2:2
(1:1)
7. L. Zeman
82. M. Sedlic (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubečtí s bodem spokojeni nebyli


Branky


11. R. Dittrich , 60. P. Kalina - 7. L. Zeman , 82. M. Sedlic (p.)
0

Na srubecký kopec přijela rezerva Čytř Dvorů ve velmi poslepované sestavě. Jenže poslední kola se jim daří a tak chtěli uspět i na Srubci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky padly hned v úvodu utkání

Srubec splnil první základní věc již před utkáním – sehnal brankáře. A jelikož hosté přijeli bez zkušených Knietela a Píši, byl favorit utkání domácí Slavoj. Jenže na papírové předpoklady se „hraje“ jen do první hvizdu rozhodčího, jímž byl v tomto utkání Jaroslav Škuthan mladší. Aktivnější byli zpočátku domácí fotbalisté a ze svého tlaku vytěžili i šance. Jako první se ale radovali hosté. Parádní kombinaci, do které se zapojili postupně Svoboda, Čepička, Sedlic a Hlásek, zakončil Zeman – 0:1. Hezkou kombinaci ocenil i hostující trenér Janoušek. Za nedlouho se mohl radovat mnohem víc a tleskat tentokrát svým ovečkám. Po centru se prosadil Korotvička – 1:1. Ve zbytku prvního poločasu přišly i další příležitosti, ale žádná z nich využita nebyla a tak bylo směrem k druhé půli zápas otevřený.

Sedlic ukázal pevné nervy a penaltu proměnil

Srubec jakoby se o přestávce vzpamatoval a od 46. do 90. minuty tlačil Čtyři Dvory B. Hosté byli pod velkým tlakem a za půlící čáru se dostali všeho všudy asi dvakrát. Jenže bohužel pro domácí rozhodla jejich žalostná produktivita. Třikrát ve druhém poločase pak nastřelil konstrukci branky! Jednoho gólu se ale přeci jen dočkali, když odražený míč vrátil do „ohně“ hlavou Hálek a Kalina také tečoval míč pod břevno – 2:1. Voneš ale další míč ve své síti lovit nemusel a hosté dokonce vyrovnali. V 82. minutě skákal na vyšší míč domácí stoper Kroupa a dle rozhodčího Škuthana zahrál rukou nedovoleně. To znamenalo penaltu, kterou s přehledem proměnil Sedlic – 2:2. Trenér Janoušek s tímto verdiktem nebyl ale vůbec spokojený: „Kroupa měl ruku u těla, bylo to obrovská hrubka rozhodčího.“ Hostující Svoboda se k penaltě vyjadřovat moc nechtěl: „Z obrany jsem to přesně neviděl, když ji rozhodčí pískl, tak asi byla.“     



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): Opět jsme byli málo produktivní, to je naše momentálně asi největší bolest. Ale to jak padl ten gól na 2:2, to je pro nás obrovská ztráta. Mít bod nebo tři velký rozdíl a ještě když je tabulka takto našlapaná.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Zdeněk Svoboda (hráč Čtyř Dvorů B): Bod z venkovního zápasu bereme vsemi deseti, ještě když vezmeme průběh utkání a a naši slepenou sestavu.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - D. Muzika [-] , R. Dittrich [-] , J. Leština [-] , J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] , T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , J. Korotvička [-] , F. Šálek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - P. Hlásek [-] , N. Dimitrov [-] , D. Sobolík [-] , L. Zeman [-] , J. Vančura [-] , A. Čepička [-] , M. Sedlic [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - TŮMA Jiří (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.