2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice se rozešly smírně s Ludgeřovicemi


Branky


16

Zatímco Strahovice si v minulých kolech slušně nahrály body do tabulky a nemusejí se už strachovat o své působení v soutěži, jejich soupeři z Ludgeřovic ještě nic jistého nemají. A platí to i po nedělním duelu ve Strahovicích, kde tým z předměstí Ostravy vydřel remízový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod klání patřil domácím fotbalistům, kteří vykazovali lepší pohyb a vůli po vítězství, za což byli právem odměněni brzkou trefou. Na pravé straně pláchl bekům Továrek, jenž adresoval do vápna centr na nekrytého Vojtěcha Malchárka, který s nabídkou ke skórování nepohrdnul - 1:0. Úvodní gól vlil domácímu týmu krev do žil. Hosté se dlouhou dobu hledali. Až po necelé půlhodině z ojedinělé akce zahrozili a hned z toho vytěžili vyrovnávací trefu. Po rohu Poláška a následném odrazu se parádně opřel do míče Rodek a nechytatelnou pumelicí smazal manko - 1:1. Do šaten šli ovšem domácí opět jako vedoucí tým. V samém závěru prvního poločasu potáhl míč podél lajny agilní Marek Pekárek, přihrál do vápna Obrusníkovi, který nesobecky daroval branku Tomíčkovi - 2:1.

 

Hosté vyrovnali a i v deseti uhájili remízu

I po změně stran byli domácí o něco aktivnější, ale nedokázali z tlaku nic zásadního vytěžit. Naopak hosté trestali každou hrubku a hlavně nabídnutou příležitost. Špatnou strahovickou rozehrávku vypíchl Galus a povedenou ránou pod levou šibenici vyrovnal - 2:2. Jenže pak se nechal ostřílený hráč s divizními zkušenostmi zbytečně vyloučit a Ludgeřovice musely dohrával zápas o deseti. Strahovice ovšem nabídnutou přesilovku nevyužily. Početní výhoda domácím spíše uškodila, neboť si ve zbytku duelu nevypracovali ani jednu vážnější šanci. Byly to naopak hosté, kdo mohli v samém závěru vytěžit z minima maximum. Nadějné přečíslení dva na nikoho zůstalo nepotrestáno. Tobiáš Zbořil ukázal svou mladickou nerozvážnost, když místo přihrávky na spoluhráče volil individuální zakončení za sebe, s kterým ovšem naložil prachbídně. Místo dosažení branky znamenající důležité vítězství nechal pouze vyniknout gólmana Nevřelu. Zápas tak skončil nerozhodně.

 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Šli jsme do utkání s cílem vyhrát, abychom měli definitivní jistotu záchrany. Leč nestalo se, protože jsme nepředvedli úplně to, co je v naších silách a možnostech. Bylo to vcelku bojovné a docela i smolné utkání na obě strany. Pro nás v tom, že jsme ani jednou neudrželi náš náskok. Pro hosty zase v tom, že v samém závěru neproměnili jasnou tutovku. I proto se dá říci, že remíza je spravedlivá"

TJ Ludgeřovice
Marcel Rodek (záložník):



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Š. Továrek [-] (80. D. Kapinos [-] ) , O. Pekárek [-] , D. Obrusník [-] (80. M. Malchárek [-] ) , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , B. Moc [-] , M. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Hanusek [-] , T. Gellner [-] , M. Rodek [-] , J. Rzidký [-] , M. Galus [-] , A. Dekleva [-] (56. D. Cintula [-] ) , L. Kravčík [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-] (46. T. Zbořil [-] ) , A. Závadský [-]

ŽK: 50. B. Moc , 71. M. Pekárek - 21. M. Galus , 34. V. Polášek . ČK: 70. M. Galus .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: LOJEK Jakub - BEDNÁŘ Marcel, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Štěpán Kania
Tip experta: výhra domácích

Strahovice jsou velmi bojovné mužstvo, které na jaře předvádí famózní výkony a navíc umějí být doma velmi nepříjemné. Věřím, že si udrží domácí neporazitelnost a doma jednoznačně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích