0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota poprvé na jaře prohrála, zničil jí Šperl


Branky


40. V. Šperl , 70. V. Šperl , 86. V. Šperl
24

Fotbalový tým ze Lhoty sice na jaře do tohoto utkání neprohrál, ale výkonnostně na tom nebyl dlouhodobě nejlépe. Mnohdy bral body se štěstím, nebo svými chybami o plný počet mohl přijít. Tentokrát to na vstřelení gólu nestačilo, naopak úřadoval zkušený Šperl, který si hned třikrát poradil s brankářem Bláhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Já jsem šetřil lidi na příští týden do Radnic (směje se). Ne teď vážně... Došlo na nás, protože objektivně naše výsledky nebyly vždycky v souladu s tím, co se dělo na hřišti. Měli jsme hodněkrát štěstí, které tentokrát chybělo. Náš "snajpr" měl v úvodu nějakou šanci, nedal. Měli jsme ani z dobré standardky a soupeř nás pak ke konci poločasu potrestal z brejku. Druhý poločas byl podobný... Hráli jsme vzadu, uprostřed hřiště, ale nevytvořili jsme si žádnou finálovku, ani velkou šanci, soupeř pak opět dvakrát utekl a dal dva góly. Ač jsem upozorňoval na Šperla, tak šel pětkrát sám na bránu a dal 3 góly. Takže nás porazil jeden, dva hráči. Nešlo nám hrát do plné obrany, to asi v současné době neumíme. I přesto, že jsme hráli vlastně poprvé doma, z důvodu předchozích odložených zápasů a umělek, tak mi tam chybělo od hráčů i větší nasazení.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že Lhota má výborné standardní situace, takže cíl bylo jich dělat co nejméně. První poločas byl z obou stran takový oťukávací. Hra po vápno bez větších šancí. My trpělivě čekali a nikam se bezhlavě nehnali. Před koncem poločasu vyslal Kadar krásnou průnikovku na Šperla a ten nájezd proměnil. Ve druhém poločase jsme chtěli vydržet nápor prvních 10 minut a počkat s čím na nás Lhota přijde. Kluci ale hráli odzadu fakt výborně a já řešil jen dvě těžší situace. Hráli jsme na brejky, který pak v 70. minutě opět skvěle vyřešil Šperl. Před koncem zápasu ještě skvěle zapracoval Syrovátka a hezkou asistenci pomohl našemu kapitánovi dovršit hattrick. Jsem rád, že to tam Vénovi konečně začalo padat a že máme 3. nulu během 4 zápasů. Celkově dobrý týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - D. Fikerle [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , V. Suda [-] (78. L. Výškrabka [-] ) - V. Sulek [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (78. T. Diviš [-] ) - J. Eliášek [-] (65. J. Adlt [-] ) , O. Kotrnoch [-] , D. Křížek [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - M. Růžička [-] , J. Kadar [-] (62. T. Syrovátka [-] ) , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] (87. V. Kaas [-] ) , L. Prokop [-] , L. Hess [-] , A. Majer [-] (65. Y. Levchenko [-] ) , D. Zavadil [-]

ŽK: 63. A. Vlček , 78. O. Kotrnoch , 83. J. Šroubek - 67. J. Valachovič , 90. V. Kaas .
Hráči zápasu: V. Šperl .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Bureš Jiří - BOGDAN Gabriel, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Mangl
Tip experta: výhra domácích

Lhota na jaře ještě neprohrála. Třikrát slavila vítězství, třikrát remizovala. A bodovat bude také v sobotu proti Holýšovu - v těsném souboji uspěje 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích