2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice vydřely důležité tři body se Staňkovem


Branky


24

Staňkov stále čeká na první tři body v krajském přeboru v aktuální sezóně a čekat budou i po posledním zápase v Černicích. Domácí mužstvo dokázalo vsítit více gólů než jejich soupeř a i když nebyl jeho výkon přesvědčivý, tři body jsou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil Staňkovu, který se snažil v několika případech procpat míč za záda Gottwalda, ale ten se se svou obranou držel na bezbrankovém stavu až do konce poločasu. Černice se ale časem také dostávaly na dostřel, či do zajímavých šancí, avšak přesné nebyly a výsledek 0:0 zůstal na světelné tabuli svítit i při úvodním hvizdu do druhé půle.

 

V ní už se mohli přítomní diváci radovat. Zejména ti domácí měli více důvodů k radosti, i když to tak nemuselo být. Šimůnek krátce po výměně stran nastřelil tyč při šanci 1 na 1. Záhy se ale na druhé straně do míče opřel Kotěšovec, Pokorný míč neudržel a jediným kdo dobíhal vyražený míč byl Jan Šebek, který už mířil přesně. Hostující obrana zvedala ruce zbytečně, černický útočník si ofsajdovou lajnu šikovně pohlídal. Dvojitým trestem za neproměněnou gólovku bylo dvougólové vedení domácích o tři minuty později. To po přetaženém rohovém kopu napřáhl na volej Krzysztof Zeliński, střelu otřel o záda Kopeckého do gólmanova protipohybu a mohlo se slavit.

 

I když se neslavilo dlouho, jelikož byl v 58. minutě Pitipáčem za obranu vyslán Jakub Šimůnek a svou druhou velkou šancí už nepohrdnul. Přesto ale Černice nakonec dotáhly zápas do vítězného konce a připsaly si velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Výkon byl slabý. V první půli byl v začátku Staňkov lepší. Pak jsme si sice i my vytvořili nějaké šance, ale bylo to zoufale málo. Po půli jsme dokázali vstřelit 2 branky, ale namísto klidné koncovky bylo drama. Pojistku jsme nepřidali a do poslední minuty měli obavy o vítězství.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen klubu: Dobrý zápas i přes prohru, kluci zaslouží pochvalu, tak by to mělo vypadat každý zápas. Za mne vyrovnané utkání, kterému by slušela spíše remíza. Dvě břevna, útočník sám na kasu bohužel nemáme top střelce.. Celkově sympatický výkon posledního celku..



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - V. Kotěšovec [-] , K. Fürbacher [-] (85. T. Cihla [-] ) , P. Toman [-] , L. Zoubek [-] - K. Zeliński [-] (85. J. Nedvěd [-] ) , J. Petr [-] (65. D. Oncea [-] ) , J. Pipaš [-] - J. Peterka [-] , J. Šebek [-] , M. Chvojka [-] (65. A. Luzhetskyi [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - M. Kastl [-] , T. Kopecký [-] (65. D. Gerber [-] ) , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] - J. Vrba [-] , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , M. Bozděch [-] - J. Šimůnek [-] , A. Kolros [-]

ŽK: 9. M. Chvojka , 63. V. Kotěšovec , 93. J. Šebek - 42. D. Drudík , 93. J. Šimůnek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MUDRA Zdeněk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: výhra domácích

Černicím se vysledkově nedaří, ale poslední Staňkov by pro tým "od Olympie" neměl být překážkou. Očekávám vítězství domácích minimálně o tři branky. Po šesti porážkách v řadě se v Černicích bude slavit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích