5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov drží skvělou formu, poradil si i s Kardašovou Řečicí


Branky


15. M. Dušák , 32. J. Švec , 42. M. Dušák , 72. J. Hruška , 80. T. Hindy
31

Neplachov, který do nového ročníku vstoupil v neuvěřitelné pohodě, pokračoval ve svých výkonech i ve čtvrtém kole. Tentokrát řádění domácí ofenzivy odnesla Kardašova Řečice, která se bohužel pro ní sešla v málo lidech. Domácí i díky tomu zvítězili jasně 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli rozhodl Neplachov o osudu utkání třemi góly

Ve 4. kole přivítal rozjetý Neplachov tým z Kardašovy Řečice. Neplachov zatím všechna svá utkání vyhrál a je i nejproduktivnějším týmem skupiny D. V předchozím utkání s přehledem zvítězil v Břilicích nad rezervou třeboňské Jiskry. Kardašova Řečice v minulém utkání smolně prohrála doma se Suchdolem gólem z penalty v nastavení. Neplachov chtěl doma prodloužit vítěznou sérii, ale hosté určitě nechtěli odjíždět s prázdnou. Na utkání se přišlo podívat přes 120 diváků.

 

Hned na začátku utkání se hosté zatáhli do defenzivy. Neplachov naopak chtěl v zápase udávat tempo a byl aktivní. Napadal rozehrávku hostů a již od v prvních minut se dostával do šancí. Už ve 3. minutě Petr Švec vystihl rozehrávku hostů, ale svou příležitost řešil nepřesnou přihrávkou. Minutu na to, po již třetím rohu domácích, vznikl závar v malém vápně a Neplachov byl blízko prvnímu gólu. Ani po několika dorážkách se nepovedlo domácím dostat balón za záda hostujícího gólmana.

 

V 10. minutě přišla i chyba domácích a Kardašova Řečice se dostala do rychlého protiútoku. Domácí to vyřešili pouze za cenu žlutého napomenutí obránci Janu Chmelovi a trestného kopu z nebezpečné vzdálenosti. Z toho však nic nebylo, balón skončil vysoko na síti nad brankou domácích. Ale hosté se dostali do hry.

 

Nicméně přišla 15. minuta a Martin Dušák vystihl nepřesnou rozehrávku hostujícího gólmana Houdka. Potáhl si balón a tvrdou ranou zamířil k bližší tyči  - 1:0.

 

Další možnost domácích přišla opět po napadání rozehrávky. Tomáš Hindy pak utekl po křídle a servíroval přihrávku před odkrytou branku Petru Švecovi. Na poslední chvíli však obránce Kardašky ve skluzu odvrátil na roh. Další důležitý moment přišel v cca 25. minutě, kdy se zranil hostující obránce Karel Janeček. Po pádu na levé rameno již nemohl pokračovat. Hosté od tohoto momentu hráli pouze v 10, na lavičce totiž neměli nikoho na střídání.

 

Domácí početní výhodu využili ve 32. minutě. Stoper Jan Švec se po rohovém kopu a krátké kombinaci dostal k zakončení zpoza velkého vápna. Levačkou vykouzlil z kroku technickou umístěnou střelu na vzdálenější tyč. Gólman Houdek se sice natahoval a na balón si sáhnul, ale v cestě do sítě mu zabránit nedokázal – 2:0.

 

Domácí pak zřejmě čekali, že už to půjde samo, a ubrali na pohybu. Oslabení hosté se však prezentovali aktivní hrou, především jejich záložní řada dokázala podržet balón a kombinovat středem hřiště. Do vážnějších střeleckých pozic se ovšem nedostávala.

 

A tak udeřili domácí. Ve 42. minutě přišla krásná akce. Po chytrém přenesení hry a rychlé kombinaci byl posledním nahrávajícím v šestnáctce hostů Jaroslav Hruška a zakončujícím Martin Dušák – 3:0. A protože se v poslední akci první půle neprosadil Petr Švec, když se jeho lobem hostující gólman Houdek překvapit nenechal, byl poločasový stav 3:0.

