Vzadu jsme měli průchoďák, komentoval vysokou prohru týnský Brom


Branky


0

Borovany chtěly konečně naplno bodovat, ale jak už to ve fotbale chodí, vyhrát chtěli i týnští fotbalisté a poprvé tak venku bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovany byly lepší ve všem a zaslouženě vedly

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Zevla domácí Borovany ukazovaly, kdo bude v zápase tahat za delší konec provazu. Do vedení však mohla jít Olympie. V 8. minutě Al-Aita postupoval ze strany na brankáře Pečenku, v tísni ale nedokázal střelu umístit a gólman ho vychytal. Jak správně zakončovat tak ukázal domácí Pilát o tři minuty později. V 11. minutě se Pilát na vápně uvolnil kolem Kunce, střela levačkou mu sice nesedla, ale míč doputoval po zemi přesně k tyči – 1:0. Ve 32. minutě zahrával Týn přímý kop, střelu Holinky brankář Pečenka chytil, rychle rozehrál a z brejku domácí trestali pomalý návrat Olympie - zpětná přihrávka našla na vápně Pilečka a ten z první s přehledem překonal Valtra – 2:0. I nadále byli domácí lepší, ale své další šance nevyužili a tak se museli spokojit s poločasovým dvougólovým vedením. 

Nejprve snížení, poté další dvě inkasované branky v podání hostů

Do druhého poločasu udělali hosté pár změn v sestavě a to jim evidentně pomohlo. Brom se posunul do útoku, solidně zahráli i nově příchozí Nikl a Švík. V 57. minutě se Olympie dostala zpět do hry o body - Brom převzal na půlce Holinkovu přihrávku, prošel otevřenou obranou až před brankáře, udělal kličku i jemu a do prázdné snížil na 2:1 z pohledu Borovanských. V tento okamžik to byli hosté, kteří byli lepším a aktivnějším mužstvem. Především dorostenec Liška motal hlavy svým soupeřům. V 62. minutě však propadl u postranní čáry Vlk a Pilát zakončil přesně k tyči – 3:1. V 75. minutě měl dobrou možnost znovu snížit Holinka, odražený míč po standardce ho ale překvapil a střílel vedle. V 82. minutě zaspal při dlouhém odkopu domácího stopera brankář Valtr, zůstal přikovaný na čáře a Tomášek měl poměrně snadnou úlohu - 4:1. V 85. minutě střílel ještě ze strany střídající Maruška, balon poslal tvrdou ranou do boční sítě. Týn B tak ani na pátý pokus venku neuspěl. Borovany se dostaly na 14 bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna nad Vltavou B): Naše černá série venkovních proher pokračuje i nadále, nebodovali jsme ani na pátý pokus. Borovanští byli v prvním poločase rychlejší i přesnější v kombinaci, navíc dokázali sbírat většinu odražených míčů a my se do hry moc nedostávali. Ve druhé půli jsme se zlepšili, snížili na 2:1 a věřili jsme ve vyrovnání. Po kiksu v naší defenzivě jsem dostali gól na 3:1 a od té doby už nás domácí znovu přehrávali, měli jsem vzadu průchoďák a mohli odjet i s větším debaklem než jen 4:1. Nebudeme si nic nalhávat, bez pendlů nám chybí fotbalová kvalita a zaslouženě venku prohráváme.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - MRKVA Radek (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.