EXPERT TIP - 24.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 30.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Expertem pro nadcházející kolo je Martin Mangl.




Martin Mangl

Martina mohou sportovci a čtenáři znát zejména z jiného média, ve kterém má rovněž na starosti sportovní, zejména fotbalovou rubriku. A tak jsme se rozhodli naťuknout jeho znalosti a přehledu v krajském fotbalu. Samozřejmostí je, že Martin je i aktivním sportovcem, bývalým fotbalistou a dnes spíše běžcem. Jdeme na tipy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tachovští fotbalisté letos dokazují, že jsou úplně někde jinde, než zbytek týmů v nejvyšší krajské soutěži. V domácím prostředí potvrdí svoje kvality a po devadesáti minutách budou slavit další tři body za výhru 6:1.

Tip experta: 1 96 - 0 - 4 %
Komentář experta:

Černicím se vysledkově nedaří, ale poslední Staňkov by pro tým "od Olympie" neměl být překážkou. Očekávám vítězství domácích minimálně o tři branky. Po šesti porážkách v řadě se v Černicích bude slavit.

Tip experta: 0 17 - 38 - 45 %
Komentář experta:

Na Klatovsku se utkají dva týmy, které se snaží hrát fotbal, a ne kopanou. Chotíkovští jsou v mých očích mírným favoritem, ale na Okule ztratí. Nýrsko se druhým týmem tabulky uhraje svůj oblíbený výsledek - remízu.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Vejprnice se v poslední době zvedly, ale Tlumačov je doma velmi nepříjemným soupeřem pro každého soupeře. Myslím, že Slavia bude v poli kombinačně dominovat, ale Start bude těžit z toho, v čem je silný. Tady očekávám plichtu.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Oba týmy ve svém posledním zápase zářily. Stříbro dalo pět branek ve Staňkově, Slavoj porazil Radnice a v týdnu uhrál cenný bod v dohrávce ve Zruči, ačkoliv hrál téměř celý zápas v oslabení. Vzájemné utkání skončí dělbou bodů.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Lhota na jaře ještě neprohrála. Třikrát slavila vítězství, třikrát remizovala. A bodovat bude také v sobotu proti Holýšovu - v těsném souboji uspěje 2:1.

Tip experta: 1 4 - 9 - 87 %
Komentář experta:

Favoritem jsou hosté, ale Rapid letos nehraje vůbec špatně a svého městského rivala na podzim porazil 3:1. A věřím mu i v domácí odvetě, která je na programu netradičně v úterý. Podle mě rozhodně jediná branka, o kterou se postará pravě tým z Lopatárny. Můj tip je buď geniální, nebo naprosto mimo mísu. Uvidíme...

Tip experta: 1 75 - 4 - 21 %
Komentář experta:

Trenér hostů Jan Kraus by byl rád s jakýmkoliv bodovým ziskem, toho se ale nedočká. Radnice jsou před svými fanoušky velmi silné, což ostatně potvrdily i ve středeční dohrávce, kdy potrapily béčko Petřína, byť nakonec padly. Tentokrát ale uspějí a dají minimálně tři branky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Švec 5
2. Jiří Klik 5
3. petr loukota 5
4. Venca Likeš 5
5. Jirka Šindelář 5
6. Ladislav Beran 5
7. Dalibor Máj 5
8. Daniel Kořenek 4
9. Petr Chovánek 4
10. Tomáš Čechura 4
11. Václav Kotěšovec 3
12. Pavel Chmelík 3
13. Karel Chovánek 3
14. Radek Hruška 3
15. Tomáš Had 3
16. marek kracmer 3
17. Jakub Teršl 3
18. Jiří Šindelář 3
19. jaroslav rychal 3
20. Lukáš Hudec 3
21. Matyáš Lang 2
22. Petr Mlnařík 2
23. Michal Kořenek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.