0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov přidal šestou výhru v Lomnici nad Lužnicí


Branky


31

Domácí Lomnice do nového ročníku vstoupila dost nepovedeně a na vítězství stále čeká. V předešlém kole prohrála nejtěsnějším rozdílem v Buku a s jedním bodem se krčila na 13. místě. Zato rozjetý soupeř z Neplachova připisuje jednu výhru za druhou a body neztratil ani v minulém utkání, když si odvezl všechny body ze Suchdola. Favoritem byli tedy hosté. Ti nakonec brali všechny body, ale minimálně v prvním poločase nemohli být s předváděnou hrou spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla branku až ve svém závěru

Utkání začalo opatrně, jakoby to šedivé, ospalé odpoledne negativně působilo i na hráče. Lomnici sice v tabulce od Neplachova dělilo propastných 14 bodů, ale v úvodu utkání to nebylo znát. Domácí včas přistupovali k soupeři, ale ani hosté nepouštěli Lomnické k nějakému útočnému snažení. Navíc oba týmy často srážela vlastní nepřesnost a bojovalo se prakticky o každý balón. A tak v podstatě nebyl prostor ke kombinaci, natož k oku lahodícím fotbalovým finesám.

 

Zhruba od 30. minuty se začali k zakončení dostávat hosté. Ve 34. minutě Jaroslav Hruška a ve 38. minutě Tomáš Hindy však ztroskotali na lomnickém gólmanovi Ondřeji Valovi. Z domácích byl asi nejaktivnější kapitán Vojtěch Kaštánek.

 

Pak přišla 40. minuta a úvodní gól utkání, který vstřelil neplachovský Jaroslav Hruška. Tomu gólovou přihrávku poslal Tomáš Hindy, který s balónem proletěl po pravé straně šestnáctky a prudkou přihrávkou přesně našel nabíhajícího spoluhráče - 0:1.

 

Podobnou akci si hosté zopakovali hned pár minut na to. V roli nahrávajícího byl tentokrát Ondřej Dvořák. Zakončujícímu Tomášovi Hindymu ale gólovou radost zkazil domácí gólman Vala a balón vyrazil na rohový kop.

 

První poločas pak zakončila opět šance hostů. Z rohového kopu se k prudké hlavičce dostal Petr Švec, ale Ondřej Vala znovu skvěle vyrazil. Poločas tedy v poměru 0:1 pro hosty z Neplachova.

Ve druhé půli přidali hosté další branky

Druhý poločas se znovu bojovalo o každý balón, nicméně hra už byla otevřenější. V 63. minutě si připsali nebezpečnou střelu hosté. Po sklepnutí od Tomáše Hindyho mohl v šestnáctce pálit Ondřej Šíma. Vala byl opět pozorný.

 

V 65. minutě se v pokutovém území prosadili i domácí, jmenovitě Václav Melichar vyzkoušel pozornost Marka Dvořáka v brance hostů. Balón měl však pod nohou, a tak střelu nedokázal umístit jinam než do gólmana Neplachova.

 

V 73. minutě zahrávali domácí standardní situaci a přišel centr do vápna. Ten hosté odvrátili a okamžitě se vydali na zteč k brance domácích. A rychlý protiútok jim vyšel náramně. Jaroslav Hruška vyslal Tomáše Hindyho, ten v rychlosti vyvezl balón, přihrál Ondřeji Šímovi a od něj přišla parádní kolmice mezi obránce na nabíhajícího Ondřeje Dvořáka, jenž mazácky bodlem trefil z kroku přesně k tyči – 0:2.

 

Potom předvedli také něco ze svého umění Lomničtí. Z aktivity vytěžili dva rohy. První v 76. minutě nebezpečně hlavou umisťoval Miroslav Šachl, ale těsně minul. V 78. minutě se už musel předvést Marek Dvořák, který skvělým zákrokem sebral domácím gólovou radost.

 

V 81. minutě se naopak radoval znovu Neplachov. Odvrácený rohový kop domácích, vyhraný souboj Ondřejem Dvořákem, okamžitě rychlý protiútok přes pravou stranu, následuje přesná přihrávka Ondřeje Dvořáka pod sebe na nabíhajícího Patricka Mohameda - 0:3.

 

A Ondřej Dvořák byl při chuti, minutu na to orazítkoval z pohotového zakončení břevno Valovi brány. I úplný závěr patřil Neplachovu. V další šanci neúnavný Tomáš Hindy, který předvedl na konci utkání sprint z vlastní poloviny. Jeho samostatný nájezd však skvěle vyřešil gólman domácích Vala a nedovolil tak hostům další navýšení skóre.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Pro nás je výsledek zápasu až příliš krutý vzhledem k předvedené hře našeho mužstva. Ve vyrovnaném a celkem pohledném utkání rozhodla produktivita hostů, kteří dokázali dobře naložit se svými šancemi, kdežto my jsme hráli dobře po vápno, ale ve finální fázi to dřelo. První gól jsme dostali těsně před poločasem, další dva po dobře vyřešených brejkových výpadech plynoucích z našich špatně zahraných standardních situací u branky Neplachova."

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Taková utkání jsou zrádná. Dle umístění v tabulce by si leckdo mohl myslet, že to bude snadné. Ale opak byl pravdou. Domácí byli houževnatí a bojovalo se o každý balón, potřebují se už chytit, bodovat. Nemají špatný tým, ale nepadá jim to tam. Větší část první půle nenabídla moc fotbalové podívané. Ani jeden tým nechtěl chybovat a pustit toho druhého do vedení. Na první gól jsme si tak museli počkat, až do 40. minuty. Po prvním gólu už to bylo otevřenější a my dokázali ještě dvakrát skórovat. Pro nás vydřené a velice cenné body. Vítězství se nerodilo vůbec snadno."



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - M. Šachl [-] , D. Fiktus [-] , M. Velich [-] , M. Špale [-] , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] (84. L. Nohava [-] ) , J. Burda [-] , V. Strouha [-] (83. M. Havel [-] ) , V. Kaštánek [-] , T. Kabele [-] (79. P. Prášek [-] )

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] , P. Švec [-] (76. M. Pícha [-] ) , T. Hindy [-] , O. Šíma [-] , P. Mohamed [-] , J. Hruška [-] , O. Čada [-] , J. Láník [-] (88. L. Svobodný [-] ) , J. Švec [-] , M. Hruška [-] (86. J. Chmel [-] )

ŽK: 50. M. Šachl - 90. O. Šíma , 90. J. Švec .
Hráči zápasu: O. Vala - O. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Neplachov jede na vítězné vlně a uspěje i v Lomnici.

Tip: výhra hostů

Lomnici se nedaří Neplachovu ano.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Výborný vstup do sezóny máme. Víme, že Lomnice obměnila kádr a naposledy obrala doma Suchdol, kdy prohrávali 0:2, ale věřím ve vítězství Neplachova. Máme výbornou partu a chuť na trénincích je obrovská. Tipuji 0:3.

Tip: výhra hostů