0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro svalil v závěru střídající brankář Vild


Branky


20. T. Hatina , 86. J. Vild , 91. J. Vild
24

Velmi kuriózní situace nabídlo utkání krajského přeboru mezi Stříbrem a Mýtem. Slavoj vyrazil do Stříbra s pouze třemi jmény na lavici náhradníků, jednímž z nich bylo i jméno jinak kapitána a brankáře Jana Vilda. Ten ale místo brankářského dresu oblékl hráčské číslo 19 a v závěru mu patřil velký potlesk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se ale dostaneme na závěr zápasu, musíme si říci, co se událo předtím. Mýto se proti mladíkům ze Stříbra dostávalo více do šancí a ve 20. minutě pak šlo i do vedení. O gól se postaral Tomáš Hatina, který na pravé straně převzal míč, obešel krajního obránce a zblízka prostřelil brankáře Lockera. Právě pro brankáře Baníku to nebude zápas, na který by rád vzpomínal. Ve 43. minutě totiž došlo ve vápně k souboji mezi hostujícím Štychem a domácím Žílou, do něhož brankář narazil tak nešťastně, že si zlomil klíční kost. Se sebezapřením dohrál ještě zbylé minuty, ale do druhého poločasu byl vystřídán.

 

Po výměně stran se hrál stále podobný styl fotbalu, ovšem dlouho se skóre neměnilo. K tomu přispělo až velmi dobré střídání trenéra Spěváčka, který do zápasu na posledních 10 minut vyslal Jana Vilda. Ten se mu hned po pěti minutách na hřišti odvděčil gólem na 0:2, kterým ukázal svou fotbalovou vyspělost a zkušenosti. Kousek za půlící čarou znamenitě zalepil vykopnutý míč, podíval se a z dálky přehodil vystoupivšího náhradníka v bráně, Jiřího Kaprhála. A když se v poslední minutě dostal nikým neatakován do šestnáctky soupeře, mohl střelou pod nohy slavit i svou druhou branku v zápase, třetí pro Mýto.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Domácí prohrané utkání vždy zamrzí, kort v naší situaci.. Ovšem naše situace je i taková, že si snad nepamatuji, abychom někdy v sezoně nastoupili ve stejném složení. Trápí nás marodka zkušených hráčů, našim mladíkům sice není co vytknout, co se týče herní stránky... Bohužel to tentokrát na vyspělejší Mýto nestačilo. To přijelo hrát na jistotu, proto si také odvezlo od nás tři body za zodpovědný výkon. My si své šance také vytvořili, ale zatím nemáme dostatečnou kvalitu na to, abychom každou šanci v zápase proměňovali nebo naopak, abychom hloupé góly nedostávali. To určitě lze přičíst k nezkušenosti našeho týmu. I tak dál nás čeká ještě dost zápasů na to abychom zdramatizovali průběh závěrečných kol Krajského přeboru.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Pro nás to byl nesmírně náročný týden, ve kterém jsme hráli tři zápasy během sedmi dní a vybojovali jsme celkem sedm bodů. Herně to ve Stříbře nebylo tak dobré, naopak Stříbro statečně bojovalo, má mladý tým, který může mít potenciál do dalších roků, ale dali jsme tři branky a za výhru jsme moc rádi. Nebudeme se tajit, že nám vyšlo střídání. Na posledních 10 minut šel náš nejzkušenější hráč - Jan Vild a předvedl jeho Wild show!!



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] (46. D. Čížek [-] ) - O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] , P. Žíla [-] , D. Záleský [-] (46. D. Čeček [-] ) , J. Kolena [-] , D. Donate [-] , V. Gontkovič [-] (86. A. Ferdinandy [-] ) , M. Hodek [-] (46. J. Kaprhál [-] ) , Z. Pašek [-] , D. Kasl [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Dvořák [-] - T. Hatina [-] (81. J. Vild [-] ) , M. Ineman [-] (86. D. Kocna [-] ) , P. Štych [-] , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , J. Lenk [-] , M. Lupáč [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

ŽK: 64. P. Žíla .
Hráči zápasu: J. Vild .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: remíza

Oba týmy ve svém posledním zápase zářily. Stříbro dalo pět branek ve Staňkově, Slavoj porazil Radnice a v týdnu uhrál cenný bod v dohrávce ve Zruči, ačkoliv hrál téměř celý zápas v oslabení. Vzájemné utkání skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích