Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice dokonaly obrat a odvezly si body


Branky


15

Kozmice potřebovaly nutně bodovat, aby se vyhly přímému namočení se do bojů o holé přežití. Proti oslabené sestavě Viktoriánů se jim nakonec podařilo vyválčit důležité vítězství, díky kterým se přiblížily jisté záchraně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmický Mlýnek konečně skóroval

Domácí Chlebičov nastoupil do zápasu v dosti okleštěné sestavě bez řady klíčových opor. Pro Kozmice se tak naskytla dobrá příležitost, aby z duelu vytěžily potřebné body. Zpočátku byla jejich hra nervóznější, ale s postupem času se začali hosté více osmělovat. Po čtvrthodince navíc přišla odměna v podobě vedoucí branky. Na konci pěkné mezihry připravil Hruška úvodní trefu Mlýnkovi, jenž po dvouměsíčním půstu konečně prolomil svou střeleckou smůlu - 0:1. Poté se kozmický krajní bek Kalous vydal na útočný výlet, jeho pohledný slalom zhatil v poslední chvíli úspěšně zablokovaný zákrok domácí obrany. Kania pak přichystal Mlýnkovi další slibnou šanci, ale autoru úvodní trefy v klíčovém momentu utekl balón. Chlebičov si do přestávky vypracoval tři slibné příležitosti k vyrovnání. Nejblíže k tomu měla střela Pavelka, která orazítkovala břevno. Pavelek následně neuspěl ani z bočního nájezdu na gólmana Sajdoka, neboť zakončoval pouze mimo bránu. Stoška pro změnu vychytal sám kozmický gólman. 

 

Domácí otočili skóre, ale stejně nakonec padli

Domácí tým se gólově prosadil až po přestávce. Do hry nastoupil sám kouč a zkušený matador Schreier, který začal rozdávat důležité centry a přihrávky. Po jednom z centrů dorovnal nepříznivé skóre Koneczný - 1:1. Za několik minut kopal Schreier rohový kop, jenž se svezl do vápna na zcela nekrytého Pavelka, který nekompromisní ránou k tyči dokonal obrat ve prospěch chlebičovské Viktorky - 2:1. S přibývajícím časem ovšem začaly domácích docházet fyzické síly a hosté zatlačili na pilu. Čerstvě vystřídaný Vitásek oživil hru hostů a deset minut před koncem adresoval vyrovnávací trefu na hlavu Kalousovi - 2:2. Sám obránce Kalous se pak prezentoval opět další kličkovanou, kterým zajistil v závěru klání faul na svou osobu a z toho vyplynuvší přímý kop. Z něj se přízemní ránou přes zeď i brankáře Viltavského prosadil opět Mlýnek, čímž dal zapomenout na své předchozí střelecké trápení - 2:3. Kozmice si tak připsaly cenné a hlavně důležité body. Naopak Chlebičov odešel podruhé za sebou smolně poražen díky obdrženým gólům v závěru klání.

      



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (hrající trenér): "Zápas se mi hodnotí dost špatně, protože je to už podruhé, co jsme body ztratili v samém závěru utkání. I přes to, že jsme hráli v hodně oslabené sestavě, tak jsme dnes určitě měli na to, abychom aspoň bod urvali. Bohužel nás srážejí vlastní chyby, po kterých dostáváme soupeře do hry a nám pak už nezbývá moc času ani sil, abychom s tím něco udělali"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Do utkání jsme šli s vědomím, že náš soupeř je dost oslabený. A byť i my měli nějaké absence, tak jsme si jasně řekli, že pokud neporazíme ani tak značně oslabený Chlebičov, tak už je s námi opravdu něco špatně. Jsem rád, že jsme utkání nakonec zvládli a připsali si cenné body. Navíc osobně mě i potěšilo to, že se konečně našemu Mlyňasovi (pozn.red. - Danielu Mlýnkovi) podařilo vstřelit branku. Protože už bylo na něm vidět, jak ho to trápí a jak je z toho dost špatný. Snad se ho ta střelecká smůla definitivně zřekla a on sám přidá ve zbytku sezóny další důležité branky"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - M. Korbel [-] (69. P. Vencl [-] ) , F. Vala [-] , V. Koneczný [-] , P. Pavelek [-] (79. M. Philipp [-] ) , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] (46. M. Schreier [-] ) , M. Stošek [-] , R. Kolig [-] (75. C. Josefus [-] ) , Š. Šťavík [-] , A. Bek [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - L. Lesniak [-] , T. Ivánek [-] , Š. Kania [-] , J. Halfar [-] (79. Š. Opíchal [-] ) , L. Kalous [-] , T. Herák [-] (65. D. Bílý [-] ) , D. Mlýnek [-] , T. Müller [-] (65. O. Vitásek [-] ) , D. Hruška [-] , G. Zvara [-]

ŽK: 76. V. Koneczný , 89. Š. Šťavík - 48. L. Lesniak .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČECHÁČEK Jan, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Štěpán Kania
Tip experta: výhra hostů

Pochopitelně věřím našemu týmu, ale všichni víme, že z Chlebičova je velmi těžké si odvážet body. Musíme se na něj pořádně připravit a budeme doufat, že konečně prolomíme střeleckou smůlu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích