0:1
(0:0)
83. M. Zemek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prvním gólem v mužích rozhodl Zemek


Branky


83. M. Zemek
0

Souboje Neplachova s Mladým bývají velmi vyrovnané a opět to byl jeden velký boj. Fotbal se nehrál, kdo ví jaký, ale jedné branky se diváci nakonec přece jen dočkali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o střed hřiště branku nepřinesl

V neděli se schylovalo k rodinnému derby mezi synem Tomášem Brozmanem v mládských barvách a jeho otcem Vojtěchem, který vede celek Neplachova z lavičky. Vinou zranění mládského stopera se ale toto rodinné setkání nekonalo. Řady Neplachova byly velmi prořídlé, když chyběly hned čtyři hráči v čela s kapitánem Dušákem. To, že Neplachov nepatří mezi oblíbené soupeře hostů, se potvrzovalo hned od začátku, když se nedokázali dostat na útočnou polovinu s míčem natož výrazněji ohrozit branku. Neplachovští chtěli přetrhnout nepříjemnou sérii zápasů bez vítězství a na hrací ploše se bojovalo o každý míč. Převážně se však hrálo od vápna k vápnu. První příležitost připravil Vítek pro Schustera, když krásně zatáhl a nahrával pod sebe. Miloše Schustera ale v kritický moment zradilo zpracování a míč mu na hrbolatém terénu přeskočil nohu a tak ze zakončení nebylo nic. V druhé šanci se ocitl o pár minut Zemek, který po rohu Moudrého z prvního doteku mířil na první tyči těsně vedle branky. Neplachov odpověděl několika rohovými kopy a velice povedenou střelou D. Valeše, který se dostal k odraženému míči a protáhnul Jakovleviče v brance hostů. Po dalším rohu střílel pohotově Láník a hostující Šťastný srazil střelu do protipohybu Jakovleviče, ale i mimo tři tyče. Standartních situací bylo k vidění hodně, ale ani jeden tým se nedokázal gólově prosadit a tak první poločas skončil bez branek.

Rozhodl střídající Zemek

Do druhého poločasu nastoupili hosté lépe. Stále bylo mnoho osobních soubojů a standardních situací, po kterých vznikaly závary v pokutovém území, ale čisté gólové šance nepřicházely. Postupem času začalo Mladé svého soupeře přeci jenom přehrávat a připravilo si i řadu šancí, ve kterých selhali Linhart, Vítek a několikrát hlavičkující Tondr. Za domácí se dobrou střelou prezentoval Valeš. To, co se nepovedlo hráčům za celý zápas, dokázal Zemek. Po pár minutách na hřišti po vystřídání si naběhl na centr Tondra a zakončením patou á la Ibrahimovic nedal šanci domácímu brankáři – 0:1. Neplachovu se pak ještě podařilo dostat do vápna hostů, ale závar vyřešil odkopem hostující kapitán Šťastný. Mladé už svůj náskok uhájilo a tak mohlo slavit další výhru a po cestě domů zopakovat svůj rituál a vyfotit se u značky Neplachova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Dnes jsme bojovali, ale dopředu to nebylo ono. Čistou gólovku jsme si nevypracovali, hodně nám směrem dopředu scházel Martin Dušák. Ale i tak myslím, že jsme s favoritem z Mladého drželi krok a bod si zasloužili. Jenže v jednu chvíli jsme polevili z koncentrace a důrazu a opět jsme zbytečně inkasovali a ještě takový smolný gól.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Neodehráli jsme dobrý utkání, ale urvali jsme to a to je hlavní. Jak by řekl jeden nejmenovaný funkcionář: „Podstatný sou ňáký body a na zbytek se vys*r“



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - L. Sobota [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , J. Mařík [-] , L. Blažek [-] , P. Dušák [-] , D. Valeš [-] , M. Hruška [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - M. Drábek [-] , J. Vítek [-] (78. M. Zemek [-] ) , K. Tondr [-] , J. Šťastný [-] , P. Schuster [-] , V. Moudrý [-] , T. Kočvara [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , A. Kolář [-]

ŽK: 6. P. Švec , 64. L. Sobota - 66. V. Moudrý .
Hráči zápasu: D. Valeš , M. Hruška - J. Šťastný , M. Zemek .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: GRANEC Robert - HRDLIČKA Jaromír (N), STACH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.