0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov pokračuje ve skvělé formě, tentokrát to odneslo béčko Třeboně


Branky


10. T. Hindy , 20. P. Švec , 23. P. Švec , 38. J. Hruška , 64. J. Hruška , 67. P. Švec (p.)
29

Po dvou kolech stoprocentní a ve velké pohodě hrající Neplachov přijel do Břilic, kde své zápasy hraje B tým Třeboně, který zatím získal pouze jeden bod. Utkání dopadlo naprosto jednoznačně pro hosty z Neplachova, kteří potvrdili formu vysokou výhrou 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelili hosté 4 branky

Neplachov, který v minulém kolem spustil doslova kanonádu v derby proti Dolnímu Bukovsku, chtěl pokračovat v krasojízdě i v dalším kole. Tentokrát ho čekala rezerva Třeboně. Ta naopak v předchozím utkání prohrála vysoko v Suchdole. Rozdílné výsledky týmů však nebyly v prvních minutách znát a domácí působili sebevědomě a aktivněji. Nicméně brzy se ukázalo, jakou si hosté z Neplachova přivezli formu. V 10. minutě přišla první gólová situace. Po rychlé kombinaci Neplachova balón zkušeně podržel Jaroslav Hruška a jeho přesný centr do pokutového území zužitkoval Tomáš Hindy - hlavou otevřel brankový účet utkání.

 

Domácí se pokoušeli odpovědět aktivní hrou a zakládali útoky především po své pravé straně. Naráželi však na pozornou obranu hostí. Ve 20. minutě přišel rychlý přechod do útoku v neplachovské režii. Patrik Mohamed poslal dlouhý balón za obranu a tam už sprintoval Ondřej Dvořák. Jeho stříleny centr do vápna trefil z první nabíhající Petr Švec a zvýšil na 0:2.

 

Pár minut nato vyhrál důležitý souboj Ondřej Dvořák, uvolnil se a postupoval sám na brankáře domácích Josefa Flašku. Všiml si, že mu do tandemu nabíhá Petr Švec, jemuž následně adresoval skvělou přihrávku před odkrytou branku a skóre tak poskočilo už na 0:3.

 

Domácí se sice snažili o vstřelení kontaktní branky, jenže jejich snaha většinou končila na s velkým přehledem hrající obranné čtveřici, která domácím nenechávala prostor k zakončení ani k finální přihrávce. Naopak hosté z Neplachova rychle kombinovali, přenášeli hru a dostávali se do dalších šancí. A když se ve 33. minutě neujalo sólo Jaroslava Hrušky, tak si tentýž hráč spravil chuť ve 38. minutě po kombinaci se spoluhráči Petrem Švecem a Tomášem Hindym. V šestnáctce pak protančil s balónem u nohy kolem třech obránců a střelou k tyči nedal domácímu gólmanovi šanci – 0:4. A protože se domácí gólově neprosadili, vyznělo první dějství jasně pro Neplachov.

Třeboň se snažila skóre korigovat, ale branky přidávali hosté

Druhý poločas začal opět aktivní hrou domácích, kteří přidali na důrazu a i za tak nepříznivého stavu nehodili flintu do žita. Jejich snahu ovšem i v druhé půli doslova eliminovala skvělá defenzivní činnost Neplachova. A Neplachov zabral i v druhé části a po krásných akcích přidal další góly. V 64. minutě po rychlé kombinační akci se znovu prosadil mezi obránci Jaroslav Hruška a zvýšil umístěnou střelou na 0:5.

 

Neuběhly ani tři minuty a další fotbalový moment z dílny Neplachova jistě nadchnul přihlížející diváky. Tomáš Hindy utekl po pasu za obranu svému strážci, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč. Celou akci však dohrál Martin Dušák. Ten zkušeně zahrál na housle domácímu obránci, který ho pak fauloval už v pokutovém území za cenu pokutového kopu. Marek Dvořák pak velkoryse přenechal penaltu Petru Švecovi a ten tak zkompletoval hattrick. Další šance Martina Dušáka, Jaroslava Hrušky, Michala Píchy, ale i Ondřeje Šímy zůstaly nevyužity a tak utkání skončilo v poměru 0:6.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "V Břilicích jsme chtěli navázat na výkon z druhé části z utkání proti Bukovsku. Trenéři pak také apelovali na lepší defenzivní činnost. I když domácí nastoupili sebevědomě, brzo jsme se prosadili a po krásných akcích postupně přidávali góly. Od začátku až do 90. minuty se hrál otevřený fotbal s parádními fotbalovými momenty. Je třeba ale také vyzdvihnout domácí hráče. I když po půli prohrávali o 4 góly, nic nezabalili a snažili se stav korigovat. Hráli aktivně, ale jen po velké vápno. Do brankové příležitosti je naše skvěle hrající obrana nepustila. Takže trenéři mohli být spokojení a diváci jistě také. Ještě bych rád poděkoval početné skupině fans, kteří nás do Břilic přijeli podpořit. Díky!"



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] , F. Čábela [-] , J. Kučera [-] , R. Bašta [-] , D. Dušek [-] (56. O. Franěk [-] ) , K. Bicenc [-] (64. M. Blažek [-] ) , J. Kolář [-] (27. M. Kocanda [-] ) , A. Ježek [-] (46. M. Nehoda [-] ) , O. Beníšek [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] (68. O. Šíma [-] ) , P. Švec [-] (71. M. Pícha [-] ) , T. Hindy [-] , M. Hruška [-] (79. J. Chmel [-] ) , P. Mohamed [-] (46. M. Dušák [-] ) , J. Hruška [-] , O. Čada [-] , P. Dušák [-] , J. Švec [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 32. R. Bašta , 51. J. Rešl , 70. F. Čábela - 23. J. Hruška , 53. O. Čada , 70. P. Švec .
Hráči zápasu: J. Kučera - P. Švec .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - BLAŽEK Vladislav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jedeme pro tři body. Tady nemohu tipovat jinak. Byť poslední utkání jsme měli s Třeboní vždy vyrovnaná, tak současná forma nasvědčuje tomu, že bychom měli s Třeboní vyhrát. Tipuji 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Pokud se domácí posílí, mohla by být remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Pro mě Neplachov kandidát na postup, v Třeboni vyhraje...

Tip: výhra hostů