EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 26.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Štěpán Kania


Fotbalová sezóna spěje pomalu a jistě ke konci. Začíná se lámat chleba soutěže a před námi máme i několik  důležitých zápasů, které hodně napoví o osudu týmů. O své názory a pohledy na utkání se s námi opět podělí Expert kola. Pro následující kolo jsme za něj určili zástupce kozmického oddílu ŠTĚPÁNA KANIU.

Štěpán Kania je rodákem a odchovancem z Hlučína. Své první fotbalové krůčky nasměřoval na kozmické hřiště, když mu bylo 6 let. Ovšem první mistrovský zápas už hrál v dresu nedalekého Hlučína. Tam strávil všechny své mládežnické kategorie, aby se následně na mužskou část kariéry přesunul opět do Kozmic. Jejich dres obléká od léta 2020, tudíž má za sebou již čtyři strávené sezóny u kozmické organizace. V ní sbírá nejen cenné zkušenosti, ale i radost ze hry. Ačkoliv je jeho hlavní náplní střílet důležité branky, můžeme jej v současnosti považovat za univerzála. To proto, že jej trenér Kozelek využívá a nasazuje pro hru na různých postech. Štěpán Kania musel z mnoha různých důvodů v letošní sezóně nastupovat i na postu stopera, kde si rovněž nevedl vůbec špatně. Jednou z toho byla i nominace do sestavy kola.

Redakce jej požádala o své tipy pro nadcházející kolo. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 73 - 7 - 20 %
Komentář experta:

Pochopitelně věřím našemu týmu, ale všichni víme, že z Chlebičova je velmi těžké si odvážet body. Musíme se na něj pořádně připravit a budeme doufat, že konečně prolomíme střeleckou smůlu.

Tip experta: 0 67 - 20 - 13 %
Komentář experta:

Lazce jsou doma velmi silné, vyhovuje jim menší hřiště, ale na jaře nepředvádějí doma tak jednoznačné výkony, jak jsme byli u nich zvyklí. Proto dávám remízu.

Tip experta: 2 13 - 6 - 81 %
Komentář experta:

Tady dávám jasnou dvojku. Tým Albrechtic je po svém domácím zápase s Píští velmi oslabený a nastoupí proti týmu mladých kluků, kteří za mě hrají nejlepší fotbal v naší soutěži.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Strahovice jsou velmi bojovné mužstvo, které na jaře předvádí famózní výkony a navíc umějí být doma velmi nepříjemné. Věřím, že si udrží domácí neporazitelnost a doma jednoznačně vyhrají.

Tip experta: 2 33 - 7 - 60 %
Komentář experta:

Bolatice mají zkušenější tým než soupeř ze Starého Jičína, navíc body potřebují jako sůl. Pro mě jasná dvojka.

Tip experta: 0 62 - 19 - 19 %
Komentář experta:

Je to zápas týmů ze spodních pater tabulky, takže oba týmy potřebují vyhrát. Za mě jsou Velké Heraltice určitě fotbalovější tým než Štěpánkovice, ale přikláním se spíše na remízu, která by navíc i nám vyhovovala.

Tip experta: 2 13 - 13 - 74 %
Komentář experta:

Libhošť po celou sezónu doma předvádí dobré výkony, ale i přesto bych se obrátil na vítezství hostů. Tipuji, že si jednoznačně dokráčí pro celkové vítězství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Kalvar 5
2. Petr Vala 5
3. David Obrusník 4
4. Vojtěch Tomíček 4
5. Pavel Konečný 4
6. Aleš Silber 4
7. Marek Kulaviak 3
8. Kryštof Surovec 3
9. Nicolas Sýkora 3
10. Petr Kabisch 3
11. Venca Likeš 2
12. Patrik Ožvolda 2
13. Miroslav Liška 2
14. Patrik Slavík 1
15. Patrik Minarčík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.