Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlakem pro bůra. Chotíkov poprvé na jaře prohrál, postaralo se o to Nýrsko


Branky


31. J. Pavlík , 40. I. Varga , 57. M. Bastl , 59. V. Bořánek , 71. J. Pavlík - 67. J. Vlk , 69. M. Lopata
24

Nýrsko trápilo od posledního podzimního kola v Radnicích něco nepojmenovatelného, co zapříčinilo, že šumavský celek nevyhrál 7 utkání v řadě, ale zároveň prohrál pouze na půdě silného Tachova. Ohromná ztráta bodů a vytvořeného náskoku na vyrovnaný střed tabulky zapříčinil chvilkový pád na 5. místo, ale po zápase s Chotíkovem u je opět o stupínek výše. Navíc má před sebou dvě dohrávky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál otevřený fotbal, ve kterém si mírně více šancí vytvořil Chotíkov, ale ty ke své smůle nedokázal proměnit. A když se neprosadili ani ve 29. minutě po pěkné příležitosti, kterou svým spoluhráčům nabídl Kuhajda, přišel trest. Na pravé straně od hostující brány byl faulován Šimon Švec, domácí zahrávali standardní situaci a svým klasickým náběhem nedal nikomu šanci Jakub Pavlík, který předskočil i vybíhajícího Šampalíka a hlavou uklidil do brány. Hosté se snažili být více na míči, ale fanošky hnaní nýrští borci využívali jednoduchosti, zejména když jim Chotíkov nabídl možnost jít do samostatného úniku. V tom se prosadil Imrich Varga a modrobílí odcházeli do kabin spokojenější. 

 

Ve druhé půli pak Nýrsko hráblo a hrálo i více na míči. Opaření hosté pak museli v 57. minutě lovit další míč ze své sítě, když se přes několik přihlížejícíh hráčů prohnal Martin Bastl a střelou k tyči navýšil na 3:0. Další branku mohli dostat hosté záhy, ale domácí útočník se zamotal namísto střely a ze šance ho pak dostal přiběhnuvší obránce. Jenže záhy po další chybě na půli se Štěpán Švec dostal do protiútoku, vyzval Václava Bořánka a ten zvyšoval už na 4:0. Toto Chotíkov už dlouho nezažil a došlo hned ke dvěma střídáním, které trochu pomohly upravit průběžný stav.

 

Po jednom z rohových kopů vracel míč do domácí šestnáctky Kučera a před brankářem byl tečován Jakubem Vlkem. To Chotíkov nakoplo a o dvě minuty se radoval Kučerův tým podruhé. Kapitán Míka našel středem mezi obránci nabíhajícího Miroslava Lopatu a ten si lobem s Jarolímem poradil. Jenže se jednalo o poslední radost chotíkovského celku. Jakub Pavlík se totiž rozhodl jakékoliv snažení hostujícího celku o zvrat v utkání utnout o další dvě minuty později, když jej opět po vybojovaném míči mezi obranou a zálohou vyslal spoluhráč a ten už věděl, jak s ním naložit. Hostům tentokrát nebylo přáno a Nýrsko si zaslouženě nechalo všechny tři body doma.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Konečně 3 body. Byli jsme si vědomi kvality chotíkovských standardek a celkově jejich hry. Hráli jsme v bloku a hrozili jsme z brejkových situací, po kterých jsme i dali góly. Tento zápas se nám povedl jak herně, tak gólově, chtěl bych všechny pochválit.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Z prohry neděláme nijak velkou vědu, prohrát zrovna v Nýrsku, se soupeřem, který se snaží hrát fotbal dokážu překousnout a tímto do Nýrska zdravím a gratuluju. V poli to zase tak hrozný nebylo, opticky to určitě na 5:2 nebylo, ale doplatili jsme na velkou bohorovnost v defenzivní části. Rozebírat góly tu raději nebudu, to si ohodnotíme na tréninku. Jinak jsme to po zápase hned spláchli na tradičním výjezdu vlakem, který se naopak velmi vydařil, a teď se poctivě připravíme na Tachov, který budeme chtít v domácím prostředí rozhodně porazit!



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (78. J. Taušek [-] ) , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , V. Bořánek [-] (70. T. Rubáš [-] ) , D. Vávra [-] , I. Varga [-] (87. P. Výtisk [-] ) , Š. Švec [-] (70. I. György [-] ) , Š. Švec [-] , J. Čanecký [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Vlk [-] , R. Vomáčka [-] (85. D. Bejdák [-] ) , T. Denk [-] (62. J. Vild [-] ) , A. Cirok [-] (61. J. Benedikt [-] ) , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , D. Míka [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PETRŽELKA František, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: remíza

Na Klatovsku se utkají dva týmy, které se snaží hrát fotbal, a ne kopanou. Chotíkovští jsou v mých očích mírným favoritem, ale na Okule ztratí. Nýrsko se druhým týmem tabulky uhraje svůj oblíbený výsledek - remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza