EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 26.5.2024


Zpět na experttip

Štěpán Kania


Fotbalová sezóna spěje pomalu a jistě ke konci. Začíná se lámat chleba soutěže a před námi máme i několik  důležitých zápasů, které hodně napoví o osudu týmů. O své názory a pohledy na utkání se s námi opět podělí Expert kola. Pro následující kolo jsme za něj určili zástupce kozmického oddílu ŠTĚPÁNA KANIU.

Štěpán Kania je rodákem a odchovancem z Hlučína. Své první fotbalové krůčky nasměřoval na kozmické hřiště, když mu bylo 6 let. Ovšem první mistrovský zápas už hrál v dresu nedalekého Hlučína. Tam strávil všechny své mládežnické kategorie, aby se následně na mužskou část kariéry přesunul opět do Kozmic. Jejich dres obléká od léta 2020, tudíž má za sebou již čtyři strávené sezóny u kozmické organizace. V ní sbírá nejen cenné zkušenosti, ale i radost ze hry. Ačkoliv je jeho hlavní náplní střílet důležité branky, můžeme jej v současnosti považovat za univerzála. To proto, že jej trenér Kozelek využívá a nasazuje pro hru na různých postech. Štěpán Kania musel z mnoha různých důvodů v letošní sezóně nastupovat i na postu stopera, kde si rovněž nevedl vůbec špatně. Jednou z toho byla i nominace do sestavy kola.

Redakce jej požádala o své tipy pro nadcházející kolo. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Libhošť po celou sezónu doma předvádí dobré výkony, ale i přesto bych se obrátil na vítezství hostů. Tipuji, že si jednoznačně dokráčí pro celkové vítězství.

Patrik Slavík 1

Patrik Minarčík 0

Vojtěch Tomíček 2

Pavel Konečný 2

Nicolas Sýkora 2

Patrik Ožvolda 0

Aleš Silber 2

Petr Vala 2

Miroslav Liška 2

Petr Kabisch 2

Venca Likeš 1

Tomáš Kalvar 2

David Obrusník 2

Marek Kulaviak 2

Kryštof Surovec 2

Zpět na experttip