EXPERT TIP - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Předpověď hlasí krásný sobotní den, ve kterém se odehrají tentokrát ale pouze dvě utkání. Experti se pak nevjíce shodují v utkání Olešníku B a Nových Hradů, kde všichni favorizují domácí celek. Jako nejvíce vyrovnané se pak dle tipérů jeví zápas mezi vedoucím Boršovem a béčkem Dobré Vody.




Zdeněk Švejda

Zdeněk Švejda je hráčem Boršova a pravidelně nastupuje za "benfiku" ve III. třídě. Svému celku věří samozřejmě i v OP. Švejda si dal na jednotlivých komentářích k zápasům velmi zápežet a určitě stojí za to si projít jednotlivé zápasy jeho očima.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 54 - 46 - 0 %
Komentář experta:

Domácí tým poslední zápas na hřišti v N.Hradech konečně prolomil střeleckou smůlu, která je doprovázela z posledních domácích zápasů. Pro mě bylo hlavně překvapení, že s Olešníkem nezůstal doma ani bod. Věřím, že domácí navážou na zápasy na začátku sezony a opět budou střílet nějaké góly. Týn B je venku výsledkově zatím neúspěšný, ale tento víkend jim nehrozí kolize zápasů s jejich A týmem a tak uvidíme jestli jim případné posily z A týmu pomohou, k prvním bodům ze hřiště soupeře :-). Přestože favorizuji domácí, tak tipuji první body hostů na hřišti soupeře a remízu.

Tip experta: 1 62 - 38 - 0 %
Komentář experta:

Srubec má problémy s brankáři a tak bude spíše otázka toho, jak se jim bude dařit držet soupeře daleko od vlastní branky. A když se podíváme na výsledky Čt.Dvorů, tak v posledních zápasech výrazně ubylo inkasovaných branek. Posily z áčka asi nebudou tentokrát u hostů možné, když A tým cestuje do J.Hradce a tak tipuji, že bude v tomto zápase padat málo gólů a těsně vyhrají domácí.

Tip experta: 2 23 - 8 - 69 %
Komentář experta:

A co my? Domácí budou moci využít posil hráčů z A týmu (a jistě pomohou), kteří se opět pohybují v popředí I.A třídy a zápas s Velešínem hrají v sobotu. Na druhou stranu my s béčkem hrajeme taky v sobotu a tak posílení o hráče z kádru B týmu je taky na místě :-). Hosté z Boršova (my) se držíme na vítězné vlně a věřím v disciplinovaný výkon, který bude důsledkem exportu všech bodů do Boršova. Myslím, že budou padat góly na obou stranách a ne málo :-). Výhra hostů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Opět B tým, který bude moci využít pomoci hráčů z A týmu. V tomto případě si myslím, že se povede domácím odčinit dvě poslední domácí ztráty a hostům nepomůže ani bojovný výkon od porážky minimálně o dvě branky. Tipuji tedy výhru domácích.

Tip experta: 1 69 - 31 - 0 %
Komentář experta:

Tady trochu zvažuji, zda-li se nepovede hostům překvapit a odvést si nějaký bod. Nakonec věřím, že nastoupí Přemek Kukačka a rozhodne :-). Výhra domácích

Tip experta: 1 69 - 23 - 8 %
Komentář experta:

Velmi zajímavý zápas. Opět očekávám, že posílený tým Jankova bude sahat po bodech, ale zkušený tým Hluboké si nemůže dovolit opět ztratit doma body. Hluboká venku vyniká bezchybnou obranou, naopak doma dostávají branek více, ale je to určitě složením soupeřů. Doma musí bodovat a nutí je to více hru otevírat. Jak to tedy dopadne? Věřím ve šťastné vítězství domácích.

Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

Neplachovu to v posledních zápasech nestřílí, ale "domácí" prostředí v Bukovsku je pro jejich body důležité. Trochu mě překvapuje, že nedostávají doma na velkém hřišti v Bukovsku moc gólů. Ale v neděli přijíždí hosté z Mladého a ty jsou naopak na velké hřiště zvyklí a tak očekávám, že nepojedou do Č.Budějovic s prázdnou. Tipuji výhru hostů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Pešek 7
2. Martin Kudlacek 6
3. Miroslav Danda 6
4. Radek Kolouch 5
5. Martin Škaroupka 5
6. Zdeněk Švejda 5
7. Miroslav Fajtl 5
8. David Schneider 5
9. Marek Trčka 5
10. Jiri Hrdy 4
11. Lukáš Povišer 4
12. František Filištein 4
13. Jakub Čermák 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.