V druhé půli se zajímavě proměnil počet hráčů na hřišti

Do druhé půle už dorazila hostům z Kardašky posila. Michal Kupka se hned zapojil místo zraněného Janečka a bylo to 11 na 11. I tak začali aktivněji domácí. V 51. minutě po první šanci druhého poločasu zastoupil na čáře brankáře Houdka jeden z obránců a odkopával balón směřující po závaru v pokutovém území do branky raději daleko do bezpečí. V další příležitosti Neplachova se objevil Tomáš Hindy a z levé strany postupoval na bránu. Skvěle načasovaným skluzem mu sebral šanci zakončit hostující Jiří Tajml.

 

Oba týmy přidaly na důrazu a v utkání přibývalo soubojů. A když už se emoce a zákroky dostaly za hranu, musel zasáhnout hlavní rozhodčí. V 61. minutě přišla pro domácího Jana Chmela druhá žlutá karta následovaná červenou a teď to byli naopak Neplachovští, kdo hrál v oslabení. To ale na průběh utkání velký vliv nakonec nemělo. Hra se sice opticky vyrovnala, nebezpečnější však stále byli domácí. V 67. minutě se uvolnil s balónem u nohy střídající Michal Pícha a poslal pěkný centr na nabíhajícího Patrika Mohameda. Ten svatyni hostů hlavou minul.

 

V 72. minutě opět domácí měnili skóre. Na 4:0 zvyšoval po pěkné kombinaci v pokutovém území Jaroslav Hruška, když asistenci zapsal střídající Ondřej Dvořák.

 

V 75. minutě se nadechli hosté a po rychlém úniku postupoval tandem útočníků k šestnáctce domácích. Neplachovský Ondřej Čada předvedl ukázkový sprint, doběhl hostujícího útočníka a v poslední chvíli vypíchl balón na roh. V 78. minutě se mohl zapsat mezi střelce i Michal Pícha. Po přihrávce Tomáše Hindyho se ale vyznamenal hostující gólman Houdek.

 

Na zakončení neúnavného Tomáše Hindyho v 80. minutě byl už ale krátký. Pátý gól přidali domácí pro krásné akci, která začala od brankáře Marka Dvořáka. Jeho rychlé vyhození přebral mladší bratr Ondřej Dvořák a okamžitě vybídl pasem za obranu ke zteči zmiňovaného Tomáše Hindyho, jenž propálil Houdka a upravil na 5:0.

 

Hosté se snažili vstřelit alespoň čestný gól a na konci utkání se jim povedl rychlý brejk do otevřené obrany. Za cenu žluté karty zatáhl záchrannou brzdu střídající Zdeněk Vařák a nedovoleně zastavil slibnou akci hostů. Z trestného kopu na hranici pokutového území hosté nevytěžili nic a utkání tak skončilo výsledkem 5:0.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Po předchozích výsledcích jsme se samozřejmě chtěli udržet na vítězné vlně co nejdéle. A i když se nám to povedlo, tak trenér p. Brozman měl i po takovém výsledku výhrady k předvedené hře, a to především k první půli. Nebylo to ono a plno situací jsme řešili špatně. Příště v Suchdole by se nám to mohlo vymstít. Ještě k soupeři, který měl zřejmě problémy se sestavou. Hosté i tak bojovali až do konce a nic nevypustili. Kaňkou na utkání tak je jen zranění hostujícího hráče. Všichni přejeme Karlu Janečkovi brzký návrat na trávník."




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] (67. O. Dvořák [-] ) , P. Švec [-] (46. M. Pícha [-] ) , T. Hindy [-] , O. Šíma [-] (62. Z. Vařák [-] ) , P. Mohamed [-] (88. P. Dušák [-] ) , J. Hruška [-] , O. Čada [-] , J. Láník [-] , J. Švec [-] , J. Chmel [-]

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Janeček [-] (46. M. Kupka [-] ) , J. Madar [-] , J. Tajml [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-] , M. Tomeček [-] , V. Roubík [-] , O. Madar [-]

ŽK: 10. J. Chmel , 43. O. Šíma , 83. Z. Vařák - 8. K. Janeček , 65. J. Madar . ČK: 61. J. Chmel .
Hráči zápasu: M. Dušák - J. Tajml .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Neplachov bude bojovat o čelo tabulky a doma Kardašku porazí. Za dvě poslední utkání dal 15 branek, tak jsem zvědav, kolik jich dá v tomto utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Neplachov pro mě jasným favoritem, ale tentokrát to nebude mít úplně snadné...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích