihrávku skrz pokutové území nedosáhli.

 

V 11. minutě byl u balónu, který šel za hostující obránce, nejrychleji neplachovský Tomáš Hindy. Střelu levou lapil novobystřický gólman Patrik Podolský. Okamžik na to přišla špatná rozehrávka hostů. Balón ukořistili domácí a zakončující Ondřej Dvořák našel pouze prostor, který vykryl brankář hostí.

 

Ve 14. minutě už vystrčili drápy také hosté. Filip Kapias se prosadil středem hřiště a jeho střelu, která byla ještě tečovaná, reflexivním zákrokem vytěsnil na poslední chvíli domácí gólman Marek Dvořák.

 

Další šanci už měli zase domácí. Tomáš Hindy se protáhl s balónem po levé straně, ale střelou na bližší tyč nechal vyniknout Podolského. Domácí se snažili, ale bez gólového efektu.

 

A když už hostujícího gólmana Podolského překonali, skončil balón na břevně, jako parádně kopnutý přímý volný kop Petra Švece. Další ohrožení novobystřické brány přišlo z kopaček Patricka Mohameda a také ze standardní situace. Tečovaný přímý volný kop však zlikvidoval Podolský.

 

Ve 35. minutě už hostující gólman kapituloval. Domácí sehráli pěknou kombinační akci na jeden dotek na jejímž konci byl pronikající Tomáš Hindy, jenž byl podražen kousek od penaltového puntíku. Rozhodčí neváhal a ukázal na pokutový kop. A na to je v Neplachově určen Marek Dvořák. Ten nezaváhal a bombou k tyči otevřel skóre - 1:0.

 

Minutu na to zaútočili hosté a domácí byli rádi, že závar v šestnáctce novobystřičtí nezužitkovali. Ve 40. minutě vyhráli domácí souboj ve středu hřiště a Pavel Dušák poslal po lajně balón do náběhu Ondřeji Dvořákovi. Ten utekl po křídle a jeho střílený centr do malého vápna efektně v pádu uklidil do sítě Tomáš Hindy – 2:0.

 

Pak zaútočili hosté. David Frühauf si vyměnil balón s Jiřím Havlem a Jakubem Janouškem. Po jeho centru nebezpečně hlavičkoval Petr Volf na bližší tyč. Zařízení však těsně minul.

 

Poslední slovo měli ale domácí, když těsně před koncem poločasu zatáhl aktivní Tomáš Hindy balón a přihrávkou do druhé vlny oslovil Petra Švece. Ten však zpola odkrytou bránu minul. A nedlouho poté skončil poločas.

Ve druhém poločase Nová Bystřice snížila

Na začátku druhé části útočili domácí. Akce skončila u Patricka Mohameda, který však z dobré pozice zpoza velkého vápna přestřelil Podolského branku.

 

V dalších minutách měli ze hry víc hosté. Snažili se o kontaktní gól. V 53. minutě po rohu nebezpečně hlavičkoval neobsazený Filip Kapias, ale znovu mimo tři tyče. V 65. minutě měli hosté možnost přímého volného kopu. K exekuci asi metr za hranicí pokutového území se postavil Jiří Havel a jeho umístěná střela přes zeď donutila Marka Dvořáka k dalšímu parádnímu zákroku.

 

Domácí mohli přidat třetí gól po akci, kterou rozjel Ondřej Čada v 70. minutě. Našel na středu volného Patricka Mohameda, neplachovský kapitán poslal balón do běhu Lukáši Blažkovi. Ten sice v šestnáctce obešel Tomáše Kratochvíla, místo střely však volil další kličku, přes Jana Kubeše však nepřešel.

 

V 75. minutě měli šanci hosté. Po centru do šestnáctky domácích a nepřesvědčivém zákroku domácího gólmana byl nejblíže odraženému balónu Jiří Havel. Jeho dorážku však zázračně vyráží Marek Dvořák, jenž tak napravil své předchozí zaváhání.

 

A protože nebylo poslední, dostali se hosté v 84. minutě snadno ke snížení. Marek Dvořák našel při rozehrávce neomylně hostujícího Jiřího Havla a zkušený novobystřický harcovník si uměl poradit a poslal balón kolem chybujícího gólmana Neplachova do brány - 2:1.

 

Poslední minuty utkání už žádné šance nepřinesly. Neplachov tak po čtyřech utkáních bez bodu bodoval naplno.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Konečně jsme prolomili střeleckou nemohoucnost a dali z těch šancí v první půli alespoň dva góly. Druhý poločas už to ale nebylo ono a hosté se také dostali do hry. Kontaktní gól však dali pozdě, navíc po naší zbytečné chybě. Za tři body jsme opravdu rádi. Měli jsme velké problémy se sestavou a museli improvizovat, takže třech bodů si ceníme dvojnásob. Velký dík také patří Martinu Nekolovi, který neváhal a po dlouhé době nám pomohl v důležitém soutěžním utkání. Vítězství jsme už opravdu potřebovali."

TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Domácí byli v prvním poločase lepší, nám dělalo velké problémy ostré sluníčko a silný vítr. Lehce jsme ztráceli míče, Neplachov se dostával k odraženým balonům a řešili jsme dost horkých chvilek před naší brankou. V 35. minutě vnikl do šestnáctky rychlík Hindy a pískala se hodně diskutabilní penalta, kterou domácí gólman Dvořák proměnil. Za malou chvilku bylo ještě hůř, když Hindy po přesném centru uklízel na malém vápně balon do sítě podruhé. V kabině jsme si něco řekli, přeskupili trochu řady a druhý poločas už snesl z naší strany přísnější měřítko. Dostali jsme se i do slibných šancí, tu největší spálil Kapias. V 84. minutě chyboval v rozehrávce gólman Dvořák a Havel s přehledem snížil. Závěr už byl hodně rozkouskovaný, přesto v 90. minutě se nám podařilo dostat balón na Havla, který v dobré pozici bohužel branku netrefil. Věřím, že zlepšenou druhou půlí se trochu nakopneme, budeme schopni postavit kvalitní jedenáctku na příští týden proti Velenicím a popereme se o vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] (86. M. Nekola [-] ) , L. Blažek [-] (77. M. Pícha [-] ) , T. Hindy [-] , P. Švec [-] (90. J. Švec [-] ) , D. Štěcha [-] , P. Mohamed [-] , O. Čada [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - A. Benkovský [-] (46. R. Schramhauser [-] ) , M. Veith [-] , J. Kubeš [-] - F. Kapias [-] (77. M. Feytl [-] ) , P. Volf [-] (67. A. Janata [-] ) , D. Frühauf [-] , J. Janoušek [-] , J. Schramhauser [-] - J. Havel [-] - T. Kratochvíl [-]

ŽK: 30. P. Švec , 53. L. Blažek , 90. M. Dvořák - 60. T. Kratochvíl , 89. J. Janoušek .
Hráči zápasu: T. Hindy - J. Havel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUZIKA Filip - HANDŠUH Karel, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra domácích

Neplachov se už musí chytit a odnese to Bystřice.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 09:39

Tip: výhra domácích

Neplachov měl horší období ale proti Bystřici nezaváhá a doma vyhrajou

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra domácích

Neplachovským došla šťáva vinou spoustou absencí. Ani Bystřice v čele s Alešem Benkovským na tom není dobře. Body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: výhra hostů

....přeji to Bystřici,mají zkušený tým....když budou dobře bránit,vyhrají..